Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Vidjećemo u narednim danima. Sada pisati da je ovo propast ili da je super je prerano. Nisam oduševljen da sportski bude Marić a pogotovo ne da trener bude neki koji treba da se na nama uči. Sačekajmo na prva imenovanja i prve poteze što se tiče organizacije kluba, omladiskog pogona,naravno i na pojačanja pa ćemo kritikovati ili hvaliti. Završava sezona koja je najavljivana kao veliki korak naprijed, a desilo se da smo u jednom trenutku strahovali za opstanak.
Veteran je napisao/la: ↑25 svi 2026, 08:12
Sinonim za crnjake je Bošnjo. Nikad nista nit je valjalo, nit valja, a bogami niti ce valjat. Samo negativu pucaj.
Jest, trebam skakat od sreće što mi u Klub dolazi čovjek za kojeg još nisam našo ništa pozitivno, a tražio sam i trudio se.
Ili što mu je prvi favorit trener koji ima 20 poraza, 6 remija i 4 pobjede u zadnjih 30 tekmi.
Veteran je napisao/la: ↑25 svi 2026, 08:12
Sinonim za crnjake je Bošnjo. Nikad nista nit je valjalo, nit valja, a bogami niti ce valjat. Samo negativu pucaj.
Jest, trebam skakat od sreće što mi u Klub dolazi čovjek za kojeg još nisam našo ništa pozitivno, a tražio sam i trudio se.
Ili što mu je prvi favorit trener koji ima 20 poraza, 6 remija i 4 pobjede u zadnjih 30 tekmi.
Nadam se najboljem, očekujem najgore.
Je li to zvanično za SD i za trenera?
Za SDa će bit uskoro, a za trenera molim Boga da izleti drugi kandidat