NK Čelik

Pogodi igrača utakmice protiv Bratstva ?

Anketa je završila: 08 tra 2026, 19:02.

Durmo
0
Nema glasova.
Sivac
2
8%
Horić
0
Nema glasova.
Hodžić
1
4%
Amoah
10
38%
Delić
0
Nema glasova.
Šero
1
4%
Mašić
9
35%
Jamaković
2
8%
Popović
1
4%

Ukupno glasova: 26

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Brotherze je napisao/la: 07 tra 2026, 19:38 Greska je bila ovo igranje tekme dan nakon repke, i da smo izgubili isto bi bilo sto se publike tice.Trebali smo i mi za sutra ostaviti al sta je tu je.
Nisi mogao dalje odlagati utakmicu jer u subotu si igrao u Banovicima. Sve je proslo dobro, sad protiv Bratstva pokazati snagu na terenu i tribinama
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Još samo 3 dana do nove utakmice Čelika ⏳

Još uvijek se nismo uspjeli vratiti u potpunosti u fokus zeničke sportske javnosti i nametnuti Čelik kao temu broj 1 kao što je to bilo jedno vrijeme negdje od Tešnja pa sve preko Posušja, Goška do Sarajeva. A sve preduslove i rezultate smo ispunili. Treba da gori sve.

Malo sam gledao na pauzi sada jer i sam radim marketing pa me zanima šta je to bilo tako dobro određeno da smo u dvije utakmice privukli 22500 gledalaca. Uglavnom je sve isto od kluba osim što je navijačka grupa nosila sve marketinške aktivnosti pred GOŠK zbog 37 rođendana i sva ona silna okupljanja i aktivnosti pred Sarajevo. Bili su oni banneri po gradu, mostovima, nadvožnjacima sa pozivima na stadion. Da li je to utjecalo da se za utakmicu mnogo više sazna u okolini i Zenici ne znam ali vrlo moguće jer 15-20 000 automobila prodje ispod istih.

U subotu vrijeme bez kiše, idealno, termin još bolji, rezultati su toliko dobri da ih iskreno nisam ovako dobre očekivao i sve kad sklopiš iako imamo dobru posjetu mišljenja sam da Čelik zaslužuje još veću podršku.

Da li prelazak na cijenu od 10 KM utiče ne bi rekao jer evo gorivo je 4 KM pa su ulice zakrčene automobilima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Avenija je napisao/la: 08 tra 2026, 11:57 Još samo 3 dana do nove utakmice Čelika ⏳

Još uvijek se nismo uspjeli vratiti u potpunosti u fokus zeničke sportske javnosti i nametnuti Čelik kao temu broj 1 kao što je to bilo jedno vrijeme negdje od Tešnja pa sve preko Posušja, Goška do Sarajeva. A sve preduslove i rezultate smo ispunili. Treba da gori sve.

Malo sam gledao na pauzi sada jer i sam radim marketing pa me zanima šta je to bilo tako dobro određeno da smo u dvije utakmice privukli 22500 gledalaca. Uglavnom je sve isto od kluba osim što je navijačka grupa nosila sve marketinške aktivnosti pred GOŠK zbog 37 rođendana i sva ona silna okupljanja i aktivnosti pred Sarajevo. Bili su oni banneri po gradu, mostovima, nadvožnjacima sa pozivima na stadion. Da li je to utjecalo da se za utakmicu mnogo više sazna u okolini i Zenici ne znam ali vrlo moguće jer 15-20 000 automobila prodje ispod istih.

U subotu vrijeme bez kiše, idealno, termin još bolji, rezultati su toliko dobri da ih iskreno nisam ovako dobre očekivao i sve kad sklopiš iako imamo dobru posjetu mišljenja sam da Čelik zaslužuje još veću podršku.

Da li prelazak na cijenu od 10 KM utiče ne bi rekao jer evo gorivo je 4 KM pa su ulice zakrčene automobilima.
Ma vjerujem da ce posjeta biti bolja nego protiv Slobode. Prije svega, utakmica ni 24 sata nakon onakvog spektakla i proslave duboko u noc, morala je ostaviti traga na posjetu, ako se tome doda jos i kur.evito vrijeme koje je bilo u srijedu, dobili smo to sta smo dobili. Smijem se kladiti da ce u subotu protiv Bratstva posjeta biti daleko bolja. 6 do 7 hiljada mislim da bi zadovoljilo prohtjeve zahtjevne forumske populacije. :D

NAPRIJED ČELIK !!
SVANI SUBOTO !
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

6000 i tri boda svi zadovoljni
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Hajde pobjeda u subotu pa da otvorim novu temu "POJAČANJA PLBIH 2026/27" :rock:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Bilo bi bas dobro da Bratstvo dobije danas Tuzla city, em da njih gurne jos dole em da se oni dignu i smanje bitnost utakmice protiv nas. Nesto se nadam da ce Tuzla biti skroz prezaljena dok dodje utakmica s nama pa da imamo jednu bas laganini tekmu. Ovaj Vitez mi je nepoznanica, ocekivao sam da ce bit prelosi al evo napatise i Jedinstvo momacki haman. Cudna liga na proljece totalno i samo mi je Tuzla city u skladu s ocekivanjima.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Svi su tu negdje samo je Čelik brutalno dobar
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

+10 za sad
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ima li još bolesnika koji prate odgođeno kolo i rezultate, dešavanja na utakmicama radi Čelika i njegovih protivnika i računa šta je najbolje :mrgreen:
phillies
12. igrač

Ja tebe, pa stas drugo radit' srijedom? :)

Tesanj Olovo na MYTV - ne daj Boze nikome utakmica
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
pasha
12. igrač

Post Postao/la pasha »

Šteta, što Jedinstvo u 90-oj minuti izjednači, ali i ovako je dobro.

9 bodova prednosti, 9 kola do kraja...
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Kud ih ostavismo u ligi :lol:
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Odlični rezultati. Bratstvo dobilo crveni..
Ustani Zenico u subotu za +12 :D
Igrati kao da je finale lige prvaka od prve minute.

Nemoj da ko unaprijed upisuje bodove, uvijek smo tada bili jebani :lol:
zastava

Post Postao/la zastava »

A mi smo izgleda sampioni u smisljanju razloga za nedolazak. Sad kad bukvalno pišamo po cijeloj ligi, imamo 9 bodova prednosti razlozi su sto nije vise zamimljivo. Da mi je neko rekao sa cemo u ovakvoj situaciji imati jedva preko 3.000 na tribinama. jeb* ti nas ako nam treba neki marketing ili grupa da nas pokrene i da skontamo da treba doci na utakmicu.
phillies
12. igrač

Ne losi rezultati danas. Da Setkic ne pogodi bilo bi i bolje, ali +9 na 9 kola do kraja ( a od toga igramo 5 kuci) sasvim obecavajuci razvoj situacije.

Mali Avdagic dobio crveni danas, pa nece igrati u subotu.
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori