NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
18
58%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
13
42%

Ukupno glasova: 31

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Ovi danasnji rezultati su se bas poklopili ,oba konkurenta kuci izgubise mada ja mislim da oni nemaju ambicije za ulazak i to sam uvijek govorio.
Zato treba ovo jskoristit ovu sezonu uci a dalje je na upravi,svima nam je jasno da ovde mogu samo nekoliko igraca igrat ,trebat ce dobar golman,bekovi,komplet vezni red i napadac ,jedino mozda stoperi mogu igrat i Sivac na beku.
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 22 ožu 2026, 18:41 Samo ici tekmu po tekmu, opasna liga vidi se to i po danasnjim rezultatima.

Olaksavajuce je sto se prosiruje od naredne godine, pa nece ovi sa dna zapinjati toliko (barem nece svi) protiv nas.

Pobjeda za mirne pripreme za slobodu.

Off topic Vedad Spahic u Gorazdu, zadnje 3 tekme 3 gola, zanimljiv igrac svakako....na ljeto cemo imati par mladih igraca, koji ce nam u buducnosti moci donijeti i neke novce, ali prije svega da se dokazu u prvom timu.
Treba ih istrpiti max
Spahić je odličan U21 igrač, mislim čak na nivou Kinga. Regoje nije imao muda da ga gurne u vatru. A neće tek ako uđemo u PL. Momku se nije dala prava šansa, nažalost.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Da pohvalim odlican video s materijalima s utakmice. Nadam se dizanju drustvenih mreza i koristenju njihovog maksimuma za promociju kluba. Tiktok je na redu.
goku

Post Postao/la goku »

Guest.1945 je napisao/la: 22 ožu 2026, 18:48 Al se poklopise rezultati covjece.

Atmosferu, marketing na maximum dizati cijelu sedmicu za Slobodu i ide 10 milja ko o šale.
Ma tesko je animirati ljude da dodju na utakmice protiv ovi mali ekipa, tako da 7/8k je sasvim solidna posjete protiv amaterske ekipe…
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Što li su stavili srijedu termin ako dan prije igra reprezentacija
Puno bi bolja posjeta 4.4. da je Sloboda
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

BadrHari je napisao/la: 22 ožu 2026, 19:54 Što li su stavili srijedu termin ako dan prije igra reprezentacija
Pa ne moze 4.4 kad ide sljedece kolo.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ko je umjetnik, da ga se pocasti :mrgreen:

Ovo je ono sto smo oduvjek htjeli da gledamo. Kakve kadrove samo hvata, brutalno.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Kako bi izdajniku valjalo da je osto kod nas pa makar do kraja sezone, a realno valjo bi i on nama. Pojeo je on govno i to dobro izgleda.
Dize se prasina
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

BadrHari je napisao/la: 22 ožu 2026, 19:54 Što li su stavili srijedu termin ako dan prije igra reprezentacija
Zato sto tada igramo u Banovićima.

Samo reba tražiti da se igra u nedelju 05.04. jer ipak oni će odmarati 7 dana a nije fer da Čelik ispasta zbog usluge reprezentaciji i igra 2 utakmice u 3 dana.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Redbull je napisao/la: 22 ožu 2026, 19:59

Ko je umjetnik, da ga se pocasti :mrgreen:

Ovo je ono sto smo oduvjek htjeli da gledamo. Kakve kadrove samo hvata, brutalno.
Mislim da ovo radi onaj sto bude i na press konferencijama.
Belmin Nezic mislim da se zove...
pasha
12. igrač

Post Postao/la pasha »

Čuvaju teren za reprezentaciju. Ja planirao godišnji da igramo sa Slobodom u subotu, pa da onda u ponedjeljak krenem za DE, al' jbg.

Što se tiče utakmice, bio sam u Duvnu.

Imali smo posjed, ali vala oni su bolje šanse pravili. Vrti se lopta, pa hajmo opet do štopera.

U prvom poluvremenu nismo imali udarac u okvir gola. Mislim da je ustvari jedini udarac u okvir gola i jeste Sijamijin gol, plus prečka Varde.

Ali hajde najvažnija su tri boda i sada plus 6 pred Travnikom.
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Hvala svima na odgovoru, izvisio sam i ja onda za Slobodu... :dislike:

Ljepota svi se rezultati poklopili. Realno loš početni sastav danas Bojanov, nadam se da neće eksperimentisati više.

Sijamija i nije toliko loš ovu bio koliko ne dobije upotrebljivih lopti. Dovoljno smo bolji od ostalih ekipa u ligi da ovakve utakmice dobijemo na mišiće u gostima, i nafaka nas prati :like:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Cinvict35 je napisao/la: 14 ožu 2026, 22:09 Samo da dodam bolje da gledam i Alija i Durmisa nego ova PREMIJERLIGASKA POJACANJA , zali Boze ogresili smo se o ovu nasu djecu( iako i oni nisu nesto)
Kako si ti ljudino? Jel puhalo danas ? Ja se smrzo u pičku materinu. A i ti haman, prsti ti se smrzli pa ne pišeš ništa
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

samocelik je napisao/la: 22 ožu 2026, 20:46
Cinvict35 je napisao/la: 14 ožu 2026, 22:09 Samo da dodam bolje da gledam i Alija i Durmisa nego ova PREMIJERLIGASKA POJACANJA , zali Boze ogresili smo se o ovu nasu djecu( iako i oni nisu nesto)
Kako si ti ljudino? Jel puhalo danas ? Ja se smrzo u pičku materinu. A i ti haman, prsti ti se smrzli pa ne pišeš ništa
Pisao sam normalno, nezadovoljan igrom kao i pojacanjima, zadovoljan sa bodovima ovo je vise presretno nego zasluzeno da im golman nije zesca taraba pitanje je i boda da li bi uzeli.
Imaj zivot, sto prije skontas bolje za tebe, mislis ako si isao na gostovanje da si svu pamet svijeta pokupio, jos ces se ti nahodat dobro gostovanja dok stignes moje brojke.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Cinvict35 je napisao/la: 22 ožu 2026, 21:15
samocelik je napisao/la: 22 ožu 2026, 20:46
Pisao sam normalno, nezadovoljan igrom kao i pojacanjima, zadovoljan sa bodovima ovo je vise presretno nego zasluzeno da im golman nije zesca taraba pitanje je i boda da li bi uzeli.
Imaj zivot, sto prije skontas bolje za tebe, mislis ako si isao na gostovanje da si svu pamet svijeta pokupio, jos ces se ti nahodat dobro gostovanja dok stignes moje brojke.
Ma druže nakon godina i gostovanja, koga boli patka za igru sad kad još 11 utakmica imaš. Daj te bodove pa kako god.
Odgovori