Posjeta - Sezona 2025/2026
Željezničar - 121,017
Sarajevo - 67,200
Zrinjski - 53,800
Borac - 53,500
Velež - 40,826
Posušje - 34,000
Široki Brijeg - 31,900
Rudar - 25,450
Radnik - 18,750
Sloga Meridian - 12,280
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- BukiBiščević
Meni se sve više čini da će i naš Mirvić praviti postupke kao i brat mu. Ali eto, najviše bi volio da se prvim kolom nove sezone pospem pepelom.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Druze budi realan. Jedno kolo nije niti moze biti reper bilo cega. Pa prosle godine smo nakon 5 6 kola pricali o tituli, a gdje smo zavrsili. Hajmo biti realni malo.BukiBiščević je napisao/la: ↑28 svi 2026, 19:29 Meni se sve više čini da će i naš Mirvić praviti postupke kao i brat mu. Ali eto, najviše bi volio da se prvim kolom nove sezone pospem pepelom.
Ma ne treba suditi prije polusezone, ma ni tad.Veteran je napisao/la: ↑28 svi 2026, 19:52Druze budi realan. Jedno kolo nije niti moze biti reper bilo cega. Pa prosle godine smo nakon 5 6 kola pricali o tituli, a gdje smo zavrsili. Hajmo biti realni malo.BukiBiščević je napisao/la: ↑28 svi 2026, 19:29 Meni se sve više čini da će i naš Mirvić praviti postupke kao i brat mu. Ali eto, najviše bi volio da se prvim kolom nove sezone pospem pepelom.
Sjećate se prije par godina kada smo bili maksimalni prvih 5-6 kola, Mujezinović dao gol svako kolo..Prvo kolo razbili Veleža na Grbavici 3-0, dobili Borca, Zrinjskog, TC koja je tad bila jaka ako se dobro sjećam..igrali Europu protiv Maccabija i poveli čak..igrali protiv Mladosti u 7. kolu odprilike i izgubimo na Grbavici..Tu se borimo sa Sarajevom do decembra budemo u par bodova a na kraju sezone završili sedmi.
Mislim svašta se desilo te sezone i to proljeće ali da ne pričam, poenta je tu..
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.