Barbarez je napisao/la: ↑18 tra 2026, 01:07
Kod nas i ono sto valja postaje iritantno.
Shvatam ja trenersku logiku,ali najbolji pokazatelj kako kao trener moras nekad biti hazarder je ovaj gospodin ciji nick stoji kod mene. Ima on dosta losih poteza ali ima muda da na poluvremenu ubaci mlade momke,da ubaci 4 napadaca,da radi sve ono sto sablobski i takticki strucnjaci ne bi nikada.
E to meni nije jasno kod nasih. Svaka cast svakom nasem navijacu koji ocekuje nesto od Sabica,Odinake,Jaganjca,i mnogih drugih da ih ne nabrajam. Daj sansu Korori,nema veze sto je kadet. On je jedini od kojeg nesto moze biti. Ovo ostalo od mladih igraca,nema kvalitet. Kod nas svaki U21 igrac koji je dobijao sansu,sveze 2 ili 3 utakmice i nema ga vise zadugo. Foco,pa Sabic,pa Jaganjac,pa Rakic,pa Dragovic,pa ovaj mali bek,sad opet Sabic.
Ja od svih ovih pobrojanih ne ocekujem nista.
Od Korore nesto moze biti. Mlad je,jel.... pa ne moze dijete biti slabijeg ucinka od ovih.
Kada bi se komentarisalo sta od ovog sto imamo trenutno zdravo na raspolaganju,vrijedi ostati u ekipi za narednu sezonu.
Muftic- hvala za sve
Galchev - na momente se vidi da zna,ali vrlo je tanko sve to. Za dobru igru valjda treba imati dobre suigrace.
Bicakcic- volio bi ga ja vidjeti i seljedece sezone
Seedorf -hvala dovidjenja
Alic- poceo me iritirati opasno ali ima on nesto...
Radovac- jako koretno danas ali Prokop je bolji. Samir je dobar igrac.
Erik-hvala dovidjenja
Milosevic- moze i mora bolje ali njemu trebaju suigraci,vidjelo se to danas kada je sa Prokopom bio u tandemu.Samo jebi ga napad ti je Sabic-Odinaka -Krpic. Deni zna lopte,ali cesto nekonkretan.
Sabic- jedan od boljih U 21 sto imamo. Blago nama
Odinaka- moze on trcati 5 dana,ali covjek nije krilo. Ovakav je nase najopasnije krilo - Blago nama.
Krpic- najopasniji napadac. Najbolji strijelci tima su dali po 3 gola. Blago nama
Prokop- lik je opasan igrac, ali imamo mi strucnjake. Mada kad razmislim malo bolje,mozda su upravu. Ne trebaju nama znalci na terenu,svakako ovi gore ne znaju,sta god im odigrao. Trebaju nam borci za odbice i besmislen fudbal.
Previse je Prokop komplikovan za shvatiti.
Fudbal se igra jednostavno,treba centrirati na Krpica sa strane. Po mogucnosti vise od 20 puta tokom tekme.
Pejic- ostaviti i sljedece godine
Madzid- glavni krivac raspada sistema
Cveta- ostaviti
Hodzic- on i Pejic su previse na terenu u isto vrijeme,ali bi ga ostavio kao zamijenu.
Ostali nisu vrijedni nekih komentara. Mozda sam koga i zaboravio tipa Nastic,Osmanovic...