NK Čelik

Da li idete na gostovanje u Banoviće?

Anketa je završila: 04 tra 2026, 14:51.

Da, Čelik se ne bodri lajkom!
10
48%
Ne, tražiti ću link i livestream.
11
52%

Ukupno glasova: 21

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

slika

Svako kolo prednost se povecava... Hajmo sad na Bilinom nastaviti i taj trend. Cilj je jasan, prvo mjesto i povratak u elitu. Koga briga kakva je igra. Bitno je na kraju upisati tri boda, a "umiranje u ljepoti" u Prvoj Ligi Federacije nikad nije ni bila opcija.

Zenicki do kosti!!!
Juuuuriiiissss!

PS. Cestitke igracima, strucnom stabu, Upravi i Robijasima na danasnjoj pobjedi u Banovicima. Svaka cast!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Mogli se vala i ranije ubacit Palackica, nek dijete napreduje. Nece nikad napredovati s ovih 8 minuta
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zenicanin988 je napisao/la: 04 tra 2026, 18:58 Mogli se vala i ranije ubacit Palackica, nek dijete napreduje. Nece nikad napredovati s ovih 8 minuta
On prije svega nece napredovat jer ne trenira. Babic je mladji od njega a moze ga stavit na ramena i trcat s njim. Momak ne moze fizicki iznijet ovaj nivo i tu se prica zavrsava. Ne moze igrat vise od 20 minuta. On moze igrat kad gubimo i napadamo svim silama bez odbrane pa da na neki vic koji ima napravi razliku. Odbradbeno i u duelima je ogroman minus i zato i ne igra. Vrlo je prosto.
I btw Babic danas po meni igrac utakmice, vrhunska partija.
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Svaka cast Regoje, igrači, Robijo :like:
Ne bih puno o zelenom terenu, prekucana je liga i poklapaju se rezultati, treba se već ponašati ko da smo jednom nogom kročili iz ove žabokrečine.

U klubu već vjerujem (nadam se) uveliko se prave planove za PL da što spremniji ljeto odradimo. U organizacijskom, infrastrukturnom, administrativnom ali i sportskom smislu. Vjerujem da Uprava i zaposlenici, uz skauting PL igrača, pripremaju i finansijsku konstrukciju da se iznese povratnička sezona, jača profesionalni kadar da dočekamo spremni sve što elitni rang i nove propozicije takmičenja zahtijevaju. Samo ozbiljan pristup u svim poljima nas može dovesti do statusa stabilnog premierligaša i spasiti ekspresnog ispadanja. Profesionalizacija kluba je skup proces ali bez njega nema fudbala na višem nivou. Da imamo duplo više ljudi u klubu malo bi bilo koliko je posla, ali evo ja i vjerujem svi forumaši su volonterski tu da iznesu dio tereta. Ko šta zna raditi.

Robiji već vrijeme polahko štekat baklje za spektakl i crtat veliku koreografiju da ide preko zapada :mrgreen:
Mislim da smo u zadnjem kolu sazreli da dignemo nešto preko komplet stadiona, sve tribine u jedinstvenu koreografiju. Ili zastavice ne znam. Bit će puno ko šibica kad se bude slavio ulazak
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Lagano pocet skupljat pare za slavlje, bakljadu napraviti vecu nego za rodjendan...
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Rutiniramo ih lagano, jednu po jednu ekipu. Ovo je sve sa pola snage, ono sampionski.

Najbolji napad i najbolja odbrana lige, plus 26 utakmica bez poraza! Ja ga jeb** ko nije zadovoljan.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Redbull je napisao/la: 04 tra 2026, 19:59 Lagano pocet skupljat pare za slavlje, bakljadu napraviti vecu nego za rodjendan...
Salzem se treba nesto preko citavog stadiona bakljada poslije dernek u gradu negdje na otvorenemo
O ovoj temi je najbolje na forumubod robijasa pisati i prijedloge davati tako da tamo najbolje jer je zatvoreno ne mogu svi citati
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Rob88 je napisao/la: 04 tra 2026, 20:05
Redbull je napisao/la: 04 tra 2026, 19:59 Lagano pocet skupljat pare za slavlje, bakljadu napraviti vecu nego za rodjendan...
Salzem se treba nesto preko citavog stadiona bakljada poslije dernek u gradu negdje na otvorenemo
O ovoj temi je najbolje na forumubod robijasa pisati i prijedloge davati tako da tamo najbolje jer je zatvoreno ne mogu svi citati
Upravu su, pokrenut cemo i tamo to pitanje. Pa i mi sa ovog foruma mozemo ucesce uzeti. Vjerujem da ce to biti zadnja domaca utakmica.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Rano je još slaviti, ustvari ja se bojim razmišljati da je gotovo. Daj utakmicu po utakmicu pa ćemo za 2-3 kola smišljati planove.
Dobra fora bi bila dogovoriti sa parkinzima na dan proslave na zapadnoj strani da se oslobodi prostor i da se ona ulica zatvori i da se neki dernek možda čak i na zapadu organizuje :rock:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Ma trg BiH najbolji za proslavu, zatvoriti parking taj dan i blizu nam svima sa Bilinog na trg. Mora se ovo žestoko proslaviti, šlag na tortu nakon šestogodišnje borbe.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Zar ima nezadovoljnih nakon ove utakmice Bio sam na utakmici
Odigralo se koliko nam je dovoljno
2 gola za 17 minuta i cao
Drugo pol samo prilika Kinga bila i tjt
Samo nek oni 3 boda donose kako god da igraju nije me briga vjeruj
Ima se jos igrati ali blizu smo cilju
Ali sačekajmo jos malo ne treba letit jos
zastava

Post Postao/la zastava »

Ma bez proslave na trgu, mi smo celik, trostruki prvak bih, necemo slaviti titulu druge lige. Proslaviti na stadionu i to je to.
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Ma lagana pobjeda, onoliko baš koliko treba.I ja sam za to da se to na stadionu organizira jer zadnje kolo idemo u goste, dočekati igraće i napraviti ludilo na terenu.Neka velika koreografija na stadionu, bakljada i pjesma. :rock: :rock:
slika
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

zastava je napisao/la: 04 tra 2026, 20:51 Ma bez proslave na trgu, mi smo celik, trostruki prvak bih, necemo slaviti titulu druge lige. Proslaviti na stadionu i to je to.
Nije to proslava titule druge lige, to je proslava 6 godina borbe, muke, patnje, znoja, krvi... i na kraju pobjede i spasavanja kluba. A usput pisanja po svima koji nisu vjerovali u ovu borbu, to je ono gratis od nas.
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

:D
Redbull je napisao/la: 04 tra 2026, 20:58
zastava je napisao/la: 04 tra 2026, 20:51 Ma bez proslave na trgu, mi smo celik, trostruki prvak bih, necemo slaviti titulu druge lige. Proslaviti na stadionu i to je to.
Nije to proslava titule druge lige, to je proslava 6 godina borbe, muke, patnje, znoja, krvi... i na kraju pobjede i spasavanja kluba. A usput pisanja po svima koji nisu vjerovali u ovu borbu, to je ono gratis od nas.
Bravo...upravo to
Slave se svi ovi kilometri koje smi prosli kao zaludjenici u ovog starca
Volim te Čelik!
Odgovori