NK Čelik
Re: NK Čelik
Svaki put kad ko kupi kartu, nek im usput i jebe mater zbog prenosa. 2026 godina, mi tekstualni prenos moramo pratiti.
Kazu primorani smo dignuti cijene ulaznica zbog dodatnog broja osiguranja i organizacije utakmice. Čelik je gospodski klub i ne pripada ovoj ciganiji od lige. Onakav spektakl protiv Sarajeva po 6 KM plaćali ljudi iz Sarajeva. De zgazite ih iz inata majku im seljačku j. Posebno mi idu na k ovi naši izdajnici naši domaći koji trpe svakakva ponizenja gore umjesto da se spakuju kao Duvnjak a isti oni će danas biti najgresivniji da se pobiju. Govna. Vjerujem da je i našima živac proradio ali moraju ostati profesionalci i dobiti ih na terenu bez gluposti, kartona šta znas kakav će kriterij sudija Ante imati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma pusti kokosarsku pricu, kao i oni iz Tesnja sto su je imali. I tesnjaci bi zabranili live stream da nije bilo Mytv, tad se nista nisu pitali. Ovi imaju "srecu" sto nemaju uslova na stadionu za prenos. Tek kad procitas ovu recenicu shvatis da Čelik treba sto prije bjezati iz ove bare i kopati i nogama i rukama da se nikad u nju ne vrati.
Danas treba biti spreman na sve, hrkljuc i krkanluk na terenu, provokacije sa tribina, ali mi moramo biti ono sto smo bili cijele sezone. MOSA LIKČE!!!
Tri boda sa njive u Vitezu. Sero, Masic i King!
Danas treba biti spreman na sve, hrkljuc i krkanluk na terenu, provokacije sa tribina, ali mi moramo biti ono sto smo bili cijele sezone. MOSA LIKČE!!!
Tri boda sa njive u Vitezu. Sero, Masic i King!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Guest.1945
Ciganima srušit stadion,čuj nedaju prenos.Nadam se nekom skrivenom streamu.Momci samo da poginu na terenu.
Kakvi to uslovi trebaju da se obezbijede za jednu običnu kameru? Poprilična ciganija!!
-
Luis Nazario da Lima
Cirkusa od kluba, Vitez vise objava upucenih nasim navijacima, nego svojim 

Danas u BiH na tri putna pravca guzve, na ulazu u BiH na jugu zemlje, na izlazu iz BiH na sjeveru zemlje, i u Vitezu jer dolazi armija zenicana

Sretno likČeee

Danas u BiH na tri putna pravca guzve, na ulazu u BiH na jugu zemlje, na izlazu iz BiH na sjeveru zemlje, i u Vitezu jer dolazi armija zenicana
Sretno likČeee
-
Guest.1945
Tribina je skoro puna,a još puno Robova ulazi
Palackic od prve minute, vidjecemo kako ce se snaci na losem terenu. Mozda je bilo bolje Hodzica gurnut u vezu al eto mozda nas Palackic sve iznenadi hehe
Hahaha gdje smo mi godine provodili. Kakvi su ovo kompleksasi sibicarski. Hvala ti Dino za SBC
Dize se prasina
Ima li igdje išta za nas koji radimo?
Textualni, radio , video prenos, bilo šta?
Textualni, radio , video prenos, bilo šta?
Zamorano na aparatima
Vardo je strijelac
Vardo je strijelac
1/3 VardeCr7legia je napisao/la: ↑02 svi 2026, 16:11Vardo Hat-trick odmah, Kingu evo realno nekih 45-60 minZamorano je napisao/la: ↑02 svi 2026, 14:00 Sutra sa Vardom poceti odmah od prve minute da ih moze nasutat i gazit jer teren je hrkljus. I Hodzica od pocetka i on moze dobro pogazit protivnikaSivac isto ostro i da ocisti zute kartone. I dao bi Kingu minimum 25 minuta ako ne i cijelo poluvrijeme. Ostalo manje vise sve klasika uz Šutkovica na golu. Paziti se povreda i da se ne izgubi tekma.
Robijasi ce svakako prekucat!
Još samo da King uđe.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54