NK Čelik

Koliki broj gledaoca očekujete na utakmicu Čelik - Sloboda?

Anketa traje do: 27 ožu 2026, 16:02.

<6000
3
6%
6000-8000
18
38%
8000-10.000
19
40%
10.000+
7
15%

Ukupno glasova: 47

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

samocelik je napisao/la: 22 ožu 2026, 21:28
Cinvict35 je napisao/la: 22 ožu 2026, 21:15
samocelik je napisao/la: 22 ožu 2026, 20:46

Kako si ti ljudino? Jel puhalo danas ? Ja se smrzo u pičku materinu. A i ti haman, prsti ti se smrzli pa ne pišeš ništa
Pisao sam normalno, nezadovoljan igrom kao i pojacanjima, zadovoljan sa bodovima ovo je vise presretno nego zasluzeno da im golman nije zesca taraba pitanje je i boda da li bi uzeli.
Imaj zivot, sto prije skontas bolje za tebe, mislis ako si isao na gostovanje da si svu pamet svijeta pokupio, jos ces se ti nahodat dobro gostovanja dok stignes moje brojke.
Ma druže nakon godina i gostovanja, koga boli patka za igru sad kad još 11 utakmica imaš. Daj te bodove pa kako god.
Naravno da su bodovi najbitnij,bolje losije igrat a pobjedit nego bit puno bolji a kiksat kao protiv Trravnjaka
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

PonosniSmogovci je napisao/la: 22 ožu 2026, 23:27 Ma najviše je i srao protiv njih dok su bili kod nas.

Danas u drugom poluvremenu smo tek zaigrali kako treba. Možda najvrijednija pobjeda u sezoni plus ostali rezultati odlični.

Protiv Slobode očekujem 8-10 hiljada i ogromno zapinjanje azminih seljaka.
Ako si mislio na mene nikad nisam pisao protiv nase djece pa ni protiv Ahmetspahica a pogotovo Alija ili Durmisa, mozda nekad slabija tekma ili nesto ali nikad ev nadzi pa i Babica npr I Martinovica i druge mlade igrace.Jednostavno nisam takav da pisem lose o momcima od 18 ili 20 godina, jer sve kontam moze jos napredovat i nadoc i eksplodirat.Pq bisam cak ni proti igraca br 29 nesto pljuvao i pisao pogrdne rijeci.Za neke vec starije igrace ok hocu i napisat ali za mlade nikad
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kod Delica najvise boli sto se vidi da ima znanja i kvaliteta, ali bukvalno tu svega fali, od golova i asistencija pa do drugih stvari u igri. Jucer se sa tribine bas moglo vidjet kako stidljivo u duele ulazi.

Raduje to sto je Jenjic ostavio fin utisak kada je usao, red je i potpuno bi logicno bilo da se igrac sa onakvom karijerom nametne u ovoj ekipi.
Srce, čast i ponos!
macak_

Post Postao/la macak_ »

Palackicev problem je u njegovoj glavi. Kad on skonta da hoce da bude igrac i u potpunosti se posveti tome, bude davao max na treninzima i pripremama, bude individualno dodatno radio, onda ce od njega nesto i biti pogotovo jer ima neke stvari koje danas generalno fale u fudbalu, a to su ta okomitost i “vic”.

Delic je stariji i iskusiniji igrac koji je takticki zreliji i pametnji pa zato ima puno vise sigurnih “alibi” pasova i nema uopste rizicnih poteza i dodavanja.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

goku je napisao/la: 22 ožu 2026, 19:51
Guest.1945 je napisao/la: 22 ožu 2026, 18:48 Al se poklopise rezultati covjece.

Atmosferu, marketing na maximum dizati cijelu sedmicu za Slobodu i ide 10 milja ko o šale.
Ma tesko je animirati ljude da dodju na utakmice protiv ovi mali ekipa, tako da 7/8k je sasvim solidna posjete protiv amaterske ekipe…
Ma i 8 milja je ok.Kod nas narod voli kad podgrijes atmosferu i kad se nafuraju.Marketing od ponedeljka pripremati i imamo dovoljno vremena da marketing za utakmicu dignemo na najvisi nivo.Pustiti ranije karte u prodaju fizičke i online, pratiti koliko je već prodato, saradnju opet uspostaviti sa privrednicima da kupe gratis ulaznice, sjever opet pustiti kao protiv GOŠKA kad je bio pun jer fukareštine neće biti, a tu smjestiti goste i simbolicnu cijenu za sjever staviti jer tesko je vrijeme došlo svaka marka se gleda, tako da se sjever mora otvoriti, a i brate fino ga je viditi na TV da pun.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Mnogo je sada bolja atmosfera i pozitivnije okruženje, gostujuća pobjeda, robija sve bolja, mislim da će utakmicu oteti arena da prenosi ali im ne treba dozvoliti da divljaju sa svojim retardiranim terminima. Zato vjerujem u duplo veću posjetu nego protiv Travnika..plus ipak je bio Ramazan. Ovdje ćemo bas izdominirati sa posjetom. A i Sloboda kakva god, raspala, ovakva, onakva veći je mamac od Travnika..

Samo se ne traba zavaravati pa kao protiv Travnika dan uoči utakmice tek pustiti ulaznice fizičke itd nego lagano već sve marketinške aktivnosti pokrenuti sredinom ove sedmice pa i ulaznice po objektima. Kao što se protiv Sarajeva ranije dosta krenulo u promociju utakmice.

Dan nakon Rumunije u novembru protiv Goška je bilo 10 500. Neka se ponovi dan nakon ove reprezentativne ista posjeta. Dobro jug je značajno brojniji. Robija odradila fenomenalan zimski prelazni rok. :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Čelik u Zenici na Bilinom polju dočekuje Slobodu i novi termin meča je 1. april. Susret će se prema planu i programu igrati od 19 časova.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Avenija je napisao/la: 23 ožu 2026, 12:01 Mnogo je sada bolja atmosfera i pozitivnije okruženje, gostujuća pobjeda, robija sve bolja, mislim da će utakmicu oteti arena da prenosi ali im ne treba dozvoliti da divljaju sa svojim retardiranim terminima. Zato vjerujem u duplo veću posjetu nego protiv Travnika..plus ipak je bio Ramazan. Ovdje ćemo bas izdominirati sa posjetom. A i Sloboda kakva god, raspala, ovakva, onakva veći je mamac od Travnika..

Samo se ne traba zavaravati pa kao protiv Travnika dan uoči utakmice tek pustiti ulaznice fizičke itd nego lagano već sve marketinške aktivnosti pokrenuti sredinom ove sedmice pa i ulaznice po objektima. Kao što se protiv Sarajeva ranije dosta krenulo u promociju utakmice.

Dan nakon Rumunije u novembru protiv Goška je bilo 10 500. Neka se ponovi dan nakon ove reprezentativne ista posjeta. Dobro jug je značajno brojniji. Robija odradila fenomenalan zimski prelazni rok. :D
Iskreno marketing pred Travnik je bio za onu stvar.Ne trebaš ti praviti marketing veliki za Sarajevo,Želju...tu ti ime sve govori, nego za GOŠK,Travnik,Stupčanicu,Buducnost....
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Sta ako ne prodjemo wels, hoce vratiti termin?
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Redbull je napisao/la: 23 ožu 2026, 15:11 Sta ako ne prodjemo wels, hoce vratiti termin?
Onda se igra prijateljska utakmica.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Gledam sad jucerasnju utakmicu slobode sa radnikom. Mi definitvno moramo pocet sa dva napadaca, oni malte ne nemaju odbranu. Samo od prve minute krenut agresivno i mozemo im u prvih 20 minuta dat dva gola. Rijetko losa ekipa. Kad ja lajik uvidim te stvari, nadam se da ce nas strucni stab iskautirati slobodu za narednih 10 dana i uvidjeti njihove supljine, al agresivnijim pristupom im sigurno mozemo utrpat par komada
Dize se prasina
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Ono što je primjetno u prva dva kola je to da smo kondiciono jači bili, ekipe u drugom dijelu padnu. Trebamo poraditi da se to bolje iskoristi u budućim tekmama. Npr. sad Slobodu naceti i prvom, pa dokrajčiti u drugom poluvremenu.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

limvolikce je napisao/la: 23 ožu 2026, 17:23 Ono što je primjetno u prva dva kola je to da smo kondiciono jači bili, ekipe u drugom dijelu padnu. Trebamo poraditi da se to bolje iskoristi u budućim tekmama. Npr. sad Slobodu naceti i prvom, pa dokrajčiti u drugom poluvremenu.
Slobodu odmah u kost od prve minute.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Cr7legia je napisao/la: 23 ožu 2026, 15:29
Redbull je napisao/la: 23 ožu 2026, 15:11 Sta ako ne prodjemo wels, hoce vratiti termin?
Onda se igra prijateljska utakmica.
Jedino da mi revijalnu utakmicu sa reprezentacijom odigramo.
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Da smo bili losi jucer bili smo da jez jeza ebe. Ne mogu ja sada pricati neke hvalospjeve iako sam zadovoljan s pobjedom samo zato sto smo pobjedili. Igra je bila losa, drugo poluvrijeme puno bolje od prvog ali opet sve je to generalno slabo. Amoah je bio veoma dobar, gdje god ga je pomjerio uvijek je bio tu oko lopte. Zadnja linija je bila solidna, nisu samo nabijali loptu kao u pripremnim i prosloj utakmici. Ovaj put su iznosili loptu skroz do centra, da imamo jos jednog poput Amoah da ih malo razbucamo kroz sredinu zabijali bi mi po par komada po poluvremenu. U svakom slucaju kao sto neko rece, gledat cemo mi jos borbe ovdje. Tu smo gdje jesmo jer smo realno bolji od ostalih ekipa, ali za nesto vise moramo dovesti brat bratu 10 igraca na kraju sezone ako zavrsimo prvi.

Ja sam se iskreno nadao da cemo dovesti dvojicu, trojicu ovaj prelazni rok koji imaju potencijal za PL pa nadograditi to sa jos 5-6 tokom ljeta ali cemo izgleda sve morati tokom ljeta.
Odgovori