Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Kad već govorimo o novcu, da li iko zna da li su legle pare za igrača br. 29? Uračunajte da se nema još nekih troškova koje si imao za PLFBIH i još +500.000 od saveza ako ste na to zaboravili u računicu.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Pitanje je za te pare to je nesto i na rate, mozda jest al et sto kazes ima neli troskova manje za sluzbena lica i jos neke stvari a od saveza ide na kraju godine ako mislis na taj kes
Ma ja za osvajanje Prve lige FBiH
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ma ja odgovorno tvrdim pare trositi na trenazni proces,unapredenja u fizickioj pripremi pojedinca ,trenera evwntualno stranca koji je upoznat sa novim tehnologijama trenaznog procesa ne azto ja nevjerujem Bojanu i Emiru a naravno selekcija igraca sa fizikalijama je bitna ali uvijek kazem fudbal se igra mozgom i timski.
Kakve 35:k za igraca pa nije Senad Brkic.
10 k mjesecno plafon .
10 k mjesecno plafon .
Nije ti ovo 2015 godina pa da ti igrači igraju za kikiriki i da najbolji igraju u našoj ligi za 6 kAeroMs33 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 00:02 Ma ja odgovorno tvrdim pare trositi na trenazni proces,unapredenja u fizickioj pripremi pojedinca ,trenera evwntualno stranca koji je upoznat sa novim tehnologijama trenaznog procesa ne azto ja nevjerujem Bojanu i Emiru a naravno selekcija igraca sa fizikalijama je bitna ali uvijek kazem fudbal se igra mozgom i timski.
10 k mjesecno plafon .
Nisi svjestan vjeruj koju lovu sad igrači dobijaju u pl
To je otišlo u nebo
Neznam drug.Almir2018 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 00:12Nije ti ovo 2015 godina pa da ti igrači igraju za kikiriki i da najbolji igraju u našoj ligi za 6 kAeroMs33 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 00:02 Ma ja odgovorno tvrdim pare trositi na trenazni proces,unapredenja u fizickioj pripremi pojedinca ,trenera evwntualno stranca koji je upoznat sa novim tehnologijama trenaznog procesa ne azto ja nevjerujem Bojanu i Emiru a naravno selekcija igraca sa fizikalijama je bitna ali uvijek kazem fudbal se igra mozgom i timski.
10 k mjesecno plafon .
To je otišlo u nebo
Nebih ja tolike pare trosio na neke placenike nikad.
Rade bi pravio igrace a pare ulozio na trenere i sam trenazni proces,uslove itd.
Ne kazem ako igrac vrijedi i donosi pare nije problem ali davati tolike pare a ne izlaziti u Eu takmicenja ja ne vidim svrhu
Fudbal je biznis, sve je otišlo u onu stvar zadnjih 6-7 godina koliko nas nema u Premijer ligi, sad moraš dobro platiti igrača da bi se borio za opstanak u ligi. Jednostavno nema vise prostora za neko kalkulisanje ili rizikovanje, nama prve dvije sezone cilj mora biti opstanak i stabilizacija kluba u Premijer ligi gdje su veliki troškovi u svakom smisluAeroMs33 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 01:47Neznam drug.Almir2018 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 00:12Nije ti ovo 2015 godina pa da ti igrači igraju za kikiriki i da najbolji igraju u našoj ligi za 6 kAeroMs33 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 00:02 Ma ja odgovorno tvrdim pare trositi na trenazni proces,unapredenja u fizickioj pripremi pojedinca ,trenera evwntualno stranca koji je upoznat sa novim tehnologijama trenaznog procesa ne azto ja nevjerujem Bojanu i Emiru a naravno selekcija igraca sa fizikalijama je bitna ali uvijek kazem fudbal se igra mozgom i timski.
10 k mjesecno plafon .
To je otišlo u nebo
Nebih ja tolike pare trosio na neke placenike nikad.
Rade bi pravio igrace a pare ulozio na trenere i sam trenazni proces,uslove itd.
Ne kazem ako igrac vrijedi i donosi pare nije problem ali davati tolike pare a ne izlaziti u Eu takmicenja ja ne vidim svrhu
Od trenutnih krila ostavio bih samo Seru u PL. Jamakovicu ne vidim svrhu jer nece vise biti u21. Dvojna registracija ili posudba maksimum. Sijamija mislim da nije za PL. Mozda kao rezerva, odnosno 4. ili 5. opcija, ali nista vise od toga. Sehic, ukoliko zeli i moze igrati za prvi tim, kao rezerva i dvojna registracija u isto vrijeme. Dakle, minimum 2 startna krila, a ne bi bilo lose jos jedno kao rezerva, neki neizbruseni, neotkriveni talent.
Allysona se sjecam iz Zvijezde. Sjajno je odigrao na Bilinom prosle godine. Otisao u Rudes, 3 gola u 3 utakmice i povreda. Drugi dio igra standardno, ali bez statistickog ucinka. Ugovor do 2027. Rudes ulazi u HNL pa ne znam hoce li se zadrzati.
Toni Jovic 33 godine, na pocetku sezone vec 34. 8 golova ove sezone i vjerovatno kraj u Slogi jer mu istice ugovor, a Sloga ispada. Njega mogu zamisliti u Celiku i mislim da ce cak i potpisati. Ima u nogama jos jednu sezonu sa solidnim ucinkom.
Srdjan Basic desno je krilo Laktasa. 20 godina, odnosno u21 i iduce godine. 11 golova za Laktase ove sezone. Nisam ga gledao nikada pa ne znam nesto puno o njemu reci.
Djordje Pantelic poznato premijerligasko ime. 26 godina trenutno igra u Rusiji. Ugovor do 2027. pa ne vjerujem da je on opcija za ljeto.
Mohamad Ghorzi jedan je najboljih igraca Radnika ove sezone. 6 golova u PL. Jedan od boljih driblera po u PL. 26 godina i ima ugovor do kraja sezone. Francusko drzavljanstvo pa ne bi bio stranac.
Leon Krekovic iz Posusja zabio 5 golova ove sezone. Par utakmica igra i kao cf. Inace je lijevo krilo. Bio je i povrijedjen dio sezone pa bi vjerovatno imao i koji gol vise. Ugovor do kraja sezone.
Dominik Simcic jedan od najboljih plejmejkera u drugom rangu Hrv. 4 gola i 7 asistencija. Najcesce igra na poziciji desnog krila. Na posudbi u Karlovcu iz Rijeke, ali oba ugovora isticu na ljeto. Mislim da nije spreman za HNL, barem ne za Rijeku. 23 godine.
Ivan Saranic ima 23 godine, vjerovatno ce biti najbolji igrac druge lige Hrv. ove godine. Zadnjih 2 mjeseca bolesno dobra statistika. 15 golova sveukupno u ligi ove sezone. Ugovor do kraja sezone sa Sesvetama. Dijete Dinama igrao vec u Saudijskoj Arabiji. Vidio sam neke clanke kako je vruca glava i da ga to navodno koci da napravi dosta bolju karijeru. Sigurno potencijal da bude najbolji igrac u PL ako bi bio spreman.
Luka Vracar igrac iz treceg ranga Hrv. 11 golova ove sezone. 20 godina. Ima par sitnih povreda ove sezone. Inace ovo je liga iz koje i Zrinjski i Sarajevo dovode igrace zadnjih godina. Boris Pavic je trener jednog kluba pa se sigurno moze uspotaviti veza i povezati s nekim zanimljivim igracima, a sigurno ih ima 2-3.
Godswill Vazde bivsi je igrac Zvijezde. Trenutno u Srbiji u Cukarickom. 24 godine. Ne igra puno ove sezone pa bi ugovor i ranije mogao biti prekinut. U PL za Zvijezdu zabio 5 golova uz 5 asistencija prije 2 sezone.
Harun Avdagic rodjen je 2009. godine. Igra za prvi tim Bratstva i mogao bi ako nista biti opcija za juniore.
Od nabrojanih najvise bih volio Tonija Jovica i Dominika Simcica kao prve opcije. Koliko je to izvodio ne znam. Krekovic i Ghorzi, iako su imali dobre sezone, pitanje mogu li ih ponoviti, a ne treba provjeren kvalitet. Saranic nam je mislim van mogucnosti nakon zadnjih par mjeseci kako je odigrao. Pantelica, Vazdea i Allysona ne vidim u planu, a Basic i Vracar su neprovjereni za sada.
Allysona se sjecam iz Zvijezde. Sjajno je odigrao na Bilinom prosle godine. Otisao u Rudes, 3 gola u 3 utakmice i povreda. Drugi dio igra standardno, ali bez statistickog ucinka. Ugovor do 2027. Rudes ulazi u HNL pa ne znam hoce li se zadrzati.
Toni Jovic 33 godine, na pocetku sezone vec 34. 8 golova ove sezone i vjerovatno kraj u Slogi jer mu istice ugovor, a Sloga ispada. Njega mogu zamisliti u Celiku i mislim da ce cak i potpisati. Ima u nogama jos jednu sezonu sa solidnim ucinkom.
Srdjan Basic desno je krilo Laktasa. 20 godina, odnosno u21 i iduce godine. 11 golova za Laktase ove sezone. Nisam ga gledao nikada pa ne znam nesto puno o njemu reci.
Djordje Pantelic poznato premijerligasko ime. 26 godina trenutno igra u Rusiji. Ugovor do 2027. pa ne vjerujem da je on opcija za ljeto.
Mohamad Ghorzi jedan je najboljih igraca Radnika ove sezone. 6 golova u PL. Jedan od boljih driblera po u PL. 26 godina i ima ugovor do kraja sezone. Francusko drzavljanstvo pa ne bi bio stranac.
Leon Krekovic iz Posusja zabio 5 golova ove sezone. Par utakmica igra i kao cf. Inace je lijevo krilo. Bio je i povrijedjen dio sezone pa bi vjerovatno imao i koji gol vise. Ugovor do kraja sezone.
Dominik Simcic jedan od najboljih plejmejkera u drugom rangu Hrv. 4 gola i 7 asistencija. Najcesce igra na poziciji desnog krila. Na posudbi u Karlovcu iz Rijeke, ali oba ugovora isticu na ljeto. Mislim da nije spreman za HNL, barem ne za Rijeku. 23 godine.
Ivan Saranic ima 23 godine, vjerovatno ce biti najbolji igrac druge lige Hrv. ove godine. Zadnjih 2 mjeseca bolesno dobra statistika. 15 golova sveukupno u ligi ove sezone. Ugovor do kraja sezone sa Sesvetama. Dijete Dinama igrao vec u Saudijskoj Arabiji. Vidio sam neke clanke kako je vruca glava i da ga to navodno koci da napravi dosta bolju karijeru. Sigurno potencijal da bude najbolji igrac u PL ako bi bio spreman.
Luka Vracar igrac iz treceg ranga Hrv. 11 golova ove sezone. 20 godina. Ima par sitnih povreda ove sezone. Inace ovo je liga iz koje i Zrinjski i Sarajevo dovode igrace zadnjih godina. Boris Pavic je trener jednog kluba pa se sigurno moze uspotaviti veza i povezati s nekim zanimljivim igracima, a sigurno ih ima 2-3.
Godswill Vazde bivsi je igrac Zvijezde. Trenutno u Srbiji u Cukarickom. 24 godine. Ne igra puno ove sezone pa bi ugovor i ranije mogao biti prekinut. U PL za Zvijezdu zabio 5 golova uz 5 asistencija prije 2 sezone.
Harun Avdagic rodjen je 2009. godine. Igra za prvi tim Bratstva i mogao bi ako nista biti opcija za juniore.
Od nabrojanih najvise bih volio Tonija Jovica i Dominika Simcica kao prve opcije. Koliko je to izvodio ne znam. Krekovic i Ghorzi, iako su imali dobre sezone, pitanje mogu li ih ponoviti, a ne treba provjeren kvalitet. Saranic nam je mislim van mogucnosti nakon zadnjih par mjeseci kako je odigrao. Pantelica, Vazdea i Allysona ne vidim u planu, a Basic i Vracar su neprovjereni za sada.
Dobro si ih pronašao i dobar osvrt na moguća pojačanja.I jesu najinteresantniji Toni i Dominik.
Eto Rudar ispade iz PLa. Ako se moze sta probrati onih spanaca, valjalo bi. Truhlo bi ih haman u repku Spanije ubacio koliko ih je hvalio 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ima par komada što valja, al to će Borac sebi uzeti, kao što su na zimu uzeli već jednog.
Nama bi Mohedano pravo sjeo, odličan veznjak, 30 godina, nama dobar za borbe za opstanak, a nije interesantan klubovima iz vrha zbog godina.
Još mi se svidio onaj italijan, igra lijevog stopera, bio bi dobar tandem sa Horom.
Klubu ne treba skauting, imamo forumaše koji su pohvatali sve to, samo treba sjest i dogovoriti
Sta ce nam stoper,imamo Mašetića ja mislim da on bez problema moze igrati Premijer liguTruhlo je napisao/la: ↑23 svi 2026, 07:14Ima par komada što valja, al to će Borac sebi uzeti, kao što su na zimu uzeli već jednog.
Nama bi Mohedano pravo sjeo, odličan veznjak, 30 godina, nama dobar za borbe za opstanak, a nije interesantan klubovima iz vrha zbog godina.
Još mi se svidio onaj italijan, igra lijevog stopera, bio bi dobar tandem sa Horom.
Treba nam još jedan stoper, imaš Horu, Mašetića i Hodžića, treba ti još jedan dobar, to je realnostR0B1J4SH je napisao/la: ↑23 svi 2026, 21:06Sta ce nam stoper,imamo Mašetića ja mislim da on bez problema moze igrati Premijer liguTruhlo je napisao/la: ↑23 svi 2026, 07:14Ima par komada što valja, al to će Borac sebi uzeti, kao što su na zimu uzeli već jednog.
Da li bi se mogao dovesti iz Srbije iz Spartak Subotica Muhamed Bešić ?