FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Ja u svom zivotu jadnijeg Zelju nisam gledao. Valja docekat kraj sezone.
Tako vam Boga dragog nemojte stavljati sastave i ovo ovako ovo onako. Nama ofanzivu cine Odinaka,Dragovic,Krpic i Vini.
Nema potrebe da dodatno zaglupljujemo,dovoljno sto gledamo ovo,ne trebamo jos utvrdjivati gradivo.
Tako vam Boga dragog nemojte stavljati sastave i ovo ovako ovo onako. Nama ofanzivu cine Odinaka,Dragovic,Krpic i Vini.
Nema potrebe da dodatno zaglupljujemo,dovoljno sto gledamo ovo,ne trebamo jos utvrdjivati gradivo.
- PlavaPorodica
Pejic je odlican igrac.
Ja ne razumijem ove nase trenere. Ali mozda je do mene.
Ne zasluzujes ni boda,jer si picka i igraj kao picka. Poserem vam se na izbor igraca.
Neka Prokopa na klupi. Daj Alica sto vise,ako moze i poslije utakmice ga ostavi nek puca sve dok ne dadne gol.
Ne zasluzujes ni boda,jer si picka i igraj kao picka. Poserem vam se na izbor igraca.
Neka Prokopa na klupi. Daj Alica sto vise,ako moze i poslije utakmice ga ostavi nek puca sve dok ne dadne gol.
Šteta za ovu sudijsku lakrdiju na kraju, Alić je ovdje bio fauliran i onda golčina.
Neka ova utakmica bude lekcija svima koji pametuju oko Denija Miloševića. Prvo poluvrijeme bez njega i drugo sa njim, kao da su dvije različite ekipe izašle na teren.
Šteta, imali smo svoje šanse u drugom dijelu drugog poluvremena, mogli smo ovo pobijediti.
Neka ova utakmica bude lekcija svima koji pametuju oko Denija Miloševića. Prvo poluvrijeme bez njega i drugo sa njim, kao da su dvije različite ekipe izašle na teren.
Šteta, imali smo svoje šanse u drugom dijelu drugog poluvremena, mogli smo ovo pobijediti.
- PlavaPorodica
Huskovic i Prokop na klupi.
Trebali su ici, ako ne ranije, onda automatski nakon crvenog Borcu.
O prvom poluvremenu ne želim da pričam uopšte.
Samo se bojim, da sad prelazimo u trajni problem opstanka. Posljednjih godina klub je živio na sredini tabele, sa ponekim izletom u Evropu, sad mi ovo liči da ćemo narednih godina gledati stalnu borbu za opstanak, i na kraju ćemo i ispasti.
Da napravimo najbolji prelazni rok ikada na ljeto, opet ce nam faliti 5.igraca..
E to je ono sto unaprijed znas da je i sljedeca sezona ista kao ova.
Nemojte tako vam Boga dragog,bolje sutite,nemojte komentarisati igru,i jel sta bilo bolje kad je usao Millosevic .
Da Bog da vam 11 Milosevica igralo narednih 15 sezona pa uzivajte u ovom jadu i bijedi od fudbala. Nikad bezopasniji Zeljo od rata nije bio. Samir Jahic i Adnan Pehlivanovic su Mbappe i Vinicijus za ove.
Da Bog da vam 11 Milosevica igralo narednih 15 sezona pa uzivajte u ovom jadu i bijedi od fudbala. Nikad bezopasniji Zeljo od rata nije bio. Samir Jahic i Adnan Pehlivanovic su Mbappe i Vinicijus za ove.
Odlično drugo poluvrijeme, vidi se Savin pečat.
Nažalost poraz, ali igra obećava, pobit se sa svima do kraja, pa šta Bog da
Nažalost poraz, ali igra obećava, pobit se sa svima do kraja, pa šta Bog da
Ma jasno je da je Dragović bio greška, ali takve poteze bar razumijem.
-
UzivaocKajkuta
narode glava gore, igra je obecavala barem drugo pol, ne treba tugovat, vise sam se oglusio na krađe i na sve, ne zanima me nista samo Zeljo
Nek ste moji 16 puta,zapistam se jeste li ikad u zivotu ozbiljno lopte igrali. Prica mi o dobroj igri,ne smiju da pridju igracima Borca,da ih napadnu. A da ne pricamo da loptu mi ne mozemo zadrzati 5 sekundi u posjedu,izgledaju ljudinkao svemirski brod za nas. Pa da vidite bez lopte igre kod ljudi i kod nas. I o da mi se nadju pametovati o nekoj igri. Ponizava nas ko stigne.
I na kraju uvodis Rakica. Nikakve igre nemamo. Mi na tribinama vidimo da ne znaju i nemas sta da ocekujes od igraca. Pa strasno na sta smo mi spali.
Osjecas se bespomocno i jadno sta gledamo na Grbavici.
I onda ti dodju drzati predavanja o formaciijama i boljoj igri kad je neko usao.
Volim vas i dragi ste mi ali zabite sebi to u guzicu.Ovo je uvreda za navijace Zelje kao da igramo protiv Barcelone. Ljudi sa 10 igraca na terenu opasniji bili. Koja koncentracija netalenta. Jedan covjek zna lopte i sjedi ti na klupi. Ne mogu ogrijesicu se o nekog Boga mi. Halalite..
I na kraju uvodis Rakica. Nikakve igre nemamo. Mi na tribinama vidimo da ne znaju i nemas sta da ocekujes od igraca. Pa strasno na sta smo mi spali.
I onda ti dodju drzati predavanja o formaciijama i boljoj igri kad je neko usao.
Volim vas i dragi ste mi ali zabite sebi to u guzicu.Ovo je uvreda za navijace Zelje kao da igramo protiv Barcelone. Ljudi sa 10 igraca na terenu opasniji bili. Koja koncentracija netalenta. Jedan covjek zna lopte i sjedi ti na klupi. Ne mogu ogrijesicu se o nekog Boga mi. Halalite..
Solidna, disciplinovana utakmica u poredjenju sa tekmama pod Savinim prethodnicima. Steta sto barem bod nismo uzeli. Tesko je izvuci vise iz ove ekipe trenutno.
Ja sam uvjeren da mi plaćamo ceh godina nekvalitetnog rada, destrukcije tima i komplenog kluba.
Ja ne zna kako ćemo izaći iz ovoga ali tješi me samo životna činjenica da ništa, osim Boga, ne traje vječno pa neće ni ovo. Iskreno, ili ćemo izaći ili nas neće biti.
Moramo promijeniti ovaj stil fudbala... Ovo ne vodi nigdje osim u niži rang. Ako ne ove onda u nekoj od narednih sezona.
Nejse, gledam Hiroša... Hiroš odličan. Što je najtužnije kod nas i u Borcu dva različita čovjeka.
Ja ne zna kako ćemo izaći iz ovoga ali tješi me samo životna činjenica da ništa, osim Boga, ne traje vječno pa neće ni ovo. Iskreno, ili ćemo izaći ili nas neće biti.
Moramo promijeniti ovaj stil fudbala... Ovo ne vodi nigdje osim u niži rang. Ako ne ove onda u nekoj od narednih sezona.
Nejse, gledam Hiroša... Hiroš odličan. Što je najtužnije kod nas i u Borcu dva različita čovjeka.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Jbg drug i ti se drzis price mi smo Zeljo najjaci smo. Nismo, poklopis se sa onim sto imas, odnosno nemas. Sta smo gledali na proljece, ovo u drugom i lici na nesto. Sta trebam pljuvati svaku jer ne znaju bolje? Treba nekad i pohvaliti ne samo kuditi kako smo navikli. Na kraju je opet Mufta kriv ,nije sudija gdje ocigledan prekrsaj nad Alicem.Barbarez je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 17:32 Nek ste moji 16 puta,zapistam se jeste li ikad u zivotu ozbiljno lopte igrali. Prica mi o dobroj igri,ne smiju da pridju igracima Borca,da ih napadnu. A da ne pricamo da loptu mi ne mozemo zadrzati 5 sekundi u posjedu,izgledaju ljudinkao svemirski brod za nas. Pa da vidite bez lopte igre kod ljudi i kod nas. I o da mi se nadju pametovati o nekoj igri. Ponizava nas ko stigne.