NK Čelik

Pogodi igrača utakmice protiv Bratstva ?

Anketa traje do: 08 tra 2026, 19:02.

Durmo
0
Nema glasova.
Sivac
2
8%
Horić
0
Nema glasova.
Hodžić
0
Nema glasova.
Amoah
10
42%
Delić
0
Nema glasova.
Šero
0
Nema glasova.
Mašić
9
38%
Jamaković
2
8%
Popović
1
4%

Ukupno glasova: 24

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Čelik - Bratstvo, subota, 19:45h.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 06 tra 2026, 15:20 Za sastavljaca ankete, izbaciti Durmu a ubaciti nekog veznog (Babica npr). Ko glasa da Durmo bude najbolji igrac protiv Bratstva nek mu odmah nestane interneta do kraja SP-a :D
Bio sam ja stavio 15 igrača ali ne može.
Najviše 10 opcija za glasanje nudi anketa.

A mnogi podcjenjuju Bratstvo, meni se to ne sviđa.
Već upisana tri boda a Ordagić, div Poturalić i još nekoliko opasnih igrača nisu za podcijeniti.
Valjda Durmo neće imati posla, neka ga možda nas i spasi :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Avenija je napisao/la: 06 tra 2026, 16:28

Već upisana tri boda a Ordagić, div Poturalić i još nekoliko opasnih igrača nisu za podcijeniti.
[/quote]

Slažem se, maksimalno ozbiljno shvatiti utakmicu, nikoga ne podcijeniti, igrači moraju biti 100% skoncentrisani na ovu utakmicu, ispratiti svog igrača , otkrivati, pokrivati, trčati,sve ...
Nera82

Post Postao/la Nera82 »

ALLSTAR je napisao/la: 06 tra 2026, 15:09
Crkvice88 je napisao/la: 06 tra 2026, 15:00 Razmisljam danas nesto, i na um mi pade Salcinovic, kako je samo tiho otiso iz kluba ( vjerovatno je on to tako zelio ) al mislim da je zasluzio oprostaj od voljenog kluba na jedan nacin kako to i prilici igracu kakav je on. Dao je on puno Celiku. Nadam se da ce biti prilike da se on i Isakovic oproste pred punim stadionom il kad budemo dizali trofej zadnju domacu utakmicu ove lige na Bilinom ili eventualno prvu utakmicu u plBiH. Zasluzili su njih dvojica to, a vjerujem da bi im znacilo
Bilo bi dobro na ljeto da se odigra prijateljska utakmica na Bilinom protiv Graz GAK i nek se tu oproste
red je da se ispostuju kako dolici, samo po mom misljenju je fenan trebo puno puno ranije u penziju jer nije mogao u tim godina da fizicki iznese teret za razliku od aladina koji je u dlc igro sve sem golmana i bio najbolji igrač. Naravno nista lose ne mislim ovim al eto feno je to trebo puno ranije obaviti al haj boze moj
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Godina i jače bez poraza. Od 500 ljudi protiv Radnika do 7500 protiv Bratstva.

U tih godinu dana izboren zakon na Kantonu, uvršten željeni milion za PL u budžet grada, deblokiran račun, riješen zadnji zapisnik Porezne, proširena administracija, juniori u PL, pokretanje Čelik food and drink na zapadu, ozbiljniji fanshop, i na kraju svi odbrojavamo još koji dan, još koju sedmicu do povratka u elitu.

Nismo mi nimalo svjesni kakve historijske dane proživljavamo. Hajde da ih slavimo na našem hramu, a ne da brojimo pogrešne pasove.

SVI NA STADION!
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 06 tra 2026, 16:28
phillies je napisao/la: 06 tra 2026, 15:20 Za sastavljaca ankete, izbaciti Durmu a ubaciti nekog veznog (Babica npr). Ko glasa da Durmo bude najbolji igrac protiv Bratstva nek mu odmah nestane interneta do kraja SP-a :D

Oni ce imati samo 2 dana odmora jer i u srijedu gostuju u Tuzli pa bice sigurno umorni. Samo pritisnut od prve minute, zabit 2-3 brza gola kao u Banovicima i onda lagano privest tekmu kraju.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Iskreno se nadam protiv Bratstva da nece biti problema, nadam se da ce Palackic dobiti sansu od prve minute da vidimo s njim moze li se racunati za narednu sezonu. Momak ima definitivno smisla za nogomet, ima najbolju tehniku, ali fizika mu nije jaca strana.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Eugen je napisao/la: 07 tra 2026, 08:48 Iskreno se nadam protiv Bratstva da nece biti problema, nadam se da ce Palackic dobiti sansu od prve minute da vidimo s njim moze li se racunati za narednu sezonu. Momak ima definitivno smisla za nogomet, ima najbolju tehniku, ali fizika mu nije jaca strana.
Kakav on i naredna sezona??
Meni je on jedan od najdražih igrača jer ima taj vic,a igraci koji imaju vic su meni najdraži.
Al ruku na srce on nema sta trazit u narednoj sezoni,jedino ako nabaci 10 kila mišića.
Ali teška posla..
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

5000+ u prosjeku i drugi u državi je impresivna brojka posjećenosti ali u zadnje vrijeme nisam zadovoljan posjetom i podrškom( Travnik, Sloboda) kada uzmemo u obzir kakav je momentum u kojem smo i sve ovo što je @smogovac nabrojao i još mnoge korake i uspjehe koje je zaboravio spomenuti.

Neka subota 19:45, Bratstvo budu popravni ispit.
Čelik zaslužuje veću podršku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Miriše već u zraku povratak...
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

laudrup je napisao/la: 07 tra 2026, 12:43 Miriše već u zraku povratak...
Naravno da miriše...Od nezgodnih gostovanja imamo Olovo i Gabelu zadnje kolo(do tad ćemo već osigurati Premijeru aBd).Nadam se da će nas poslužiti vrijeme u subotu i da će biti 6-7000 ljudi na tribinama.Zaslužili su momci na terenu! Treba pokušati animirati privatnike da napunimo istok,a isto uraditi i sa osnovnim školama jer kad ko dijete zavoliš,zauvijek ćeš voljeti!
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

laudrup je napisao/la: 07 tra 2026, 12:43 Miriše već u zraku povratak...
Ja ću osjetiti miris ako u ove tri utakmice sljedeće uzmemo 9 bodova.Mislim da bi to bilo to, ostalo bi 6 kola do kraja a vjerovatno bi povecali razliku na 13-14 bodova minimum.
slika
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ono je meni top bilo kad smo napunili sjever,tu djecu smjestit,goste, penzionere....
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Protiv Slobode i Travnika sam ocekivao 8000 do 10000 hiljada, ali je Zenica razocarala. Protiv Bratstva se nadam 5000-7000 i mislim da se uz dobar marketing to moze odraditi.
Akcija napunimo istok se nije proslavila ove godine, morat ce se bolje odraditi. Sjever ne treba jos dirati, jedino ako karte budu isle bas brzo.

Sto se tice utakmice, ocekujem pobjedu.
Durmo
Sivac Hodzic Masetic Popovic
Vardo Babic Amoah
Sero Masic Jamakovic
Horu bih odmorio ovu utakmicu i dao priliku Maseticu jer je ovo pocetni duo za Premijer ligu. Pa da vidimo na cemu smo. Babic zasluzuje mjesto u timu nakon odlicne utakmice u Banovicima, mozda i najbolje sto je odigrao.

Nadam se i nekom junioru, ali vidim da u subotu igraju u Tuzli relativno bitnu utakmicu i mislim da ih necemo gledati ovaj vikend.

Bratstvo ne treba podcijeniti, ali mislim da imamo kvalitet da ih dobijemo bez problema. Dosta se pise o tome kako igramo s 20%. Volio bih da u subotu odigramo s 90% snage i da ih ubijemo. Cisto da vidimo taj nas maksimum.
Zanima me i Harun Avdagic. 2009. godiste. Mogao bi biti zanimljiv za juniorsku selekciju, a onda i za prvi tim.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Greska je bila ovo igranje tekme dan nakon repke, i da smo izgubili isto bi bilo sto se publike tice.Trebali smo i mi za sutra ostaviti al sta je tu je.
Odgovori