NK Čelik

Koliki broj gledaoca očekujete na utakmicu Čelik - Sloboda?

Anketa traje do: 27 ožu 2026, 16:02.

<6000
1
3%
6000-8000
12
32%
8000-10.000
17
46%
10.000+
7
19%

Ukupno glasova: 37

AeroMs33

Re: NK Čelik

Post Postao/la AeroMs33 »

Definitivno svi cekamo da se krenu raditi transferi koje Celik kao ime zasluzuje ali trenutno u ovoj ligi ova ekipa je sastavljena kako je sastavljena. Svi znamo da ima boljih igraca i trenera ali uprava je rizikovala i uradila u datom trenutku sto je mogla. Bitno je sad da izborimo Pl pa onda da uprava malo skupi muda i realizuje neke transfere i dovede igrace koji mogu da odgovore zadatku Pl lige Mada ni milioni potroseni na igrace nece garantovati uspjeh. Zato za sada ove momke,trenera i upravu treba maksimalno podrzati i ne pisati lose o njima cim prime jedan go.
Idemo do kraja jako,rovovski ,ujedinjeno do Pl pa onda stisnuti upravu da napravi par transfera koji mogu garantovati opstanak u Pl.
Za sada dobar potez uprave ako ova ekipa izdrzi i izbori Pl. Sa malo novaca izborili su realno 3 do 4 mil ulaskom u Pl kroz karte,sponzorstva,kanton,grad i savez- uefa
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 22 ožu 2026, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Samo ici tekmu po tekmu, opasna liga vidi se to i po danasnjim rezultatima.

Olaksavajuce je sto se prosiruje od naredne godine, pa nece ovi sa dna zapinjati toliko (barem nece svi) protiv nas.

Pobjeda za mirne pripreme za slobodu.

Off topic Vedad Spahic u Gorazdu, zadnje 3 tekme 3 gola, zanimljiv igrac svakako....na ljeto cemo imati par mladih igraca, koji ce nam u buducnosti moci donijeti i neke novce, ali prije svega da se dokazu u prvom timu.
Treba ih istrpiti max
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Al se poklopise rezultati covjece.

Atmosferu, marketing na maximum dizati cijelu sedmicu za Slobodu i ide 10 milja ko o šale.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Teska, ali slatka pobjeda.
Teren i usluga u Tomislavu top, domacin prosjek, mi malo iznad, ali dovoljno da ih sretno i spretno slomimo.
Nadam se da se Smajlovic vraca sto prije. Od igraca bih pohvalio Jenjica koji mi je odigrao jako dobro od ulaska. Sijamija ocajan, ali gol se pise i pamti. Hodzic top osim u reakciji kod gola. Amoah standardan. Popovic i Sivac trebaju popraviti centarsuteve da ne idu na prvu i da imaju bolji luk, ali u globalu dobri. Delic opet ne pravi razliku. Babic stidljivo. Palackic mi se svidio, ali ne zelim ga previse uzdizati jer u globalu osim osvojenih faulova nije puno pokazao.
Igra je mogla biti bolja, ali u skladu s mogucnostima smo odigrali i na kraju slavili.

Opasan marketing nam treba od utorka vec. 8 dana ludila do Slobode. Karte odmah pustiti. Staviti nocni termin od 19h. Animirati ljude na sve moguce nacine da se ne ponovi, po meni, bruka protiv Travnika.
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

samocelik je napisao/la: 22 ožu 2026, 15:07 Zbog ovakvih dana, sex je na drugom mjestu. Volim Čelik više nego išta. Živi i zdravi bili svi vi.
Nema boljeg sexa nego poslije pobjede Čelika. :D

Nisam ulazio na forum do sada, i vratim se unazad da vidim komentare od 13h. Jbt, koja količina pesimizma i crnila. Gledao sam tekmu, ni upola je tako nisam doživio.

Poruka za sve pesimiste: +6
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ovi danasnji rezultati su se bas poklopili ,oba konkurenta kuci izgubise mada ja mislim da oni nemaju ambicije za ulazak i to sam uvijek govorio.
Zato treba ovo jskoristit ovu sezonu uci a dalje je na upravi,svima nam je jasno da ovde mogu samo nekoliko igraca igrat ,trebat ce dobar golman,bekovi,komplet vezni red i napadac ,jedino mozda stoperi mogu igrat i Sivac na beku.
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 22 ožu 2026, 18:41 Samo ici tekmu po tekmu, opasna liga vidi se to i po danasnjim rezultatima.

Olaksavajuce je sto se prosiruje od naredne godine, pa nece ovi sa dna zapinjati toliko (barem nece svi) protiv nas.

Pobjeda za mirne pripreme za slobodu.

Off topic Vedad Spahic u Gorazdu, zadnje 3 tekme 3 gola, zanimljiv igrac svakako....na ljeto cemo imati par mladih igraca, koji ce nam u buducnosti moci donijeti i neke novce, ali prije svega da se dokazu u prvom timu.
Treba ih istrpiti max
Spahić je odličan U21 igrač, mislim čak na nivou Kinga. Regoje nije imao muda da ga gurne u vatru. A neće tek ako uđemo u PL. Momku se nije dala prava šansa, nažalost.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Da pohvalim odlican video s materijalima s utakmice. Nadam se dizanju drustvenih mreza i koristenju njihovog maksimuma za promociju kluba. Tiktok je na redu.
goku

Post Postao/la goku »

Guest.1945 je napisao/la: 22 ožu 2026, 18:48 Al se poklopise rezultati covjece.

Atmosferu, marketing na maximum dizati cijelu sedmicu za Slobodu i ide 10 milja ko o šale.
Ma tesko je animirati ljude da dodju na utakmice protiv ovi mali ekipa, tako da 7/8k je sasvim solidna posjete protiv amaterske ekipe…
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Što li su stavili srijedu termin ako dan prije igra reprezentacija
Puno bi bolja posjeta 4.4. da je Sloboda
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

BadrHari je napisao/la: 22 ožu 2026, 19:54 Što li su stavili srijedu termin ako dan prije igra reprezentacija
Pa ne moze 4.4 kad ide sljedece kolo.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ko je umjetnik, da ga se pocasti :mrgreen:

Ovo je ono sto smo oduvjek htjeli da gledamo. Kakve kadrove samo hvata, brutalno.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Kako bi izdajniku valjalo da je osto kod nas pa makar do kraja sezone, a realno valjo bi i on nama. Pojeo je on govno i to dobro izgleda.
Dize se prasina
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

BadrHari je napisao/la: 22 ožu 2026, 19:54 Što li su stavili srijedu termin ako dan prije igra reprezentacija
Zato sto tada igramo u Banovićima.

Samo reba tražiti da se igra u nedelju 05.04. jer ipak oni će odmarati 7 dana a nije fer da Čelik ispasta zbog usluge reprezentaciji i igra 2 utakmice u 3 dana.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Redbull je napisao/la: 22 ožu 2026, 19:59

Ko je umjetnik, da ga se pocasti :mrgreen:

Ovo je ono sto smo oduvjek htjeli da gledamo. Kakve kadrove samo hvata, brutalno.
Mislim da ovo radi onaj sto bude i na press konferencijama.
Belmin Nezic mislim da se zove...
Odgovori