NK Čelik

Da li bi ste bili zadovoljni remijem u Olovu?

Anketa je završila: 19 tra 2026, 08:54.

Da
14
54%
Ne, samo pobjeda
12
46%

Ukupno glasova: 26

R0B1J4SH

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0B1J4SH »

Al SBC je.be Ribića ne vadi :lol:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 18 tra 2026, 18:59
Rz88 je napisao/la: 18 tra 2026, 15:18 Kao sto Sarajevo, Borac i drugi klubovi iz BiH, ali i vani imaju klubove filijale, odnosno klubove partnere, koga vidite kao naseg u buducnosti?
Dvojne registracije su dobra stvar. Ne treba bjezati od toga. Igraci poput Jamakovica, Smajlovica, Babica i 4-5 juniora koji nisu spremni za Premijer ligu mogu biti na dvojnoj registraciji i tako imati solidnu minutazu, a idalje biti relativno blizu prvog tima.
Naravno, ta sredina mora biti zdrava i s dobrim uslovima.
Buducnost, Vitez, Gosk, Nemila, Jedinstvo, Zepce, Mladost, Tosk, Unis, Krivaja...
Ja bih opet izabrao 2 kluba, jedan iz Federacije i jedan iz Druge lige. Buducnost i Unis bi bili moji izbori.
Budućnost i Nemila
Rudar Kakanj i Budućnost Banovići :grljenje:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sutra licno bi bio zadivoljan bodom ali sta god bude idemo dalje i volio bi Sutkovica vidjet na golu vrijeme je a to otvara da mogu Horic Masetic i Hodzic igrat.🖤❤️.
Sto se tice pozajmica igraca zavisi i od kvaliteta nasih igraca ovi bolji Rudar Kakanj i Vitez a ovi slabiji mozda Zepce Nemila Krivaja i to zbog blizine igracima.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Rz88 je napisao/la: 18 tra 2026, 15:18 Kao sto Sarajevo, Borac i drugi klubovi iz BiH, ali i vani imaju klubove filijale, odnosno klubove partnere, koga vidite kao naseg u buducnosti?
Dvojne registracije su dobra stvar. Ne treba bjezati od toga. Igraci poput Jamakovica, Smajlovica, Babica i 4-5 juniora koji nisu spremni za Premijer ligu mogu biti na dvojnoj registraciji i tako imati solidnu minutazu, a idalje biti relativno blizu prvog tima.
Naravno, ta sredina mora biti zdrava i s dobrim uslovima.
Buducnost, Vitez, Gosk, Nemila, Jedinstvo, Zepce, Mladost, Tosk, Unis, Krivaja...
Ja bih opet izabrao 2 kluba, jedan iz Federacije i jedan iz Druge lige. Buducnost i Unis bi bili moji izbori.
Budućnost i čak mislim da ce tako i biti
A zašto pročitajte objavu na fb stranici prvi liga i sve ce vam biti jasno
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

R0b je napisao/la: 18 tra 2026, 19:30 Nešto razmišljam mi sa žutima smo u Olovu dok smo bili liga Centar igrali jednom izgubili 3:0 i jos dvije u PLFBIH izgubili 4:2 i jedna neriješena 1:1.Vrijeme je da donesemo tri boda od tamo.
Mali grad željni uvijek dokazivanja i puni motiva da poraze najveći klub i grad u kantonu.Bilo da se igra u Zenici a još više u svom gradiću. Naprimjer čitavo Olovo, svi stanovnici stanu na naš zapad. :) A gdje ima borbe, želje, motiva uvijek je teško ali mislim da smo sazrili da ih pobjedimo kod njih. Vala ako naši nisu spremni nakon 8 dana pauze i pripreme da grizu 90 minuta onda ne znam kada će.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Ma samo muški i pesing napraviti, na igraču odmah biti.Po meni ove dvije prebitne utakmice nam idu (ne mora značiti), al mi se tako čini.Ako riješimo pozitivno mislim da će ostale same po sebi ići.
slika
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Šehic danas gol iz kornera, decko stvarno zasluzuje šansu, nek je manager i onaj debil, al mu treba dati šansu, i ne pogrijesiti kao sa br.29, ugovorom vezati obavezno....mene je oduševio.

Buducnost filijala mislim da nema nista od toga, imaju neki dogovor sa Sarajevom i vec su im poslali par igraca....radije bih nekog blize (Vitez, Rudar Kakanj, Žepce)

Sutra samo pobjeda, losi su, moramo ih dobiti pa makar i 1-0 na silu 💪
likceze

Post Postao/la likceze »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 18 tra 2026, 22:50 Šehic danas gol iz kornera, decko stvarno zasluzuje šansu, nek je manager i onaj debil, al mu treba dati šansu, i ne pogrijesiti kao sa br.29, ugovorom vezati obavezno....mene je oduševio.

Buducnost filijala mislim da nema nista od toga, imaju neki dogovor sa Sarajevom i vec su im poslali par igraca....radije bih nekog blize (Vitez, Rudar Kakanj, Žepce)

Strašan gol,cini mi se 9/10 gol u sezoni mu je ono.
Steta lose rezultate su zaredali juniori…
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kad i ako se plasiramo u Premijer Ligu, bice nam omoguceno da nekoliko nasih mladih igraca igra na dvojnu registraciju za drugi klub koji ce se natjecati u Prvoj Ligi Federacije. Licno bih volio da to bude Stupcanica, jer je iz naseg kantona, jer imaju sistem, jer su do sad svaku sezonu odigrali kvalitetno i nema nekih velikih oscilacija u igri. Moguci problem je sto cini mi se imaju neki dogovor sa Zeljom. Od ostalih klubova, ne znam za koga bih bio...Travnik ni pod razno, Jedinstvo daleko za takav experiment, Vitez, pitanje je sta ce s njima biti, Bratstvo mozda...Rudar Kakanj kad udje pitanje je kakve su mu ambicije.
Nekom premijerligasu ne trebaju igraci koji bi igrali po Zepcu, Bosni V, jos gore Nemili...To je druga liga Centar, a mozda i kantonalci. Kakvu korist moze Celik imati ako igrace bude slao tamo? Evo vidjeli smo po nasem primjeru, igraci koji su "rasturali" u DLC i kantonu, vec u Prvoj Ligi Federacije nisu se mogli snaci. Kakav bi onda znacaj takav igrac imao u Premijer Ligi. Ne podcjenjujem nikog, ali nema svrhe raditi neke pozajmnice u klubove nizeg ranga od 1LF, a i to mozda u klubove gornje polovine :D

Toliko o tome. Sto se tice "selidbe", skeptik sam totalni ako to bude opcija za Celikove utakmice...Pricali smo o ovome kad se pokrenulo sve oko nacionalnog stadiona, i misljenja sam da treba biti oprezan i ne pristajati na sva uslovljavanja bez rijeci.

SUTRA OLOVO! JOS JEDNO LIJEPO GOSTOVANJE!

NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

likceze je napisao/la: 19 tra 2026, 00:00
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 18 tra 2026, 22:50 Šehic danas gol iz kornera, decko stvarno zasluzuje šansu, nek je manager i onaj debil, al mu treba dati šansu, i ne pogrijesiti kao sa br.29, ugovorom vezati obavezno....mene je oduševio.

Strašan gol,cini mi se 9/10 gol u sezoni mu je ono.
Steta lose rezultate su zaredali juniori…
Sigurno da treba momak imat priliku, a vjerujem da će je i imati. Samo mi moramo malo smanjiti očekivanja. Jedan od največih problema fudbala općenito je taj prelaz iz juniora u seniore. Evo konkretan primjer. Puce je došao na posudbu iz Veleža kao prvi strijelac juniorske PL, a sjećamo se kako je neslavno završio kod nas.

Tim mladim igračima je bitno samo da igraju kroz koju god ligu.

Sutra hrabro, srčano, s puno trke i žara. Znamo da je Zaimović isto dosta defanzivan trener i veliki ziheraš. Nadam se povratku s 3 boda i onda napunit stadion protiv Jedinstva gdje bi s pobjedom riješili pitanje prvaka.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Nadam se da cu vidjeti Šutkovica i Kinga umjesto Sijamije barem jedno poluvrijeme!
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

I Kinga koliko smo prizivali nigdje ga, bar šansu da mu dadne.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

E to i ja kažem
Moze dati Kinga da jednu počne da vidimo kakav je
A sta ce on pokazati za 20 min kad ga uvede na kraju utakmice
To mi je jedina zamjerka regoju
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Redbull je napisao/la: 19 tra 2026, 12:51 I Kinga koliko smo prizivali nigdje ga, bar šansu da mu dadne.
Najgore sto je odigrao odlicno protiv Slobode gdje se vidjelo da ima nesto i umjesto da mu poslije toga daje jos vise sanse, on dijete ugasio zadnje 2 utakmice, ubacio ga 5 min ukupno
Odgovori