NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Hoćemo li uspjeti napuniti Bilino polje do posljednjeg mjesta u nedjelju na proslavi?

Anketa traje do: 29 svi 2026, 11:49.

DA
10
36%
NE
3
11%
MORAMO
15
54%

Ukupno glasova: 28

R0b
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0b »

Ja se sjećam kad smo zbog korone napustili tada društvo najboljih, 90% navijača željezničara nam je poželilo sve najgore i da se nikada ne vratimo u PLBiH, tako da me zaboli levo jaje, a boga mi i desno za njima.

NEDELJA - NAPRAVITI FEŠTU ZA PAMČENJE.
slika
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

U Nedelju akobogda napunit stadion pocet sto jaci marketing na sve moguce nacine i proslavit titulu zavrsit sezonu,onda malo odmor ide reprezentacija i uprava nek se sprema za Wwin ligu BiH.
Opcenito me zaboli za sve i jedan klub,samo Celik volim ali uvijek za svaki BiH klub navijam u Europi ne zbog njih nego zbog koeficijenta drzavnog.
Sad ja po komentarima ko sta pise po fb, po forumima o Celiku ne mogu ja tu svrstat ni navijace tog kluba, ljudi lijece komplekse .Svugdje ima svega, imam prijatelja i pitara i manijaka i velezovaca i Hrvatske i Srbije ne gledam ja po komentarima jer slusam i normalne ljude a ne bolesnike po.drustvenim mrezama.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

U prodaju su puštene online ulaznice za nedjeljnu utakmicu :like:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

U nedelju ce, aBd, biti i posljednji stream sa Čelikovih zvanicnih utakmica u nasoj reziji :D :D :D Vjerujem da ce se yt kanal puniti nekim drugim sadrzajem, malo sa treninga, malo sa putovanja igraca na gostovanja, malo nekim razgovorima i sl.
Iako je ovaj segment itekako klub odrzao bliskim navijacima, pogotovo u vrijeme korone, pa i nekim vremenima kad dolazak na Bilino nije bilo bas u trendu, nadam se da se vise nikad Čelikove utakmice nece prenositi na yt kanalu. Prijateljske i pripremne moze :D :D

EDIT: Moja greska, mozda iz Gabele bude zadnja :D :D

SVANI NEDELJO! NEKA DERNEK POCNE!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

phillies je napisao/la: 25 svi 2026, 21:39 U nedelju ce, aBd, biti i posljednji stream sa Čelikovih zvanicnih utakmica u nasoj reziji :D :D :D Vjerujem da ce se yt kanal puniti nekim drugim sadrzajem, malo sa treninga, malo sa putovanja igraca na gostovanja, malo nekim razgovorima i sl.
Iako je ovaj segment itekako klub odrzao bliskim navijacima, pogotovo u vrijeme korone, pa i nekim vremenima kad dolazak na Bilino nije bilo bas u trendu, nadam se da se vise nikad Čelikove utakmice nece prenositi na yt kanalu. Prijateljske i pripremne moze :D :D

EDIT: Moja greska, mozda iz Gabele bude zadnja :D :D

SVANI NEDELJO! NEKA DERNEK POCNE!
Možda takvih snimaka bude u dokumentarcu :D
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Pa jel to nece MYTV prenositi Čelika?
Mogao bi se i početni udarac prije tekme izvest,da to ucine Čelikove legende npr. Kemo Hafizovic i Mato Gavran.
Nece valjda karti nestat do srijede :D
phillies
12. igrač

Jah, imaju i oni...onda bi ova protiv Radnika mogla biti "oprostajna" od streama :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ljudi kupujte karte na vrijeme :mrgreen:
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Redbull je napisao/la: 25 svi 2026, 22:26 Ljudi kupujte karte na vrijeme :mrgreen:
Riješio :rock:

slika
slika
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Zamorano je napisao/la: 25 svi 2026, 22:03 Pa jel to nece MYTV prenositi Čelika?
Mogao bi se i početni udarac prije tekme izvest,da to ucine Čelikove legende npr. Kemo Hafizovic i Mato Gavran.
Nece valjda karti nestat do srijede :D
Kemo Hafizovic ti je rutonja i derby navijač, kakav on.Bolje da Vladan izvede početni uderac i Robijaši.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ako je moguće da nam stream ostane što duže nakon završetka utakmice i da ispratimo atmosferu sa stadiona za ove koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.
phillies
12. igrač

Redbull je napisao/la: 25 svi 2026, 22:26 Ljudi kupujte karte na vrijeme :mrgreen:

Jack ne kupuje kartu... Jack ima sezonsku !
:P
Samo Čelik zenički !!!

Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Guest.1945 je napisao/la: 25 svi 2026, 22:39 Ako je moguće da nam stream ostane što duže nakon završetka utakmice i da ispratimo atmosferu sa stadiona za ove koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.
Ovaj gore pise "nadam se da se vise nikad utakmice nece prenositi na yt" zamisli mozga.
Ne zna kako je bit vani i molit Boga da ne steka stream i da uopste ima neki prenos.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

R0b je napisao/la: 25 svi 2026, 22:36
Riješio :rock:

slika
Dobar video :like: :lol:
Cod

Post Postao/la Cod »

Druze ovo u vezi strima je rekao,jer u PL ne mogu klubovi prenositi utakmice. To čine Arena Sport i MYTV.
Odgovori