Koliko ja znam samo 3500 na zapadu smo dobili. Koliko me iskustvo naucilo, popusit cemo i to radi organizacije i zavrsiti samo na jugu sa 1800.
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Nas bas ne moze zaobici ovo influenseranje i neozbiljnost.
Uzmi Mirva ChatGPT da ti bar gramatiku popravi. Bolje i AI nego ovo.
Uzmi Mirva ChatGPT da ti bar gramatiku popravi. Bolje i AI nego ovo.
- PlavaPorodica
2,30 kvota na nas kući protiv Posušja? Molim?
Šta nam se to sprema večeras?
- UzivaocKajkuta
Ma pali smo kurcu za uši, eto šta je.PlavaPorodica je napisao/la: ↑17 tra 2026, 17:16 2,30 kvota na nas kući protiv Posušja? Molim?
Kao klub si se srozo pa te i kladionice podcjenjuju.
- PlavaPorodica
Ma razumijem da je 1,80 1,90, ali ovo je previše.jole je napisao/la: ↑17 tra 2026, 18:48Ma pali smo kurcu za uši, eto šta je.PlavaPorodica je napisao/la: ↑17 tra 2026, 17:16 2,30 kvota na nas kući protiv Posušja? Molim?
Široki kiksao, pobjedom smo im na -1
Ne podcjenjuju nas kladionice, one kreiraju mnogo toga. Da li ce i veceras, vidjecemo.
Danas mi je baš izašla reklama generalnog pisalo 1,73 a u međuvremenu otišlo na 2,82.PlavaPorodica je napisao/la: ↑17 tra 2026, 19:57Ma razumijem da je 1,80 1,90, ali ovo je previše.jole je napisao/la: ↑17 tra 2026, 18:48Ma pali smo kurcu za uši, eto šta je.PlavaPorodica je napisao/la: ↑17 tra 2026, 17:16 2,30 kvota na nas kući protiv Posušja? Molim?
Široki kiksao, pobjedom smo im na -1
Vidjet ćemo.
Mogu se zaklet da se Erick vraca u Posušje...koji bolikurac nevjerovatno.
Tobejarebi komentara na istoku..kao da sam na Koševu
govore sudija promjeni rezultat na semaforu yebo te vico
govore sudija promjeni rezultat na semaforu yebo te vico
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Logika ti je dobar je i Sabic,ne treba nam krilo na ljeto.
Kad hoces da tjeras neki svoj inat,nemoj na potezu gdje igrac Posusja mrljavo reaguje i lopta na nasu srecu prodje.
Da Bog da Deni zabio gol,ali kapacitet si ti za bolje od ovoga.
Sta je dobro ovdje sunce ti yebem. Hodaju, niko se ne krece, ko da nisu ručali. Trener bez izmjena, daj tog Kororu umjesto Krpe, jedva hoda levat. Daj Vinija umjesto Šabe. Ili smo zadovoljni bodom.
Al samo da se zavrsi ova sezona. Da ne gledam Krpica, da Sabic ne bude vise U21, da se rastjera ova pichkasta banda.
Vala i ti Savo izmjene su ti za golu kitu. Ja ne znam sta smo mogli izgubiti da si zamjenio špica za špica, ovaj ne može da hoda...ne može da dobaci do gola. Kakva patnja, ja ovo više ne mogu vjerovati. Baš kad malo optimizma dodje, oni ubiju volju za zivotom....
Vala i ti Savo izmjene su ti za golu kitu. Ja ne znam sta smo mogli izgubiti da si zamjenio špica za špica, ovaj ne može da hoda...ne može da dobaci do gola. Kakva patnja, ja ovo više ne mogu vjerovati. Baš kad malo optimizma dodje, oni ubiju volju za zivotom....
Ne ide Sabicu sine vise, napusi se kurca. On i Erick su go krac veceras, Erick igrac manje citavu utakmicu i po belaju Radovac se ozlijedi