Svaka cast Regoje, igrači, Robijo
Ne bih puno o zelenom terenu, prekucana je liga i poklapaju se rezultati, treba se već ponašati ko da smo jednom nogom kročili iz ove žabokrečine.
U klubu već vjerujem (nadam se) uveliko se prave planove za PL da što spremniji ljeto odradimo. U organizacijskom, infrastrukturnom, administrativnom ali i sportskom smislu. Vjerujem da Uprava i zaposlenici, uz skauting PL igrača, pripremaju i finansijsku konstrukciju da se iznese povratnička sezona, jača profesionalni kadar da dočekamo spremni sve što elitni rang i nove propozicije takmičenja zahtijevaju. Samo ozbiljan pristup u svim poljima nas može dovesti do statusa stabilnog premierligaša i spasiti ekspresnog ispadanja. Profesionalizacija kluba je skup proces ali bez njega nema fudbala na višem nivou. Da imamo duplo više ljudi u klubu malo bi bilo koliko je posla, ali evo ja i vjerujem svi forumaši su volonterski tu da iznesu dio tereta. Ko šta zna raditi.
Robiji već vrijeme polahko štekat baklje za spektakl i crtat veliku koreografiju da ide preko zapada
Mislim da smo u zadnjem kolu sazreli da dignemo nešto preko komplet stadiona, sve tribine u jedinstvenu koreografiju. Ili zastavice ne znam. Bit će puno ko šibica kad se bude slavio ulazak