Sta ce ti igrac od 33 godine koji ima stalno probleme s povredama, ne razumijem kakvo je to razmisljanje, igrača dovodit koji je skup, upitno je šta od njega možeš očekivati, mislim da je bolje dovesti neke dobre i mlađe igrače željne dokazivanja, neke iz prve lige FBiH ili iz ovih timova što ispadaju iz Premijer lige ili čak 2 HNL ...
Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Zašto se ne bi doveo? Igrao je redovno do kraja aprila za Spartak, sve dok nije postalo jasno da su ispali, pa mu je vjerovatno ponestalo motiva. Sigurno može odigrati još dvije-tri sezone, a njegovo iskustvo i prisustvo na terenu bili bi veliki plus za nas. Jedino je pitanje njegova plata.Eugen je napisao/la: ↑25 svi 2026, 14:07Sta ce ti igrac od 33 godine koji ima stalno probleme s povredama, ne razumijem kakvo je to razmisljanje, igrača dovodit koji je skup, upitno je šta od njega možeš očekivati, mislim da je bolje dovesti neke dobre i mlađe igrače željne dokazivanja, neke iz prve lige FBiH ili iz ovih timova što ispadaju iz Premijer lige ili čak 2 HNL ...
ALLSTAR je napisao/la: ↑25 svi 2026, 14:38Zašto se ne bi doveo? Igrao je redovno do kraja aprila za Spartak, sve dok nije postalo jasno da su ispali, pa mu je vjerovatno ponestalo motiva. Sigurno može odigrati još dvije-tri sezone, a njegovo iskustvo i prisustvo na terenu bili bi veliki plus za nas. Jedino je pitanje njegova plata.Eugen je napisao/la: ↑25 svi 2026, 14:07Sta ce ti igrac od 33 godine koji ima stalno probleme s povredama, ne razumijem kakvo je to razmisljanje, igrača dovodit koji je skup, upitno je šta od njega možeš očekivati, mislim da je bolje dovesti neke dobre i mlađe igrače željne dokazivanja, neke iz prve lige FBiH ili iz ovih timova što ispadaju iz Premijer lige ili čak 2 HNL ...
Ako ce doci za neku solidnu platu i uslov mu u ugovor staviti broj odigranih utakmica pa nek ima bonuse i sve ostalo onda moze, a ovako dovest ga dat mu dobru platu nema smisla, samo fiksna plata (solidna) plus učinak, tako rade u Zrinjskom
Treba paziti oko takvih poput Besica da ne uniste atmosferu. Nije on meni igracki uopce losa opcija, ali je tempirana bomba koja svasta moze uraditi i odluciti u bilo kojem momentu.
Mani te se tih istrosenih polovnjaka koji sa 30tom zavrse karijere. Eto za citavu sezonu imao 1 utakmicu, znaci gdje god dalje da ode, samo ide da pare uzme i tako 90% tipa tih igraca i radi.
-
PatrickBateman
Slažem se u potpunosti , tako i treba da budeEugen je napisao/la: ↑25 svi 2026, 14:40ALLSTAR je napisao/la: ↑25 svi 2026, 14:38Zašto se ne bi doveo? Igrao je redovno do kraja aprila za Spartak, sve dok nije postalo jasno da su ispali, pa mu je vjerovatno ponestalo motiva. Sigurno može odigrati još dvije-tri sezone, a njegovo iskustvo i prisustvo na terenu bili bi veliki plus za nas. Jedino je pitanje njegova plata.Eugen je napisao/la: ↑25 svi 2026, 14:07
Sta ce ti igrac od 33 godine koji ima stalno probleme s povredama, ne razumijem kakvo je to razmisljanje, igrača dovodit koji je skup, upitno je šta od njega možeš očekivati, mislim da je bolje dovesti neke dobre i mlađe igrače željne dokazivanja, neke iz prve lige FBiH ili iz ovih timova što ispadaju iz Premijer lige ili čak 2 HNL ...
Ako ce doci za neku solidnu platu i uslov mu u ugovor staviti broj odigranih utakmica pa nek ima bonuse i sve ostalo onda moze, a ovako dovest ga dat mu dobru platu nema smisla, samo fiksna plata (solidna) plus učinak, tako rade u Zrinjskom
-
Kontras'88
Nemojte praviti Slobodu od Čelika.
Meni licno uvjek bio los igrac.
Bolje zaganjati ove strance iz Rudara nekako
Ima Amoah nek ih nagovara jednog po jednog, dok nisu regeutovani
Bolje zaganjati ove strance iz Rudara nekako
Ima Amoah nek ih nagovara jednog po jednog, dok nisu regeutovani
Mo Bešić i Šerex kakav bi to tandem bio 
Prije bi sa Burekovicem mogao, u B tim
al vidim na sta aludiras hehee
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- R0b
- 12. igrač
Ima i ovih iz Zrinjskog istice ugovor, Memija bi idealan bio za nas, moze igrati lijevog i desnog beka, plus je iz Sarajeva, ne mora ni ovdje boravit, moze vozarit svaki dan s Bojanom i Sutkovicem, uglavnom ima na trzistu izbora, nadam se da cemo pogoditi s pojacanjima...
-
PonosniSmogovci
Kakvih bolan po miliona za osvajanjeCr7legia je napisao/la: ↑20 svi 2026, 23:01Ma ja za osvajanje Prve lige FBiH
-
KakhaKaladze