Ma rijetko ulazim na fb, sad sam vidio. Izgleda da grijaci radephillies je napisao/la: ↑28 ožu 2026, 22:41Pa ti ne pratis druga Aveniju i Visit Zenica na FB? Shame on youRedbull je napisao/la: ↑28 ožu 2026, 22:37Pa jel to sigurno da su ih upalili?phillies je napisao/la: ↑28 ožu 2026, 22:22
Pa bila je prica malo nakon sto je zavrseno postavljanje grijaca, da nesto nije u redu, da treba poseban agregat za njih da je ovako da je onako...uglavnom nikad nisu pusteni u funkciju (do veceras) sto je pobornicima te teorije davalo za pravo da tvrde da su grijaci neupotrebljivi.
Slicna prica je pricana i o grijacima na Grbavici. Sad jel i kod njih foluska ili stvarno ne rade, ne znam.![]()
Ljudi moji 2012 godine grijaci postavljeni, 16 godina niko ih upalio nije i sad rade sve normalno? Nesto mi nije to za povjerovati.![]()
![]()
![]()
Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Re: Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Juče i sinoć neki "majstori" čačkaju po onim električnim kutijama ispred zapada 
Vidjet ćemo da li radi
Vidjet ćemo da li radi
Je li se otopio snijeg, kako su radili ti grijaci?
Trenutno su ugašeni, ali sinoć su solidni otopili.

Jutros
Ja sam inače uvijek malo ironičan u pisanju postova, malo pravim šale da bi bilo zanimljivije čitati ali sada pišem nešto sto sam siguran 100 %. Da na Wembleyu padne ovolika količina snijega i kiše koliko je palo zadnja 3 dana bez prestanka na BP i koliko će pasti iduća 3 dana do utakmice Bosne i Italije na jednom Wembleyu bi bilo upitno odigravanje utakmice.
Prošle godine u Engleskoj na dan utakmice palo malo snijega cijelo kolo prve lige svijeta odgođeno, gdje su budžeti za održavanje stadiona po 30 miliona eura.
A Bilino polje će vjerovatno biti sasvim okej i bolje od očekivanog obzirom na okolnosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma odvrni na najjace, nek im tabani izgore.
Ako Bosnjo sta zna uraditi, to je podno grijanje

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Zenicanin988
Pale se samo kad je jeftina
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Kroz 40 minuta rada je sav snijeg otopljen. Ovo je zapravo treći put da se pale grijači. Prvi put kad su se testirali, jednom je isto Čelik upalio u PLBiH, ali ne mogu se sjetit koja utakmica. Sad treći put. Tako kaže radnik na stadionu 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ti grijaci i treba samo da se pale u apsolutnoj nuzdi. Znam iz inostranstva da se ne radi o jeftinoj raboti. Bitno je da rade i da su odradili posao koji su trebali da odrade. Nemaju se oni sta paliti 5 dana pred utakmicu prve federalne lige.
Trenutno je teren ko bombona 
Prekriše tunel da se Gatusso ne prepadne
Sad se tunel bijeli i nekako pitom
Hajd nema veze zato ce se igraci Slobode vec u tunelu sasrat u srijedu
Sad se tunel bijeli i nekako pitom
Hajd nema veze zato ce se igraci Slobode vec u tunelu sasrat u srijedu
-
Guest.1945
Ima sad stadion preko 13 000 i on hoce rušiti radi 5000 mjesta.Bez 20 000 minimalno je besmisleno rušiti.
Potreban nam je funkcionalan i moderan, a ne velik stadion. Pogotovo Celiku.Guest.1945 je napisao/la: ↑01 tra 2026, 14:53 Ima sad stadion preko 13 000 i on hoce rušiti radi 5000 mjesta.Bez 20 000 minimalno je besmisleno rušiti.