NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
18
58%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
13
42%

Ukupno glasova: 31

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

SLO SLO SLOBODO

Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Hvala rutonjama za ovu bajramsku pobjedu, baš je ono sjela pravo :srce:

Nek je i čajnoslu, dvije frljoke, yebat ih :mrgreen: Ide krcato Bilno protiv Gorkog :grljenje:
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 22 ožu 2026, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Joj Brzi, tebe čekam :sjekira:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

samocelik je napisao/la: 22 ožu 2026, 21:39 Joj Brzi, tebe čekam :sjekira:
Njega njega :rock:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Joj dobro si bas sam htio napisat za njega.
Ne znam jel se sjećate kad nam je dao gol pa je prema našim navijačima i klupi pokazivao ono kao pare nešto.
Nadam se da mu to necemo zaboravit i da cemo ga bas "pripazit".
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

R0B1J4SH je napisao/la: 22 ožu 2026, 21:51
Joj dobro si bas sam htio napisat za njega.
Ne znam jel se sjećate kad nam je dao gol pa je prema našim navijačima i klupi pokazivao ono kao pare nešto.
Nadam se da mu to necemo zaboravit i da cemo ga bas "pripazit".
Sjećamo se, ne brini.
:lol:
Ali Kante kako se raduje kad smo zabili drugi gol :pray:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Celik vs Travnik
Broj prodanih ulaznica 3444
Broj skeniranih 2634
BRUKA I SRAMOTA GRADJANA ZENICE
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Gdje li sam ja neki dan na fb vidio isti ovakav komentar na objavu o njemu nesto 🤣🤣🤔🤔
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Cinvict35 je napisao/la: 22 ožu 2026, 21:15
samocelik je napisao/la: 22 ožu 2026, 20:46
Cinvict35 je napisao/la: 14 ožu 2026, 22:09 Samo da dodam bolje da gledam i Alija i Durmisa nego ova PREMIJERLIGASKA POJACANJA , zali Boze ogresili smo se o ovu nasu djecu( iako i oni nisu nesto)
Kako si ti ljudino? Jel puhalo danas ? Ja se smrzo u pičku materinu. A i ti haman, prsti ti se smrzli pa ne pišeš ništa
Pisao sam normalno, nezadovoljan igrom kao i pojacanjima, zadovoljan sa bodovima ovo je vise presretno nego zasluzeno da im golman nije zesca taraba pitanje je i boda da li bi uzeli.
Imaj zivot, sto prije skontas bolje za tebe, mislis ako si isao na gostovanje da si svu pamet svijeta pokupio, jos ces se ti nahodat dobro gostovanja dok stignes moje brojke.
Gledao sam ja cijele obje utakmice Jedinstva. Medjueljac igrao obje od prve minute nidje veze igra obje utakmice a Durmis je usao danas sa klupe oko 70 minute,nista! Obicna 0.
Tako da 100% nemas sta zaliti!
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Ma najviše je i srao protiv njih dok su bili kod nas.

Danas u drugom poluvremenu smo tek zaigrali kako treba. Možda najvrijednija pobjeda u sezoni plus ostali rezultati odlični.

Protiv Slobode očekujem 8-10 hiljada i ogromno zapinjanje azminih seljaka.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Mislim da sloboda realno nema sta traziti u Zenici protiv ovakvog Celika!
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Da mi ne promakne nesto što sam zapazio a ne vidim da je iko napisao. Palačkić onako djeluje kao neuhranjeni dječak a od svih igrača danas najdirektniji prema golu Tomislava, mozak mu radi 100 na sat, kada dobije loptu gleda naprijed, ne igra alibi pasove kao većina..Muda ima i njega bi izdvojio kao nešto pozitivno danas. Pogledajte kakvu je priliku kreirao za Vardu kada ga je uposlio samog na 8 metara od gola kada ovaj pogađa prečku.

Pisao sam i za Sijamiju da mora igrati jer zna teren i sve dole i uvali ga za tri boda. On će tek eksplodirati. Pratite ga na krilu protiv Slobode šta će im uraditi.

I pričao sam sa jednim igračem možda i najbitnijim kod nas. Kao što svi znamo i kao sto smo i mi osjećali taj pritisak i oni su. Čekali su tu pobjedu da se toga oslobode i desilo se. Mnogo su lakši. Raspoloženje top u ekipi. Na treninge će se dolaziti u mnogo boljem raspoloženju.. Mnogo nam je ova pobjeda donijela osim tri boda. Psihički, mentalno, samopouzdanje ma na svim poljima.

Jednostavno kad pogledaš tabelu i vidis +6 lagan si, nema grča više, pun optimizma. Negativa lagano ostaje iza, kako mi to osjećamo tako i igrači.

Čovjek je sretniji kad ide sve okej. Odmah imas i volje, motiva elana i za raditi, trenirati...

Ovo je druga uzastopna gostujuća ligaška pobjeda gdje preokrećemo rezultat u drugom poluvremenu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Avenija je napisao/la: 22 ožu 2026, 23:51 Da mi ne promakne nesto što sam zapazio a ne vidim da je iko napisao. Palačkić onako djeluje kao neuhranjeni dječak a od svih igrača danas najdirektniji prema golu Tomislava, mozak mu radi 100 na sat, kada dobije loptu gleda naprijed, ne igra alibi pasove kao većina..Muda ima i njega bi izdvojio kao nešto pozitivno danas. Pogledajte kakvu je priliku kreirao za Vardu kada ga je uposlio samog na 8 metara od gola kada ovaj pogađa prečku.
100%, steta sto ga nisu gurali, momk ima slifa strasno. Kod vecine se sve svelo na vrati nazad, dodaj do sebe. On je nepredvidiv u sljedecem potezu, za razliku od drugih
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Zenicanin988 je napisao/la: 23 ožu 2026, 01:47
Avenija je napisao/la: 22 ožu 2026, 23:51 Da mi ne promakne nesto što sam zapazio a ne vidim da je iko napisao. Palačkić onako djeluje kao neuhranjeni dječak a od svih igrača danas najdirektniji prema golu Tomislava, mozak mu radi 100 na sat, kada dobije loptu gleda naprijed, ne igra alibi pasove kao većina..Muda ima i njega bi izdvojio kao nešto pozitivno danas. Pogledajte kakvu je priliku kreirao za Vardu kada ga je uposlio samog na 8 metara od gola kada ovaj pogađa prečku.
100%, steta sto ga nisu gurali, momk ima slifa strasno. Kod vecine se sve svelo na vrati nazad, dodaj do sebe. On je nepredvidiv u sljedecem potezu, za razliku od drugih
On je umjetnik s loptom problem je igra unoba pravca, ne igra odbranu i u duelu je inferioran, ali je majstor nema sta
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Eugen je napisao/la: 23 ožu 2026, 09:07
Zenicanin988 je napisao/la: 23 ožu 2026, 01:47
On je umjetnik s loptom problem je igra unoba pravca, ne igra odbranu i u duelu je inferioran, ali je majstor nema sta
Zato ga možda staviti na desetku, a iza njega Amoah i Vardo/Jenjić da obavljaju prljaviji posao, a pustit momka da kreira prilike, dribla, podvaljuje loptu, upošljava, razigrava.
Nek po utakmici ima dvije namještene 100% prilike gdje će izbacit Jamakovića/Šeru/Mašića/Sijamiju, može riješit utakmicu i od njega dosta. Bolje nego Delić u vezi koji samo zna nazad vratiti ili prvom do sebe. Ovaj malac rizikuje i miješa odbrane pravo
Odgovori