NK Čelik

Da li bi ste bili zadovoljni remijem u Olovu?

Anketa je završila: 19 tra 2026, 08:54.

Da
14
54%
Ne, samo pobjeda
12
46%

Ukupno glasova: 26

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

🙏
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Ako bi u ova 2 kola 2 dobili i kiksaju ovi što su 2. 3. i 4. mi bi mogli i matematički osigurati 100% ligu
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

laudrup je napisao/la: 17 tra 2026, 12:41
PonosniSmogovci je napisao/la: 17 tra 2026, 09:34 Ma pobanaj ovih par debila i riješen problem.
Stvarno ću počet malo listat postove kod nekih korisnika i vidjet jel trollaju namjerno
Obavezno, rastjerat ovih par miseva koji izlaze iz rupa samo kad kiksamo i pljuju ovdje.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Ma bod je stvarno dobar, ne treba ni žuriti sa matematikom i osvajanjem :mrgreen:

Idealno bi bilo da se slavi protiv TOŠK-a. Sad samo ne izgubiti protiv Olova, onda Jedinstvo, pa zagrijavanje invazija Vitez i onda totalna ludnica protiv TOŠK-a.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Truhlo je napisao/la: 18 tra 2026, 08:02 Ma bod je stvarno dobar, ne treba ni žuriti sa matematikom i osvajanjem :mrgreen:

Idealno bi bilo da se slavi protiv TOŠK-a. Sad samo ne izgubiti protiv Olova, onda Jedinstvo, pa zagrijavanje invazija Vitez i onda totalna ludnica protiv TOŠK-a.
Slavi se zadnju domacu to je igman. Slavit ce kad se se matematicki osigura al glavno slavlje je zadnja domaca. Tako da protiv igmana ce da gori
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Rob88 je napisao/la: 18 tra 2026, 08:33
Truhlo je napisao/la: 18 tra 2026, 08:02 Ma bod je stvarno dobar, ne treba ni žuriti sa matematikom i osvajanjem :mrgreen:

Slavi se zadnju domacu to je igman. Slavit ce kad se se matematicki osigura al glavno slavlje je zadnja domaca. Tako da protiv igmana ce da gori
Ma obe da se stadion napuni do kraja.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Imas Radnik i Igman dvije domace zaredom, i vjerujem da ce na njima biti slavljenicka atmosfera. Samo se nadam da ce Zenica ispostovati Čelik u ovim utakmicama i posjetom nagraditi igrace za njihov trud i igre pruzene u ovoj sezoni. Nek se ponovi GOSK sa kraja polusezone i ja cu biti zadovoljan :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 18 tra 2026, 10:32 Imas Radnik i Igman dvije domace zaredom, i vjerujem da ce na njima biti slavljenicka atmosfera. Samo se nadam da ce Zenica ispostovati Čelik u ovim utakmicama i posjetom nagraditi igrace za njihov trud i igre pruzene u ovoj sezoni. Nek se ponovi GOSK sa kraja polusezone i ja cu biti zadovoljan :D
Imamo 4 kući do kraja, mora se zapeti da se napuni stadion, što više moguće, ozbiljne pare su u pitanju.

Neka Igman zadnja i TOŠK kad bude potencijalni matematički plasman donesu 15 000 ulaznica zajedno i barem Jedinstvo i Radnik još 5000 zajedno. To je fina cifra od nekih 150, 160k, šlag na tortu za PL. Naravno sve preko je bonus, al ako ovako bude, navijači su onda stvarno ispoštovali polusezonu. Brojka u polusezoni od ulaznica i članstva će biti blizu 400k, što možda osim želje niko prebaciti neće. Zato malo smanjiti i kritike na račun druge najbolje publike i navijača u državi.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Mi smo Čelik! Istopit ćemo Olovo! :srednjak:
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Kao sto Sarajevo, Borac i drugi klubovi iz BiH, ali i vani imaju klubove filijale, odnosno klubove partnere, koga vidite kao naseg u buducnosti?
Dvojne registracije su dobra stvar. Ne treba bjezati od toga. Igraci poput Jamakovica, Smajlovica, Babica i 4-5 juniora koji nisu spremni za Premijer ligu mogu biti na dvojnoj registraciji i tako imati solidnu minutazu, a idalje biti relativno blizu prvog tima.
Naravno, ta sredina mora biti zdrava i s dobrim uslovima.
Buducnost, Vitez, Gosk, Nemila, Jedinstvo, Zepce, Mladost, Tosk, Unis, Krivaja...
Ja bih opet izabrao 2 kluba, jedan iz Federacije i jedan iz Druge lige. Buducnost i Unis bi bili moji izbori.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Rz88 je napisao/la: 18 tra 2026, 15:18 Kao sto Sarajevo, Borac i drugi klubovi iz BiH, ali i vani imaju klubove filijale, odnosno klubove partnere, koga vidite kao naseg u buducnosti?
Dvojne registracije su dobra stvar. Ne treba bjezati od toga. Igraci poput Jamakovica, Smajlovica, Babica i 4-5 juniora koji nisu spremni za Premijer ligu mogu biti na dvojnoj registraciji i tako imati solidnu minutazu, a idalje biti relativno blizu prvog tima.
Naravno, ta sredina mora biti zdrava i s dobrim uslovima.
Buducnost, Vitez, Gosk, Nemila, Jedinstvo, Zepce, Mladost, Tosk, Unis, Krivaja...
Ja bih opet izabrao 2 kluba, jedan iz Federacije i jedan iz Druge lige. Buducnost i Unis bi bili moji izbori.
Budućnost i Nemila
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Jedinstvo dobilo na jedvite jade, ne znaju ni oni kako. Ovaj zadnji napad Radnika mislim da je lopta pola metra ušla.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

laudrup je napisao/la: 18 tra 2026, 19:04 Jedinstvo dobilo na jedvite jade, ne znaju ni oni kako. Ovaj zadnji napad Radnika mislim da je lopta pola metra ušla.
Da na Bilinom polju gostima ne prizna onakav gol ovdje bi izbio rat od istjerivanja pravde za ekipu kontra Čelika.
Već bi sve one šugave stranice i portali pisali pogledajte je li lopta prešla gol liniju i tako...ali jebiga moramo nositi težinu imena Čelik. :D
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Nešto razmišljam mi sa žutima smo u Olovu dok smo bili liga Centar igrali jednom izgubili 3:0 i jos dvije u PLFBIH izgubili 4:2 i jedna neriješena 1:1.Vrijeme je da donesemo tri boda od tamo.
slika
Odgovori