NK Čelik - Omladinski pogon

Odgovori
Rz88

Re: NK Čelik - Omladinski pogon

Post Postao/la Rz88 »

Juniori prakticki osigurali opstanak. Kao sto bi Scepa trebao dati sansu nekim mladjim igracima pred kraj, tako i Regoje treba.
Juniorima ne znaci hoce li biti 4. ili 14., ali znaci treniranje i upoznavanje prvog tima. Ne moraju nuzno igrati, ali spremati ih kao sto se 29. spremao, samo u buducnosti uciti ih da mozak koriste kao i ostale misice.
Mi ako dobijemo Slobodu, ja vjerujem da je gotovo. Minimalno +6 i psihioloska prednost. Ima 4-5 juniora koji trebaju osjetiti teren i dobiti konkretnu minutazu pa da se vidi na cemu smo. Ja iskreno mislim da iz ove generacije nema igraca koji moze igrati u Celiku. Mozda ako ga se trpi godinu-dvije, ali svakako momci zasluzuju priliku da se pokazu.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kako danas zavrsise protiv Sarajeva? Vidim na FB neki snimak dali smo gol iz penala, ali nigdje konacan rezultat nije napisan.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

phillies je napisao/la: 22 ožu 2026, 20:58 Kako danas zavrsise protiv Sarajeva? Vidim na FB neki snimak dali smo gol iz penala, ali nigdje konacan rezultat nije napisan.
1:1, i za Sarajevo bio penal.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

RealMadrid je napisao/la: 22 ožu 2026, 21:03
phillies je napisao/la: 22 ožu 2026, 20:58 Kako danas zavrsise protiv Sarajeva? Vidim na FB neki snimak dali smo gol iz penala, ali nigdje konacan rezultat nije napisan.
1:1, i za Sarajevo bio penal.
:like:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori