FK Željezničar
-
PehariSuTu
Re: FK Željezničar
Bajram Šerif Mubarek Olsun raja.
Ma kod nas je to poseban problem. Prelec i Marić ako ne budu imali punu podršku i bolje okruženje nego što je sad neće Božić dočekati u klubu.jole je napisao/la: ↑27 svi 2026, 10:53O tome i pričam, u ovoj ligi treba znat ostat i izborit se za sebe, a u isto vrijeme donijet timu dobro.
Bajram Šerif Mubarek Olsun momci.
Bajrambarećula i od mene svima.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- UzivaocKajkuta
Iskreno mislim da će se Marić svakako zadržat bar sezonu, jer mu Sanin vjeruje, za Preleca bumo vidjeli.Levin je napisao/la: ↑27 svi 2026, 11:21Ma kod nas je to poseban problem. Prelec i Marić ako ne budu imali punu podršku i bolje okruženje nego što je sad neće Božić dočekati u klubu.
Bajrambarećula i od mene svima.
-
PehariSuTu
To da mu Sanin vjeruje, ne pije vode, bar smo po Nijazu vidjeli...jole je napisao/la: ↑27 svi 2026, 11:38Iskreno mislim da će se Marić svakako zadržat bar sezonu, jer mu Sanin vjeruje, za Preleca bumo vidjeli.
Nama treba najmanje 6 igrača kvalitete Pejića&Karamarka&Boljevića što igračke što ljudske, da budemo bilo kakav poluozbiljan faktor u ligi.
Uz Šošića, Bičakčića ako ostane, oporavljenog Cvetanoskog koji bi tu trebao biti od septembra, sve ostalo je ubleha.
Bgm, po nekim portalima mogao bi i Aleksa pakovati kofere. Šteta.PehariSuTu je napisao/la: ↑27 svi 2026, 12:03To da mu Sanin vjeruje, ne pije vode, bar smo po Nijazu vidjeli...
Nama treba najmanje 6 igrača kvalitete Pejića&Karamarka&Boljevića što igračke što ljudske, da budemo bilo kakav poluozbiljan faktor u ligi.
Uz Šošića, Bičakčića ako ostane, oporavljenog Cvetanoskog koji bi tu trebao biti od septembra, sve ostalo je ubleha.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- PatrickGerhardt
Ako ode Aleksa odmah po Surdanovica krenuti, puno je laksi, a vec iskusan za nasu ligu.
Evo da malo bolje upoznate našeg novog trenera, tačnije poslušajte kakva su njegova fudbalska razmišljanja (znam da je ovo sve u teoriji, a da je teren drugo, ali čisto da malo poslušamo):
Sretno Mariću, poseri mi se u usta molim te.
- PatrickGerhardt
Sretno Maricu, da nije bilo Marica ne bi bilo Jakirovica u Hull-u.
Maric zvanicno. Evo da ne bude da mu sudimo po svim losim komentarima iz proslosti, nek dobije prostor da pokaze sta moze. Zelim mu srecu iskreno jer na kraju svi trebamo biti usredotoceni na jedan cilj.
ALI, uvijek to ALI, ako vidimo da ne ide, plus ako taj statut ne zazivi nikad tj ako Mirvic pusti niz vodu klub, mi se finansijski ne mozemo oporaviti i zbog toga ipak treba biti oprezan.
Nadam se da nema nikakvih glupih najava tipa trofej i slicno. Cilj je izboriti europu sljedece godine pa makar i na gol razliku na cetvrtom mjestu, a kad se sklopi.ekipa mozemo pricati da li je to.uopste realno ocekivati u ovakvoj ligi jer.moras oduzeti sigurno 10-15 mogucih bodova koje ce ti uzeti sudije.
ALI, uvijek to ALI, ako vidimo da ne ide, plus ako taj statut ne zazivi nikad tj ako Mirvic pusti niz vodu klub, mi se finansijski ne mozemo oporaviti i zbog toga ipak treba biti oprezan.
Nadam se da nema nikakvih glupih najava tipa trofej i slicno. Cilj je izboriti europu sljedece godine pa makar i na gol razliku na cetvrtom mjestu, a kad se sklopi.ekipa mozemo pricati da li je to.uopste realno ocekivati u ovakvoj ligi jer.moras oduzeti sigurno 10-15 mogucih bodova koje ce ti uzeti sudije.