NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
17
57%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
13
43%

Ukupno glasova: 30

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Svaki put kad ko kupi kartu, nek im usput i jebe mater zbog prenosa. 2026 godina, mi tekstualni prenos moramo pratiti.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Kazu primorani smo dignuti cijene ulaznica zbog dodatnog broja osiguranja i organizacije utakmice. Čelik je gospodski klub i ne pripada ovoj ciganiji od lige. Onakav spektakl protiv Sarajeva po 6 KM plaćali ljudi iz Sarajeva. De zgazite ih iz inata majku im seljačku j. Posebno mi idu na k ovi naši izdajnici naši domaći koji trpe svakakva ponizenja gore umjesto da se spakuju kao Duvnjak a isti oni će danas biti najgresivniji da se pobiju. Govna. Vjerujem da je i našima živac proradio ali moraju ostati profesionalci i dobiti ih na terenu bez gluposti, kartona šta znas kakav će kriterij sudija Ante imati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ma pusti kokosarsku pricu, kao i oni iz Tesnja sto su je imali. I tesnjaci bi zabranili live stream da nije bilo Mytv, tad se nista nisu pitali. Ovi imaju "srecu" sto nemaju uslova na stadionu za prenos. Tek kad procitas ovu recenicu shvatis da Čelik treba sto prije bjezati iz ove bare i kopati i nogama i rukama da se nikad u nju ne vrati.
Danas treba biti spreman na sve, hrkljuc i krkanluk na terenu, provokacije sa tribina, ali mi moramo biti ono sto smo bili cijele sezone. MOSA LIKČE!!!

Tri boda sa njive u Vitezu. Sero, Masic i King!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ciganima srušit stadion,čuj nedaju prenos.Nadam se nekom skrivenom streamu.Momci samo da poginu na terenu.
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Kakvi to uslovi trebaju da se obezbijede za jednu običnu kameru? Poprilična ciganija!!
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Cirkusa od kluba, Vitez vise objava upucenih nasim navijacima, nego svojim 😂😂😂

Danas u BiH na tri putna pravca guzve, na ulazu u BiH na jugu zemlje, na izlazu iz BiH na sjeveru zemlje, i u Vitezu jer dolazi armija zenicana 😂😂

Sretno likČeee 😎🖤❤️
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Bufon je napisao/la: 03 svi 2026, 15:16 Kakvi to uslovi trebaju da se obezbijede za jednu običnu kameru? Poprilična ciganija!!
Nikakvi uslovi za 1 kameru.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Tribina je skoro puna,a još puno Robova ulazi
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Palackic od prve minute, vidjecemo kako ce se snaci na losem terenu. Mozda je bilo bolje Hodzica gurnut u vezu al eto mozda nas Palackic sve iznenadi hehe
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Hahaha gdje smo mi godine provodili. Kakvi su ovo kompleksasi sibicarski. Hvala ti Dino za SBC :tobože: :tobože: :tobože:
Dize se prasina
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Ima li igdje išta za nas koji radimo?
Textualni, radio , video prenos, bilo šta?
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Vardo 0-1
pasha
12. igrač

Post Postao/la pasha »

Zamorano na aparatima

Vardo je strijelac
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Milicajac je napisao/la: 03 svi 2026, 17:13 Ima li igdje išta za nas koji radimo?
Textualni, radio , video prenos, bilo šta?
Radio ili ne radio,nema :D
I ja sam u EU pa nema ni nama :D
Kao i svima :D
Tekstualni prenos i laganini ;)
To Vardo popusim ti kad te sretnem :mrgreen:
Nisam ja dzaba njeg prizivo u sastav :rock:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Cr7legia je napisao/la: 02 svi 2026, 16:11
Zamorano je napisao/la: 02 svi 2026, 14:00 Sutra sa Vardom poceti odmah od prve minute da ih moze nasutat i gazit jer teren je hrkljus. I Hodzica od pocetka i on moze dobro pogazit protivnika :D Sivac isto ostro i da ocisti zute kartone. I dao bi Kingu minimum 25 minuta ako ne i cijelo poluvrijeme. Ostalo manje vise sve klasika uz Šutkovica na golu. Paziti se povreda i da se ne izgubi tekma.
Robijasi ce svakako prekucat!
Vardo Hat-trick odmah, Kingu evo realno nekih 45-60 min
1/3 Varde :D još dva mu fale.
Još samo da King uđe.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Odgovori