FK Željezničar
- UzivaocKajkuta
Re: FK Željezničar
imal sta novo u drzavi Zeljo... pozelio sam ga, ovu repku svaki papak prati pa mi ide na k...
a pehari su tu
-
tiagofaria25
Zasto se klub jos uvijek nije oglasio o igracima kojima su istekli ugovori?
- Robusnatefaltava
UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑19 lip 2026, 18:00 imal sta novo u drzavi Zeljo... pozelio sam ga, ovu repku svaki papak prati pa mi ide na k...

Ima da jedni te isti jadnici kreiraju pokret otpora protiv mirvica na društvenim mrežama, gdje su dali pare raznim AI internet debilima sa jos raznih stranica o zelji da igraju njihovu igru
- AhmedNurudin
Kako samo pojedince nije sramota uzimati lik i djelo pokojnog Ivice Osima za svoje seoske obračune preko društvenih mreža. Ne daj Bože nikome ovakvih "navijača" i "simpatizera", njihova ljubav prema Klubu vezana je za čisti interes. Za 13 godina njihove brige i otpora srozani smo na najniže grane jedne od najslabijih liga Evrope. Klub smo copy-paste Hajduka, evo i kod njih oko ulaska Ukrajinskog kapitala, jedni spašavaju "narodni klub" a drugi se bore za nešto drugo...Nisu nama džaba rezultati ukupno u posljednjih 13 godina 3 kupa. Mislim možda je glup primjer ali sam ovo vidio samo kod njih. Da li će ikada ovakvi lešinari pustiti Klub na miru.Robusnatefaltava je napisao/la: ↑20 lip 2026, 17:42UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑19 lip 2026, 18:00 imal sta novo u drzavi Zeljo... pozelio sam ga, ovu repku svaki papak prati pa mi ide na k...
Ima da jedni te isti jadnici kreiraju pokret otpora protiv mirvica na društvenim mrežama, gdje su dali pare raznim AI internet debilima sa jos raznih stranica o zelji da igraju njihovu igru
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
- AhmedNurudin
Jedino objašnjenje je da se možda sa nekim računa na nastavak saradnje. Eventualno Fočo, Vini i Abdulahović. Abdulahović ako se ne pronađe golman, Fočo kao U21. Levin je slao slike Vinija u našem dresu dok je na odmoru, možda ipak manjka ponuda iz Ukrajine i sa Kavkaza gdje su ga naši novinari već preselili. Imali smo takav slučaj sa Amoahom kada se čekao njegov povratak čak je i Klub to objavio ali nije se dogovorilo oko nastavka. Od svih volio bih samo Foču vidjeti da produži, jer shodno godinama može nešto pokazati. A svakako se slažem da je red da znamo šta je sa Šukija, Šemdina, Babaluka, Zeničanina i ono najvažnije da li smo Bičakčiću aktivirali produženje. Svima im je istekao ugovor ima 20-ak dana.tiagofaria25 je napisao/la: ↑20 lip 2026, 15:11 Zasto se klub jos uvijek nije oglasio o igracima kojima su istekli ugovori?
-
Manijakdokraja9
Slato podnio ostavku. Nesto dismr.
Je li pobjegao ili je otjeran ?
Sta se ovo desava je li ovo normalno ?
Sta se ovo desava je li ovo normalno ?
-
Manijakdokraja9
- PatrickGerhardt
Sanin lak/prelak na okidacu.
Kod nas nikad nije dosadno
Od Slate se ocekivalo da donese ozbiljan novac od marketinga. Nije feninga donio. Osim sto se slikao sa Magodom.
- AhmedNurudin
Za Slatom kao ličnosti na funkciji direktora apsolutno ne treba žaliti. Čovjek koji nije iz fudbala. Sa druge strane opet je problem tajming, način i to preko koga saznajemo. Pred početak priprema nije apsolutno poželjno, tu je i prelazni rok gdje svi igrači i agenti gledaju i atmosferu oko klubova. Način je također očajan, ako si znao da ćeš smijeniti direktora, trebao si imati drugog spremnog i da tako objaviš. Poželiš dobrodošlicu i sreću novom direktoru uz zahvalu Harisu Slati na preuzimanju Kluba u turbulentom periodu i na svemu što je uradio bla, bla...šta sve ide u takvim objavama. Isto tako je tužno odakle saznajemo, a profili Kluba ništa ne objavljuju. Naredna radna sedmica će sve pokazati kuda plovimo.
Ne znam ko ga je imenovao, ali njegov odlazak će biti zaboravljen do sutra ujutro. Totalno nekompetentna osoba za funkciju koju je obavljao.
- AmarAmarOsimOsim
Ne kontam što je šok? Dao je mandat na raspolaganje kad i trener. Ja ne kontam šta se čudite? Logično je bilo da ne ode odmah, jer smo u tom trenutku bili puni problema i jer je bio jedina osoba u klubu u tom momentu. Osim slikanja sa Magodom i mahalanja šta se u klubu radi i kako, nije ništa uradio da ga se spomene po dobrom.
Sad pod ruku sa ekipom “zabrinutih” u Makijato.
Idući direktor mora da bude fakin a ujedno i šupak. Mlakonje i tetkice nam ne trebaju.
Sad pod ruku sa ekipom “zabrinutih” u Makijato.
Idući direktor mora da bude fakin a ujedno i šupak. Mlakonje i tetkice nam ne trebaju.