NK Čelik
Re: NK Čelik
https://www.jagledam.com/MY-TV-uzivo-stream
Ovdje bi trebao da bude prijenos, ako nije stream 1, jeste stream 2, ako nije 2, jeste 3.
Pozz svima!
Ovdje bi trebao da bude prijenos, ako nije stream 1, jeste stream 2, ako nije 2, jeste 3.
Pozz svima!
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Strašna koreografija

Ko ne dodje, kajat ce se citav zivot 

Bio sam u kantonu poneku utakmicu i gledao zajedno sa ostalih 150 zagriženih Čelikovaca a da ne dodjem danas gdje cu biti ja i ostalih 10000 Čelikovaca!
U Avantiju ispred mene frajer kupi 12 zapada!
I iza mene je jedan cekao.
Raja vec seta oko stadiona i ne misli ici kuci,vec ljudi dosli na utakmicu i koncert.
7 sati prije utakmice!
Nevjerovatno!
U Avantiju ispred mene frajer kupi 12 zapada!
I iza mene je jedan cekao.
Raja vec seta oko stadiona i ne misli ici kuci,vec ljudi dosli na utakmicu i koncert.
7 sati prije utakmice!
Nevjerovatno!
Još malo i kreće se put Zenice akobogda na proslavu 

Molba ako ko moze nek nam snimi utakmicu pa da poslije pogledamo mi koji smo na utakmici
Molba ako ko moze nek nam snimi utakmicu pa da poslije pogledamo mi koji smo na utakmici
- Zenicanin988
Djeca iz komsiluka navalila ovu tekmu samo na jug, da li ce se moci uzet karte za jug bez clanskih? Ja sam inace na zapadu sa godisnjim za sebe i porodicu.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ne neće moćiZenicanin988 je napisao/la: ↑31 svi 2026, 13:20 Djeca iz komsiluka navalila ovu tekmu samo na jug, da li ce se moci uzet karte za jug bez clanskih? Ja sam inace na zapadu sa godisnjim za sebe i porodicu.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
-
PonosniSmogovci
Slušajte upute za koreografiju i utičite na ljude oko sebe. Ne pomjerajte i ne dirajte dijelove dok za to ne dobijete znak.
Idemo poslati najljepšu sliku s najljepšeg stadiona o najljepšoj sportskoj priči Evrope!
Idemo poslati najljepšu sliku s najljepšeg stadiona o najljepšoj sportskoj priči Evrope!
-
Guest.1945
Sjever je trebalo otvorit tako radi djece i penzionera.Ta djeca su opet buduci navijaci.
- BatistutA19
Doso je dan posljednja utakmica u ovoj ligi .hvala svima za sve .Licno sam pratio od Kantona mozda ne sve ali jesam,u 2 ligi sam bukvalno sve gledo i u 1 ligi...
Ja bi samo spasioce kluba ukratko naveo da se nikad ne zaboravi ko i kako je spasio klub nas Celik i da danas uzivamo akobogda a romane nema potrebe pisat sve svi znamo sta je bilo.
1..NGG dala je pamet svoju za statut
2.Robijasi koji su klub branili fizicki na ulici riskirajuci i svoj zivot.
3.Dijaspora koja je gurala novcem kao i mnogi odavde sa novcem.
4.Grad i Kanton.
5.Najobicniji navijaci koji su makar kupovali po jednu ulaznicu i koliko su mogli u fan shopu...
Vidim Robijasi od jutros na krovu Istoka pripremaju sve e sta ce bit na Zapadu i na Jugu ne znam.
Uzivajmo danas i veceras

Danas sam glumio plakate hodo po gradu bgm sam izgladnio hodajuci po gradu u majici Celika ,Avenija dodjes mi cevape ti si kriv da reklamiramo i zovemo na utakmicu

Tek vidimo sta smo.uradili i gledam danas i HNK Sibenik je pokuso isto kao mi ali nemaju tu snagu danas su zvanicno ugasili taj klub,nije to lahko se izborit ali mi smo uspjeli.
Ja bi samo spasioce kluba ukratko naveo da se nikad ne zaboravi ko i kako je spasio klub nas Celik i da danas uzivamo akobogda a romane nema potrebe pisat sve svi znamo sta je bilo.
1..NGG dala je pamet svoju za statut
2.Robijasi koji su klub branili fizicki na ulici riskirajuci i svoj zivot.
3.Dijaspora koja je gurala novcem kao i mnogi odavde sa novcem.
4.Grad i Kanton.
5.Najobicniji navijaci koji su makar kupovali po jednu ulaznicu i koliko su mogli u fan shopu...
Vidim Robijasi od jutros na krovu Istoka pripremaju sve e sta ce bit na Zapadu i na Jugu ne znam.
Uzivajmo danas i veceras
Danas sam glumio plakate hodo po gradu bgm sam izgladnio hodajuci po gradu u majici Celika ,Avenija dodjes mi cevape ti si kriv da reklamiramo i zovemo na utakmicu
Tek vidimo sta smo.uradili i gledam danas i HNK Sibenik je pokuso isto kao mi ali nemaju tu snagu danas su zvanicno ugasili taj klub,nije to lahko se izborit ali mi smo uspjeli.
-
KakhaKaladze
A jeste navalili otvoriti sjever. Jel se rasprodao zapad? Jel se rasprodao istok? Nije. Sto bi se otvarala dodatna tribine kad ni standardne nisu rasprodate. A pored toga, plati clansku i idi na jug. Ne znam sta se tolko smara s tim sjeverom. De da mi popunimo ovo sto ce bit otvoreno i ispostujemo grupu s koreografijom manite se sjevera.
VAŽNO
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Mene veća trema uhvatila zbog koreografije da sve ispadne okej i zbog posjete i da ne padne kiša nego da igramo direktni duel protiv Reala za prvo mjesto i plasman u PL. Lagan sam bio zadnjih mjesec dana kako smo otišli na +20 konkurentima ali ovo kad vidim šta spremaju i trud Robijaša strese me adrenalin i euforija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hajd ti nekom pijanom debilu objasni da podigne i drzi 3 minute najlon. A tek ovi s mobitelima koji hoce sve da snime pa im je bitnije da oni uhvate sliku dobru nego da drze papir.
Tako da naoruzajte se saburom jer trebace zivaca dobrih.
Tako da naoruzajte se saburom jer trebace zivaca dobrih.