NK Čelik - Omladinski pogon

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Odgovori
Rz88

Re: NK Čelik - Omladinski pogon

Post Postao/la Rz88 »

Juniori prakticki osigurali opstanak. Kao sto bi Scepa trebao dati sansu nekim mladjim igracima pred kraj, tako i Regoje treba.
Juniorima ne znaci hoce li biti 4. ili 14., ali znaci treniranje i upoznavanje prvog tima. Ne moraju nuzno igrati, ali spremati ih kao sto se 29. spremao, samo u buducnosti uciti ih da mozak koriste kao i ostale misice.
Mi ako dobijemo Slobodu, ja vjerujem da je gotovo. Minimalno +6 i psihioloska prednost. Ima 4-5 juniora koji trebaju osjetiti teren i dobiti konkretnu minutazu pa da se vidi na cemu smo. Ja iskreno mislim da iz ove generacije nema igraca koji moze igrati u Celiku. Mozda ako ga se trpi godinu-dvije, ali svakako momci zasluzuju priliku da se pokazu.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kako danas zavrsise protiv Sarajeva? Vidim na FB neki snimak dali smo gol iz penala, ali nigdje konacan rezultat nije napisan.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

phillies je napisao/la: 22 ožu 2026, 20:58 Kako danas zavrsise protiv Sarajeva? Vidim na FB neki snimak dali smo gol iz penala, ali nigdje konacan rezultat nije napisan.
1:1, i za Sarajevo bio penal.
phillies
12. igrač

RealMadrid je napisao/la: 22 ožu 2026, 21:03
phillies je napisao/la: 22 ožu 2026, 20:58 Kako danas zavrsise protiv Sarajeva? Vidim na FB neki snimak dali smo gol iz penala, ali nigdje konacan rezultat nije napisan.
1:1, i za Sarajevo bio penal.
:like:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Dječaci razmontirali Sporting u kategorijama pjetlića, predpionira i pionira :like:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Ilidza nas podera 4-0, puno obzirom da su obje ekipe imale 28 bodova prije tekme. I u Zenici smo zijanili od njih, nikako nam ne odgovaraju, al sta je tu je, idemo dalje
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Poginuli naši. Svaka čast :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Avenija je napisao/la: 13 tra 2026, 14:18

Poginuli naši. Svaka čast :pray:
Molim vas sve samo gledajte reakciju Vučine Šćepanovića, energiju tokom vođenja utakmice, slavlje nakon gola, pritisak :tobože:

:tobože: :tobože: :tobože:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Naša juniorska selekcija u okviru Omladinske Premijer lige BiH U-19 u subotu 18.04. ugostit će FK Radnik iz Bijeljine s početkom u 15:30 sati na stadionu Kamberovića polje u okviru 24. kola prvenstva.
Naši mlađi juniori i kadeti također će biti domaćini, a ugostit će vršnjake NK Busovača. Utakmice se igraju u nedjelju 19.04. s početkom u 10:00 (kadeti) i 12:30 (mlađi juniori) sati. Utakmica protiv Busovače igra se u okviru 25. kola prvenstva.
Najmlađe takmičarske selekcije (pjetlići, predpioniri i pioniri) svoje utakmice odigrat će u srijedu 22.04. s početkom u 12:30, 14:00 i 15:30 sati. Oni su također domaćini, a ugostit će vršnjake iz NK Stupčanica u okviru 18. kola Kvalitetne lige NS ZDK.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Juniori PL poraženi od Radnika iz Bijeljine rezultatom 1:2.
Blackred

Post Postao/la Blackred »

Borac - Čelik 2:4
Dilaver, Petrović, Krehmić, Šehić
phillies
12. igrač

Blackred je napisao/la: 25 tra 2026, 15:36 Borac - Čelik 2:4
Dilaver, Petrović, Krehmić, Šehić
Bravo djeco!
Samo Čelik zenički !!!

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Velika pobjeda u utakmici velikog pritiska za naše juniore
Odgovori