FK Željezničar

Bersaga

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bersaga »

Pablo11 je napisao/la: 27 ožu 2026, 01:13
Bersaga je napisao/la: 27 ožu 2026, 01:05 Moramo Babuku ako treba i kidnapovati, pa jedna utakmica, jedna utakmica. Najveći ikad. :pray:
Najveci kojeg ce imati ova drzava. Nek kroci na teren tri minute i oprosti se, bicu mu zahvalan.
Isto brate, ovakav se više nikad neće roditi. Čovječe, 20 godina u nizu dati gol za reprezentaciju. :shock:
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Bersaga je napisao/la: 27 ožu 2026, 01:05 Moramo Babuku ako treba i kidnapovati, pa jedna utakmica, jedna utakmica. Najveći ikad. :pray:
kad vidim demirovica sta fula, Rakic mi se onda lakse svari
trofeji su tu
Levin

Post Postao/la Levin »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 27 ožu 2026, 01:57
Isto sam pomislio života mi.

Edit : Za onog Tahirovića Erick je izmislio fudbal. Čovjeku treba neko reći da se više ne treba fudbalom baviti.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
UzivaocKajkuta

Levin je napisao/la: 27 ožu 2026, 10:17
Isto sam pomislio života mi.

Edit : Za onog Tahirovića Erick je izmislio fudbal. Čovjeku treba neko reći da se više ne treba fudbalom baviti.
eto ti benje u nas nek sjebe jkroz par godina
trofeji su tu
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Vjeruj mi sinoć sam čitavu noć govorio vidio ovog mnogo skupljeg Rakića :mrgreen:

Igrač mjeseca apsolutno zasluženo Pejić. Strašan igrač :pivo:
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Demirović odlično igra presing, može trčat ko konj, sa te strane je stvarno odličan, ali realizacija mu je kao kod naših špiceva, mada bi ga ja u prvu i protiv Talijana, sad je naložen 200% da se iskupi :D
UzivaocKajkuta

Arma. je napisao/la: 27 ožu 2026, 14:48 Demirović odlično igra presing, može trčat ko konj, sa te strane je stvarno odličan, ali realizacija mu je kao kod naših špiceva, mada bi ga ja u prvu i protiv Talijana, sad je naložen 200% da se iskupi :D
vidi da nisi rekao odma Demirovic, konto bi da o krpi pricamo :lol: :lol:
trofeji su tu
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Aferim svima koji su učestvovali u pregovorima sa Sarajevom.
Nakon dugo godina neću na derbi.

Već vidim da ćemo im dati cijeli sjever kada se izgradi jug...Da Bog da nikad više od 5% na sjeverozapadu ne dobili.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Je li ovo fakat njegov pravi profil? Nadam se da nije jer bruka i sebe i nas.
Levin

Post Postao/la Levin »

Kakve su šanse da dobijemo novi UO i SD ove sedmice?
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

Levin je napisao/la: 30 ožu 2026, 10:45 Kakve su šanse da dobijemo novi UO i SD ove sedmice?
Može bit bidne, može bit ne bidne.
jointunija

Post Postao/la jointunija »

UO je formiran i već izvršava svoje zadatke.
Levin

Post Postao/la Levin »

jole je napisao/la: 30 ožu 2026, 12:06
Levin je napisao/la: 30 ožu 2026, 10:45 Kakve su šanse da dobijemo novi UO i SD ove sedmice?
jointunija je napisao/la: 30 ožu 2026, 12:06 UO je formiran i već izvršava svoje zadatke.
Ne znam zašto se onda i ne objavi....

Moram reći da je komunikacija sa navijačima drastično opala ulaskom investitora u odnosu na prethodne dvije godine. Nadam se da je riječ samo o privremenom zastoju.

Edit : Nadam se da će i Sanin nekad odlučiti da da izjavu za klubske kanale jer ovo postavljanje AI generisanih fotografija je van svake pameti i trebao bi mu neko skrenuti pažnju na to. Makar da mu to uradi neki profi dizajner pa da izgleda smisleno. Nije ušao u Radnik iz Hadžića, Željo je brend.
jointunija

Post Postao/la jointunija »

Levin je napisao/la: 30 ožu 2026, 12:24
jole je napisao/la: 30 ožu 2026, 12:06
jointunija je napisao/la: 30 ožu 2026, 12:06 UO je formiran i već izvršava svoje zadatke.
Ne znam zašto se onda i ne objavi....

Moram reći da je komunikacija sa navijačima drastično opala ulaskom investitora u odnosu na prethodne dvije godine. Nadam se da je riječ samo o privremenom zastoju.

Edit : Nadam se da će i Sanin nekad odlučiti da da izjavu za klubske kanale jer ovo postavljanje AI generisanih fotografija je van svake pameti i trebao bi mu neko skrenuti pažnju na to. Makar da mu to uradi neki profi dizajner pa da izgleda smisleno. Nije ušao u Radnik iz Hadžića, Željo je brend.
To za objavu ti ne bih znao reći,možda ima svoje razloge.
broj1

Post Postao/la broj1 »

Levin je napisao/la: 30 ožu 2026, 12:24 Moram reći da je komunikacija sa navijačima drastično opala ulaskom investitora u odnosu na prethodne dvije godine. Nadam se da je riječ samo o privremenom zastoju.
Strasno je opala u svakom smislu. Ne znam zbog cega je sa vlogovima stalo, to je uvijek bio merak pogledati.
Odgovori