Ne vjerujem, nije stajao sa njim direktno.
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Sreća pa se pitaju koliko i ja, dakle nimalo. 
-
Imekorisnicko
Nijazu hvala što je zasro.
Koliko ja znam Grupa se generalno ne miješa u poslove kluba ali kada su neke stvari u pitanju (poput ove) itekako se pitaju. Jedini naćin da Amar uđe u klub je da to Grupa aminuje a to će biti jako jako teško.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ne volim da komentarisem poteze grupe javno, ali cu reci da je za mene suludo dici bilo kakvu parolu protiv najtrofejnijeg trenera i sina najvece legende kluba. Gdje to ima? Ne zanima me zbog cega. Nije je trebalo dici da se nasao na Epsteinovoj listi. Amarov najveci kiks u zadnjem mandatu, pa moze se reci i u prethodnim, je sto se okruzivao ublehama, propalitetima i sitnim kokosarima, cast izuzecima.
Moje nepopularno misljenje je da za njega nije pozicija SD-a, savjetnika, skauta, sta vec Mirvic planira. Da se pitam, ako cemo vracati Amara, onda trener/menadzer i nista drugo. Trositi najboljeg i najtrofejnijeg trenera u istoriji kluba na poziciji koja nije trenerska meni nema logike. Ne ulazeci u njegovo znanje, mozda bi obavljao dobar posao, ali Amar je trener i to najbolji kojeg je ova liga ikad dala.
Moje nepopularno misljenje je da za njega nije pozicija SD-a, savjetnika, skauta, sta vec Mirvic planira. Da se pitam, ako cemo vracati Amara, onda trener/menadzer i nista drugo. Trositi najboljeg i najtrofejnijeg trenera u istoriji kluba na poziciji koja nije trenerska meni nema logike. Ne ulazeci u njegovo znanje, mozda bi obavljao dobar posao, ali Amar je trener i to najbolji kojeg je ova liga ikad dala.
Vise niko nije protiv osima kao zbog prica koje su bile prije, mislim da je raju ‘smorilo’ prica oko istih ljudi i ne zele da se vracaju na staro.
Ne mijesa se grupa, ali to sto si naveo je istina. To Mirvic ulaze pare on se pita, nije bas tako, jer se moze dovesti u situaciju kao tamo sto je bila(mislim na kone), a on to ne zeli. Ima stav, ima volju i treba ga podrzati kakvu god odluku donio. Moju podrsku ima maksimalnu.
-
UzivaocKajkuta
Nek ponude dnevnicu prva i druga strana pa cemo vagati. Inflacija je zeznuta.
- PlavaPorodica
Nekako milina čovjeku kad ga vidi.
Hajde Sanine završavaj sa Babukom
Hajde Sanine završavaj sa Babukom
Piši privatno.
Svaki Amarov mandat je završen dubokom finansijskom dubiozom. Jedina sreća u drugom mandatu je bila što se Džeko prodao, pa je to Greda kvalitetno zatvorio, a poslije prvog i trećeg mandata ne daj Bože nikad više.broj1 je napisao/la: ↑17 ožu 2026, 14:18 Ne volim da komentarisem poteze grupe javno, ali cu reci da je za mene suludo dici bilo kakvu parolu protiv najtrofejnijeg trenera i sina najvece legende kluba. Gdje to ima? Ne zanima me zbog cega. Nije je trebalo dici da se nasao na Epsteinovoj listi. Amarov najveci kiks u zadnjem mandatu, pa moze se reci i u prethodnim, je sto se okruzivao ublehama, propalitetima i sitnim kokosarima, cast izuzecima.
Iskreno se nadam da nema ništa od njegovog dolaska, jer on danas nema nikakvih znanja i vještina za ono što mi želimo. Ako ga Mirvić angažuje, krenuo je bratovim stopama lutanja.
Premijer liga BiH: 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Kup BiH: 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12
Superkup BiH: 2001
AMAR OSIM

Kup BiH: 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12
Superkup BiH: 2001
AMAR OSIM