NK Čelik

Da li idete na gostovanje u Banoviće?

Anketa je završila: 04 tra 2026, 14:51.

Da, Čelik se ne bodri lajkom!
10
48%
Ne, tražiti ću link i livestream.
11
52%

Ukupno glasova: 21

R0b
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0b »

Redbull je napisao/la: 04 tra 2026, 20:58
zastava je napisao/la: 04 tra 2026, 20:51 Ma bez proslave na trgu, mi smo celik, trostruki prvak bih, necemo slaviti titulu druge lige. Proslaviti na stadionu i to je to.
Nije to proslava titule druge lige, to je proslava 6 godina borbe, muke, patnje, znoja, krvi... i na kraju pobjede i spasavanja kluba. A usput pisanja po svima koji nisu vjerovali u ovu borbu, to je ono gratis od nas.
+1

Eh ta ti ima mjesta, jedino radi tih stvari napraviti spektakl na trgu.
slika
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke igracima i trenerima i Robiji koja je bila u dobrom broju na pobijedi.
O utakmici nista nemam rec ,na vreme dali dva gola posle rutinski zavrsili i to je to..Idemo dalje ali gotovo je ovo ,samo bojim se da nece bit publike nesto puno dok ne bude ona potvrdjivanje ulaska u Wwin ligu BiH.
Tesko je se presaltat sa reprezentacije na 1 ligu ali moramo.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Hajmo mi napuniti stadion protiv Bratstva i pobjediti a do proslave ima još mjesec dana ako bude sve rezultatski OK.
Korak po korak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Avenija je napisao/la: 04 tra 2026, 21:19 Hajmo mi napuniti stadion protiv Bratstva i pobjediti a do proslave ima još mjesec dana ako bude sve rezultatski OK.
Korak po korak.
Neces ga napuniti do igmana nama je vrh 3000+ ulazica obicne utajmice derbi ide od 6000-10 000 to je realnost
Nera82

Post Postao/la Nera82 »

Gledam ovaj sarajevski derbi i kontam jeb* majku nije ni ono nesto posebno. Nista zanunljivija utqkmica od nase sa slobodom a i ona je dzenaza bila
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Truhlo je napisao/la: 03 tra 2026, 08:01
Avenija je napisao/la: 02 tra 2026, 20:30 Ono što je bitno napomenuti u vezi ove utakmice je to da je travnjak u Banovićima uz Tešanj i Bihać najgori u ligi i da to ne odgovara Čeliku zbog stila igra i i navike igranja na dobrom terenu. Možda neko misli da ovo nije bitno ali kada ti moras brinuti svaki pas kako će lopta doskočiti ispred tebe a 3 dana prije toga igraš na tepihu i navikao si..jebeno se priviknuti.

I nadam se da Đidić nije kompleksaš toliki da naloži te igrače Budućnosti da nas osakate kako bi se mogao puhati da je on skinuo Čeliku skalp. Svakako su osigurali opstanak jer jedan klub samo ispada.

I još jedna zanimljivost, ako se ne varam u posljednih 5 prvenstvenih utakmica tri puta smo napravili preokret nakon što smo gubili.

Vjerujem da će Čelik imati i veću podršku od domaćina jer šta drugo očekivati nakon one brojke po onoj zimi u 13 sati u dalekom Tomislavgradu.

Nadam se pobjedi i još jednom velikom koraku bliže cilju.

Evo prognoza neka bude da će Mašić proraditi i biti igrač utakmice.
Džida dok je vodio Famos, bilo je na nož i možda najjača utakmica u drugoj ligi centar koju smo odigrali. Ne treba nam sklanjalica, nadam se istom pristupu u kost. Neka bude pravi prvenstveni okršaj, pa ko koga.

Inače nakon Kaknja, Banovići su mjesto koje baš gotivi Čelik, upoznao sam jedne godine jednu ekipu iz Banovića, simpatizera Čelika.
Mi smo jutros došli. Druženje sa čelikovcima iz Banovića i Vozuće nezaboravno.Momak iz Banovića koji živi tik uz stadion zastavu Čelika na balkon stavio,,Čelikove pjesme sa zvučnika odzvanjaju,fascinantno je kako to ljudi vole Čelik...Odigrali perfekt prvo poluvrijeme,drugo taktizirali ...Gazimo ka Premijeri...
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

@rob88

Kada sebi zadaš dobar i jak cilj pa i kada dobaciš do 70% zacrtanog onda je to 8000 ljudi, najlakše se pomiriti i ništa ne raditi i biti zadovoljan sa 4000 ljudi a ostvaruju se snovi nakon 7 godina, 26 bez poraza, nikad bliža PL, deblokade i milijuna n stvari sve u zlatnoj putanji, pobjede sa gostovanja, šampionski Čelik se mora ispoštovati značajnom brojkom na Bilinom polju.

Hvala klubu sto nam je omogućio da besplatno gledamo Čelik iz Banovića. A na Bilino polje je dužnost vala svakom doci ko iole osjeća Čelik. Ispoštovati cijelu tu borbu koja je dugo trajala i uživati u šampionskom Čeliku. Pa i ti igrači bez obzira što im se može naci milion mana i manjka kvaliteta opet su uspjeli što niko nikad nije, boreći se za naš grb, grb Čelika napraviti niz od 26 utakmica bez poraza u ovoj ligi, po ovakvim terenima, gostovanjima, zaslužili su poštovanje i podršku. :grljenje:
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

FRLegioen je napisao/la: 04 tra 2026, 21:48
Truhlo je napisao/la: 03 tra 2026, 08:01
Avenija je napisao/la: 02 tra 2026, 20:30 Ono što je bitno napomenuti u vezi ove utakmice je to da je travnjak u Banovićima uz Tešanj i Bihać najgori u ligi i da to ne odgovara Čeliku zbog stila igra i i navike igranja na dobrom terenu. Možda neko misli da ovo nije bitno ali kada ti moras brinuti svaki pas kako će lopta doskočiti ispred tebe a 3 dana prije toga igraš na tepihu i navikao si..jebeno se priviknuti.

I nadam se da Đidić nije kompleksaš toliki da naloži te igrače Budućnosti da nas osakate kako bi se mogao puhati da je on skinuo Čeliku skalp. Svakako su osigurali opstanak jer jedan klub samo ispada.

I još jedna zanimljivost, ako se ne varam u posljednih 5 prvenstvenih utakmica tri puta smo napravili preokret nakon što smo gubili.

Vjerujem da će Čelik imati i veću podršku od domaćina jer šta drugo očekivati nakon one brojke po onoj zimi u 13 sati u dalekom Tomislavgradu.

Nadam se pobjedi i još jednom velikom koraku bliže cilju.

Evo prognoza neka bude da će Mašić proraditi i biti igrač utakmice.
Džida dok je vodio Famos, bilo je na nož i možda najjača utakmica u drugoj ligi centar koju smo odigrali. Ne treba nam sklanjalica, nadam se istom pristupu u kost. Neka bude pravi prvenstveni okršaj, pa ko koga.

Inače nakon Kaknja, Banovići su mjesto koje baš gotivi Čelik, upoznao sam jedne godine jednu ekipu iz Banovića, simpatizera Čelika.
Mi smo jutros došli. Druženje sa čelikovcima iz Banovića i Vozuće nezaboravno.Momak iz Banovića koji živi tik uz stadion zastavu Čelika na balkon stavio,,Čelikove pjesme sa zvučnika odzvanjaju,fascinantno je kako to ljudi vole Čelik...Odigrali perfekt prvo poluvrijeme,drugo taktizirali ...Gazimo ka Premijeri...
Tako je drug bilo nam je top druženje danas 🖤❤️
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

zastava je napisao/la: 04 tra 2026, 20:51 Ma bez proslave na trgu, mi smo celik, trostruki prvak bih, necemo slaviti titulu druge lige. Proslaviti na stadionu i to je to.
Ne slavi se tu titula druge lige. Slavi se povratak velikana u elitu. Velikana kojem je politika spremila dženazu, pozvala hodže i iskopala mezar. I taman kad su krenuli da ga spuštaju nalete neki momci u crnom, pošutaju prisutne političare i izvade svog velikana iz mezara.

Niko im nije vjerovao, a i ko će normalan vjerovat da možeš mrtvog oživiti. Ali ga oživiše, uspraviše na noge, naučiše ga ponovo hodati, trčati, a sad ga bogme prave takvog da gazi i šuta sve pred sobom. Napraviše ga takvog da je spreman stoički podnijeti borbu i s drugim velikanima, a kakav put je prošao susret s njim svim ostalim izaziva strah.

Nadam se da ćemo biti normalni i uživati u našem Čeliku ovih narednih mjesec dva. Puniti stadione i praviti atmosfere za dugo sjećanje i čuvati živce za rat u narednoj sezoni, a da ćemo povratak u Premijer ligu slaviti noćima.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Bez obzira na raniju proslavu, najjace bi bilo da odemo svi u Gabelu, napunimo im stadion, i i dole proslavimo povratak, ono 17 autobusa...600 auta, pola Zenice.
Najezio se odmah.

Tu proslavu treba napravit posteno da Balkan zavidi.

Ludiloooo
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Najjace bi bilo utakmicu koja bude za ulazak u PL da se sva raja koja kupi ulaznicu okupi ispred Bosanke i u korteu svih 13000 dusa da idemo prema stadionu! Kad su se s tog mjesta vodili protesti u korteu za spas Čelika tako da i ovo bude slavljenicki i pobjednicki korteo!
Cestitke igracima na pobjedi,strucnom stabu na dobrom vodjenju i Robijasima koji su bili perfektni!
ČESTITAM NAM SVIMA POVRATAK U PL!!!
ŽIVJELI!
Tito1945
12. igrač

Post Postao/la Tito1945 »

Moja neka ideja i želja je bila u slučaju ulaska u PL da profa :cry: sa gitarom odpjeva himnu na centru stadiona ono uživo i lagano za raju … a ta ideja mi je u glavi od kantona , Vratit ćemo se znao sam :srce:
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Možda će mi biti ovo i najdraže ljeto u životu.
Nestvaran plasman Bosne iz Zenice na SP.
Nestvaran come back Čelika u elitu iz najnižeg ranga, iz groba na leđima navijača.
Proslave jake, mislim da će Čelikova nadmašiti slavlje nakon Bosne. Neka gori Zenica.
Ljeto, bašte, utakmice SP u 21:00..
Čelik, pojačanja, i sva dešavanja do početka lige..
Dešavanja san svakog zaljubljenika u fudbal.

Ali do tada korak po korak bez trunke opuštanja.
➡️ Bratstvo Gračanica.

Čelik zaslužuje punije tribine.
Odgovori