NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Najviše deficitarna pozicija u Čeliku po vama je?

Anketa traje do: 02 srp 2026, 14:37.

Golman
0
Nema glasova.
Bekovi
2
15%
Stoperi
1
8%
Defanzivni centralni vezni
0
Nema glasova.
Ofanzivni centralni vezni
5
38%
Krila
1
8%
Napadač
4
31%

Ukupno glasova: 13

zjenica

Re: NK Čelik

Post Postao/la zjenica »

https://www.jagledam.com/MY-TV-uzivo-stream

Ovdje bi trebao da bude prijenos, ako nije stream 1, jeste stream 2, ako nije 2, jeste 3.

Pozz svima!
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Strašna koreografija :pray: :pray:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ko ne dodje, kajat ce se citav zivot 😍😍
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Bio sam u kantonu poneku utakmicu i gledao zajedno sa ostalih 150 zagriženih Čelikovaca a da ne dodjem danas gdje cu biti ja i ostalih 10000 Čelikovaca!
U Avantiju ispred mene frajer kupi 12 zapada!
I iza mene je jedan cekao.
Raja vec seta oko stadiona i ne misli ici kuci,vec ljudi dosli na utakmicu i koncert.
7 sati prije utakmice!
Nevjerovatno!
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Još malo i kreće se put Zenice akobogda na proslavu 🖤❤️
Molba ako ko moze nek nam snimi utakmicu pa da poslije pogledamo mi koji smo na utakmici
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Djeca iz komsiluka navalila ovu tekmu samo na jug, da li ce se moci uzet karte za jug bez clanskih? Ja sam inace na zapadu sa godisnjim za sebe i porodicu.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Zenicanin988 je napisao/la: 31 svi 2026, 13:20 Djeca iz komsiluka navalila ovu tekmu samo na jug, da li ce se moci uzet karte za jug bez clanskih? Ja sam inace na zapadu sa godisnjim za sebe i porodicu.
Ne neće moći
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Sjever?
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Slušajte upute za koreografiju i utičite na ljude oko sebe. Ne pomjerajte i ne dirajte dijelove dok za to ne dobijete znak.

Idemo poslati najljepšu sliku s najljepšeg stadiona o najljepšoj sportskoj priči Evrope!
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Sjever je trebalo otvorit tako radi djece i penzionera.Ta djeca su opet buduci navijaci.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Doso je dan posljednja utakmica u ovoj ligi .hvala svima za sve .Licno sam pratio od Kantona mozda ne sve ali jesam,u 2 ligi sam bukvalno sve gledo i u 1 ligi...
Ja bi samo spasioce kluba ukratko naveo da se nikad ne zaboravi ko i kako je spasio klub nas Celik i da danas uzivamo akobogda a romane nema potrebe pisat sve svi znamo sta je bilo.
1..NGG dala je pamet svoju za statut
2.Robijasi koji su klub branili fizicki na ulici riskirajuci i svoj zivot.
3.Dijaspora koja je gurala novcem kao i mnogi odavde sa novcem.
4.Grad i Kanton.
5.Najobicniji navijaci koji su makar kupovali po jednu ulaznicu i koliko su mogli u fan shopu...
Vidim Robijasi od jutros na krovu Istoka pripremaju sve e sta ce bit na Zapadu i na Jugu ne znam.
Uzivajmo danas i veceras 🖤❤️

Danas sam glumio plakate hodo po gradu bgm sam izgladnio hodajuci po gradu u majici Celika ,Avenija dodjes mi cevape ti si kriv da reklamiramo i zovemo na utakmicu 😂😂

Tek vidimo sta smo.uradili i gledam danas i HNK Sibenik je pokuso isto kao mi ali nemaju tu snagu danas su zvanicno ugasili taj klub,nije to lahko se izborit ali mi smo uspjeli.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

A jeste navalili otvoriti sjever. Jel se rasprodao zapad? Jel se rasprodao istok? Nije. Sto bi se otvarala dodatna tribine kad ni standardne nisu rasprodate. A pored toga, plati clansku i idi na jug. Ne znam sta se tolko smara s tim sjeverom. De da mi popunimo ovo sto ce bit otvoreno i ispostujemo grupu s koreografijom manite se sjevera.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

VAŽNO
att.FmIMc_HU127o9DHY4-Dtb36qYPO8-aoNa6HohFTQDGU.jpeg
att.FmIMc_HU127o9DHY4-Dtb36qYPO8-aoNa6HohFTQDGU.jpeg (81.08 KiB) Pogledano 488 puta.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Mene veća trema uhvatila zbog koreografije da sve ispadne okej i zbog posjete i da ne padne kiša nego da igramo direktni duel protiv Reala za prvo mjesto i plasman u PL. Lagan sam bio zadnjih mjesec dana kako smo otišli na +20 konkurentima ali ovo kad vidim šta spremaju i trud Robijaša strese me adrenalin i euforija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Hajd ti nekom pijanom debilu objasni da podigne i drzi 3 minute najlon. A tek ovi s mobitelima koji hoce sve da snime pa im je bitnije da oni uhvate sliku dobru nego da drze papir.
Tako da naoruzajte se saburom jer trebace zivaca dobrih.
Odgovori