NK Čelik
- R0b
- 12. igrač
Re: NK Čelik
Ja se sjećam kad smo zbog korone napustili tada društvo najboljih, 90% navijača željezničara nam je poželilo sve najgore i da se nikada ne vratimo u PLBiH, tako da me zaboli levo jaje, a boga mi i desno za njima.
NEDELJA - NAPRAVITI FEŠTU ZA PAMČENJE.
NEDELJA - NAPRAVITI FEŠTU ZA PAMČENJE.

- BatistutA19
U Nedelju akobogda napunit stadion pocet sto jaci marketing na sve moguce nacine i proslavit titulu zavrsit sezonu,onda malo odmor ide reprezentacija i uprava nek se sprema za Wwin ligu BiH.
Opcenito me zaboli za sve i jedan klub,samo Celik volim ali uvijek za svaki BiH klub navijam u Europi ne zbog njih nego zbog koeficijenta drzavnog.
Sad ja po komentarima ko sta pise po fb, po forumima o Celiku ne mogu ja tu svrstat ni navijace tog kluba, ljudi lijece komplekse .Svugdje ima svega, imam prijatelja i pitara i manijaka i velezovaca i Hrvatske i Srbije ne gledam ja po komentarima jer slusam i normalne ljude a ne bolesnike po.drustvenim mrezama.
Opcenito me zaboli za sve i jedan klub,samo Celik volim ali uvijek za svaki BiH klub navijam u Europi ne zbog njih nego zbog koeficijenta drzavnog.
Sad ja po komentarima ko sta pise po fb, po forumima o Celiku ne mogu ja tu svrstat ni navijace tog kluba, ljudi lijece komplekse .Svugdje ima svega, imam prijatelja i pitara i manijaka i velezovaca i Hrvatske i Srbije ne gledam ja po komentarima jer slusam i normalne ljude a ne bolesnike po.drustvenim mrezama.
-
RealMadrid
U prodaju su puštene online ulaznice za nedjeljnu utakmicu 
U nedelju ce, aBd, biti i posljednji stream sa Čelikovih zvanicnih utakmica u nasoj reziji
Vjerujem da ce se yt kanal puniti nekim drugim sadrzajem, malo sa treninga, malo sa putovanja igraca na gostovanja, malo nekim razgovorima i sl.
Iako je ovaj segment itekako klub odrzao bliskim navijacima, pogotovo u vrijeme korone, pa i nekim vremenima kad dolazak na Bilino nije bilo bas u trendu, nadam se da se vise nikad Čelikove utakmice nece prenositi na yt kanalu. Prijateljske i pripremne moze

EDIT: Moja greska, mozda iz Gabele bude zadnja

SVANI NEDELJO! NEKA DERNEK POCNE!
Iako je ovaj segment itekako klub odrzao bliskim navijacima, pogotovo u vrijeme korone, pa i nekim vremenima kad dolazak na Bilino nije bilo bas u trendu, nadam se da se vise nikad Čelikove utakmice nece prenositi na yt kanalu. Prijateljske i pripremne moze
EDIT: Moja greska, mozda iz Gabele bude zadnja
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Možda takvih snimaka bude u dokumentarcuphillies je napisao/la: ↑25 svi 2026, 21:39 U nedelju ce, aBd, biti i posljednji stream sa Čelikovih zvanicnih utakmica u nasoj reziji![]()
![]()
Vjerujem da ce se yt kanal puniti nekim drugim sadrzajem, malo sa treninga, malo sa putovanja igraca na gostovanja, malo nekim razgovorima i sl.
Iako je ovaj segment itekako klub odrzao bliskim navijacima, pogotovo u vrijeme korone, pa i nekim vremenima kad dolazak na Bilino nije bilo bas u trendu, nadam se da se vise nikad Čelikove utakmice nece prenositi na yt kanalu. Prijateljske i pripremne moze![]()
EDIT: Moja greska, mozda iz Gabele bude zadnja![]()
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Pa jel to nece MYTV prenositi Čelika?
Mogao bi se i početni udarac prije tekme izvest,da to ucine Čelikove legende npr. Kemo Hafizovic i Mato Gavran.
Nece valjda karti nestat do srijede
Mogao bi se i početni udarac prije tekme izvest,da to ucine Čelikove legende npr. Kemo Hafizovic i Mato Gavran.
Nece valjda karti nestat do srijede
Jah, imaju i oni...onda bi ova protiv Radnika mogla biti "oprostajna" od streama

Samo Čelik zenički !!!
Ljudi kupujte karte na vrijeme 
- R0b
- 12. igrač
-
Guest.1945
Kemo Hafizovic ti je rutonja i derby navijač, kakav on.Bolje da Vladan izvede početni uderac i Robijaši.
-
Guest.1945
Ako je moguće da nam stream ostane što duže nakon završetka utakmice i da ispratimo atmosferu sa stadiona za ove koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.
Jack ne kupuje kartu... Jack ima sezonsku !
Samo Čelik zenički !!!
-
Kontras'88
Ovaj gore pise "nadam se da se vise nikad utakmice nece prenositi na yt" zamisli mozga.Guest.1945 je napisao/la: ↑25 svi 2026, 22:39 Ako je moguće da nam stream ostane što duže nakon završetka utakmice i da ispratimo atmosferu sa stadiona za ove koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.
Ne zna kako je bit vani i molit Boga da ne steka stream i da uopste ima neki prenos.
-
RealMadrid
Druze ovo u vezi strima je rekao,jer u PL ne mogu klubovi prenositi utakmice. To čine Arena Sport i MYTV.