FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
MrkiMedo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrkiMedo »

Ko ce pricati o utakmici kad si ocito pred gasenjem
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

MrkiMedo je napisao/la: 15 svi 2026, 18:38 Ko ce pricati o utakmici kad si ocito pred gasenjem
Slažem se apsolutno brate, nije nikakvo prozivanje nekoga već situacija koja me danas iznenadila. Poslje posla razgovaram sa par kolega od kojih su neki stariji od mene i po godinama i po broju utakmica koje su gledali i apsolutno su smetnuli sa uma utakmicu. Ja stvarno nisam ovo do sada doživio. Bilo kako bilo nama valja odraditi ove tri utakmice, ako ništa bar sa časnim porazima.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O. 💙
SudoHusika

Post Postao/la SudoHusika »

Ljudi, je li moguće da se ove stvari dešavaju našem klubu? Danima ne mogu sebi doći.
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

AhmedNurudin je napisao/la: 15 svi 2026, 19:04
MrkiMedo je napisao/la: 15 svi 2026, 18:38 Ko ce pricati o utakmici kad si ocito pred gasenjem
Slažem se apsolutno brate, nije nikakvo prozivanje nekoga već situacija koja me danas iznenadila. Poslje posla razgovaram sa par kolega od kojih su neki stariji od mene i po godinama i po broju utakmica koje su gledali i apsolutno su smetnuli sa uma utakmicu. Ja stvarno nisam ovo do sada doživio. Bilo kako bilo nama valja odraditi ove tri utakmice, ako ništa bar sa časnim porazima.
Ma ja evo ne razmisljam ni o cemu drugom nego samo o nasem prezivljavanju. Previse smo letargicni, previse opusteni i bojim se da ce nas ovo kostati
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Ja se opet nekako da je ovo samo pritisak na ministra da odobri statut,opet sa druge strane evo prodje dan ali mi slabo taj pritisak pravimo. Sto kazete bas smo letargicni.
Levin

Post Postao/la Levin »

Da malo skrenem sa teme i apatije...

Ibrahim Šehić sa Çorum-om u finalu pley-offa za ulazak u prvu tursku ligu. Igraju sa ekipom Erokspor-a sa kojom imaju dobar omjer ove sezone i velika je vjerovatnoća da će ući u prvu ligu a radi se o 11.toj ekipi po vrijednosti ligi. Nisu im davali ni najmanje šansi.

Šeha jedan od ključnih igrača. Čak i penal odbranjen u polufinalu.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

sta mi radis zeljo
a pehari su tu
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Levin je napisao/la: 15 svi 2026, 22:37 Da malo skrenem sa teme i apatije...

Ibrahim Šehić sa Çorum-om u finalu pley-offa za ulazak u prvu tursku ligu. Igraju sa ekipom Erokspor-a sa kojom imaju dobar omjer ove sezone i velika je vjerovatnoća da će ući u prvu ligu a radi se o 11.toj ekipi po vrijednosti ligi. Nisu im davali ni najmanje šansi.

Šeha jedan od ključnih igrača. Čak i penal odbranjen u polufinalu.

Mozemo ga samo na youtube ili tvu gledati a ako budemo skretali sa najvaznije teme za koju ocigledno nikog nije briga, i malog muftica cemo od blata praviti.. krpic da mi bude spic 5 godina, sta smo mi zgrijesili..
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Sad kad najviše treba zvanično saopštenje, nema ga. Gdje je sad zabrinutost, poziv na poštene uvjete za sve? A da, ko će ga sastaviti kad nema više nikog u klubu. Vjerovatno ne smiju ni započinjati to jer je do njih. Pola godine se čeka da saznamo okvirno šta je u tom jebenom statutu.

Da hoće kakav Kinez, Japanac, Korejac doći. Prvo da uvede zabranu da ko god je bio dio kluba, na bilo koji način da više ne može biti. Da zabrani svima nama koji smo ikad kročili na Grbavicu, znači samo nove ljude pustiti na tribine. Da se forumi pogase, da nema mahale i insajdera, nek se uče ljudi dvije godine, treću će igrati Ligu prvaka.
Levin

Post Postao/la Levin »

Milošević se oprostio od Željezničara pa mu Mirvić poslao emotivan odgovor: Zauvijek ostaješ u srcu svih

Mnogo bure se ovih dana desilo u ekipi Željezničara, a ono što je sve uzdrnalo kada je trener Plavih, Savo Milošević napustio Grbavicu.

Savo Milošević je zimus preuzeo kormilo Željezničara od Slaviše Stojanovića te uspio da stabilizuje ekipu koliko-toliko i sprema je za ljetni remont.

Međutim, desila se ostavka kada je Milošević odlučio da povuče potez i napusti klub.

On se tim putem i oprostio sa emotivnim riječima

“Hvala za sve. I toliko mi je žao” – napisao je Milošević.

Međutim, nije se puno čekalo da mu odgovori i Sanin Mirvić koji mu se zahvalio na dosadašnjoj saradnji i uputi mu zahvalnost biranim riječima.

“Veliki stručnjak i trener, a još veći čovjek. Riječi ne mogu opisati koliko je meni posebno žao da nismo bili u mogućnosti da obezbijedimo nastavku zajedničkog projekta. Zauvijek ostaješ u srcima svih Željovaca. Sve najbolje, šefe” – stoji u komentaru ispod Miloševićeve objave.
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Mi zivimo cirkus
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Sretno momci ko je otišao danas, zna li se koliko Manijaka ide?
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

Riquelme je napisao/la: 16 svi 2026, 16:45 Sretno momci ko je otišao danas, zna li se koliko Manijaka ide?
300
Levin

Post Postao/la Levin »

slika
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Uzmi me Allahu, olakšaj mi muke.
Odgovori