Isto brate, ovakav se više nikad neće roditi. Čovječe, 20 godina u nizu dati gol za reprezentaciju.
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
- UzivaocKajkuta
Isto sam pomislio života mi.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑27 ožu 2026, 01:57kad vidim demirovica sta fula, Rakic mi se onda lakse svari
Edit : Za onog Tahirovića Erick je izmislio fudbal. Čovjeku treba neko reći da se više ne treba fudbalom baviti.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- UzivaocKajkuta
eto ti benje u nas nek sjebe jkroz par godinaLevin je napisao/la: ↑27 ožu 2026, 10:17Isto sam pomislio života mi.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑27 ožu 2026, 01:57kad vidim demirovica sta fula, Rakic mi se onda lakse svari
Edit : Za onog Tahirovića Erick je izmislio fudbal. Čovjeku treba neko reći da se više ne treba fudbalom baviti.
trofeji su tu
- PlavaPorodica
Vjeruj mi sinoć sam čitavu noć govorio vidio ovog mnogo skupljeg RakićaUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑27 ožu 2026, 01:57kad vidim demirovica sta fula, Rakic mi se onda lakse svari
Igrač mjeseca apsolutno zasluženo Pejić. Strašan igrač
Demirović odlično igra presing, može trčat ko konj, sa te strane je stvarno odličan, ali realizacija mu je kao kod naših špiceva, mada bi ga ja u prvu i protiv Talijana, sad je naložen 200% da se iskupi 
- UzivaocKajkuta
Aferim svima koji su učestvovali u pregovorima sa Sarajevom.
Nakon dugo godina neću na derbi.
Već vidim da ćemo im dati cijeli sjever kada se izgradi jug...Da Bog da nikad više od 5% na sjeverozapadu ne dobili.
Nakon dugo godina neću na derbi.
Već vidim da ćemo im dati cijeli sjever kada se izgradi jug...Da Bog da nikad više od 5% na sjeverozapadu ne dobili.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Je li ovo fakat njegov pravi profil? Nadam se da nije jer bruka i sebe i nas.
Kakve su šanse da dobijemo novi UO i SD ove sedmice?
-
jointunija
UO je formiran i već izvršava svoje zadatke.
Ne znam zašto se onda i ne objavi....
Moram reći da je komunikacija sa navijačima drastično opala ulaskom investitora u odnosu na prethodne dvije godine. Nadam se da je riječ samo o privremenom zastoju.
Edit : Nadam se da će i Sanin nekad odlučiti da da izjavu za klubske kanale jer ovo postavljanje AI generisanih fotografija je van svake pameti i trebao bi mu neko skrenuti pažnju na to. Makar da mu to uradi neki profi dizajner pa da izgleda smisleno. Nije ušao u Radnik iz Hadžića, Željo je brend.
-
jointunija
To za objavu ti ne bih znao reći,možda ima svoje razloge.Levin je napisao/la: ↑30 ožu 2026, 12:24Ne znam zašto se onda i ne objavi....
Moram reći da je komunikacija sa navijačima drastično opala ulaskom investitora u odnosu na prethodne dvije godine. Nadam se da je riječ samo o privremenom zastoju.
Edit : Nadam se da će i Sanin nekad odlučiti da da izjavu za klubske kanale jer ovo postavljanje AI generisanih fotografija je van svake pameti i trebao bi mu neko skrenuti pažnju na to. Makar da mu to uradi neki profi dizajner pa da izgleda smisleno. Nije ušao u Radnik iz Hadžića, Željo je brend.
Strasno je opala u svakom smislu. Ne znam zbog cega je sa vlogovima stalo, to je uvijek bio merak pogledati.