FK Željezničar

PehariSuTu

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PehariSuTu »

Levin je napisao/la: 13 ožu 2026, 14:17
PlavaPorodica je napisao/la: 13 ožu 2026, 14:04
lakilone je napisao/la: 13 ožu 2026, 12:49 Vi ako ste naucili da vas gaze u zivotu, samo naprijed. Ima nas koji drugacije mislimo :D
Nema druge prijatelju..nek zatvore tribinu do kraja sezone, ali sljedeci put ce im koljena klecat kad vide da su dio sudijskog tima na Grbavici.
Izvini, ali od čega će im klecati koljena?! Od par ratnih pjesama i skandiranja? Je li ti zaista misliš da se neko toga boji? Njegomirović nas je pokušao pokrasti na Grbavici uprkos skandiranju i evo ga opet tu, a opet će i biti tu. Sve i da uđeš u teren i kreneš za njim dok preskočiš onaj kavez u koji su nas smjestili, on će biti na sigurnom i na putu kući.

Misliš da će se igrači prepasti?! Gledam igrače Zrinjskog prošlu utakmicu, petarde im pucaju pod nogama, oni se i ne obaziru na to. Misliš da nisu na to pripremljeni?

Druže, niko te se ne boji niti će te se bojati zbog par pjesama, skandiranja i petardi. Jedini način da te se protivnici boje jeste da imaš ekipu od koje svi strahuju, a ako hoćeš da te se sudije boje, to je kiparski scenario i ništa drugo. Nema drugog načina. Mi sa tribina možemo dati krila samo našim igračima i ništa drugo.

Opet kažem, vi izvolite po svom, ali više ćete štete nanijeti nama nego njima.
Aferim. :pray:
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

jointunija je napisao/la: 13 ožu 2026, 15:12
Pablo11 je napisao/la: 13 ožu 2026, 14:50 Izgleda da je istina da Sanin postuje misljenje grupe, osim nije opcija za SD.
Nisu ni pričali tek će.
Ja koliko znam nacuo sam jos prije mjesec, da Sanin to ne zeli uopste, ali nisam htio pisati da ispadne da ja namjerno to forsiram. Vec se proculo i na drugim forumima tj. aktivno se pise.
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Meni je nasa grupa,bez obzira koliko postujem sve u vezi navijaca, ima neki stvari koje mi nisu referentne sa moje tacke gledista. Nikada se u to nisam puno mijesao,i generalno sam vecinu svog zivota bio na sjeveru,i neupustam se u neke pretjerane komentare vezano za grupu. Mogu dati komentar da ne palimo baklje ili slicno zbog kazni,ali nesto iznad toga ne.
Ne zato sto,neko ko trosi svoje vrijeme,skace po gostovanjima,pravi koreografije ima postovanje.
Naravnod a se ne lazemo ima tamo svega i svacega ali to nije tema sada.
Grupa je jako bitna i sigurno vazna svakom predsjedniku ,pa tako i Saninu. Ali ja sam svojim usima cuo,kada je trebao da dodje Sanin, komentare "ja da se pitam ne bi ga pustio,nije jedini koji ima pare".
Tako da tu treba biti vrlo oprezan i pametan. Ja sam sa jedne strane da Sanin nema takve vrste uticaja na svoje odluke,i ovo sa Brkovicem je dokaz da nema kod njega jaranstva. A sa druge strane volio bi da svi navijaci ,pa tako i grupa budu sto je vise moguce na istom putu kao i Mirvic i da on nekako cuje zelje najiskrenijih Zeljinih tifoza.
Kad je u pitanju Amar Osim. Taj covjek je Zeljo i tu je kraj price. Taman nikad da se ne vrati u klub. Parola protiv njega je jedan od nasih najvecih poraza. Bez obzira ko je pisao i pod cijim uticajem.
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

Barbarez je napisao/la: 13 ožu 2026, 17:13 Meni je nasa grupa,bez obzira koliko postujem sve u vezi navijaca, ima neki stvari koje mi nisu referentne sa moje tacke gledista. Nikada se u to nisam puno mijesao,i generalno sam vecinu svog zivota bio na sjeveru,i neupustam se u neke pretjerane komentare vezano za grupu. Mogu dati komentar da ne palimo baklje ili slicno zbog kazni,ali nesto iznad toga ne.
Ne zato sto,neko ko trosi svoje vrijeme,skace po gostovanjima,pravi koreografije ima postovanje.
Naravnod a se ne lazemo ima tamo svega i svacega ali to nije tema sada.
Grupa je jako bitna i sigurno vazna svakom predsjedniku ,pa tako i Saninu. Ali ja sam svojim usima cuo,kada je trebao da dodje Sanin, komentare "ja da se pitam ne bi ga pustio,nije jedini koji ima pare".
Tako da tu treba biti vrlo oprezan i pametan. Ja sam sa jedne strane da Sanin nema takve vrste uticaja na svoje odluke,i ovo sa Brkovicem je dokaz da nema kod njega jaranstva. A sa druge strane volio bi da svi navijaci ,pa tako i grupa budu sto je vise moguce na istom putu kao i Mirvic i da on nekako cuje zelje najiskrenijih Zeljinih tifoza.
Kad je u pitanju Amar Osim. Taj covjek je Zeljo i tu je kraj price. Taman nikad da se ne vrati u klub. Parola protiv njega je jedan od nasih najvecih poraza. Bez obzira ko je pisao i pod cijim uticajem.
Nikada na svijetu ne postoji osoba koja ce se nazvati Željo. Sve zavisi kako sta gledas, ja ga ne zelim u klubu opet kazem to je samo moje misljenje. Ako sanin misli da moze pomoci, da zeli razgovore postujem odluku. Sanin nekim odlukama dokazuje da zeli dobro klubu i to je cinjenica, uvijek je bilo pojedinaca za to gore sto si naveo da nisu za investitora. Ja ti mogu potvrditi da 90% je isto razmisljalo prije Sanina da mora doci i da je jedini spas. Ocigledno ne zeli da se zavadi sa navijacima sto ima smisla, vidimo kakva je situacija kod kona i sta se desilo sa Ajlom. Ovdje realno ne pricamo u grupi, vec o vecinskom dijelu navijaca. Ja sam vise protiv jer ne zelim gledati iste face, najradije bi da dodje na pozicijama budu ljudi koji veze nemaju sa klubom, aludiram na strance koji ce to raditi profesionalno, a ne na nase gdje gledaju da uhljebe koga stignu.
broj1

Post Postao/la broj1 »

Potpuno sam saglasan sa Levinom. Znam da smo svi bijesni i da bi im se najebali majke najradije svima, ali covjek je u pravu. Bilo kakvi incidenti mogu samo izazvati kontraefekat i da nam suspenduju tribinu.
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

A bila bi sminka da natrpamo sjever na derbiju
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

PatrickGerhardt je napisao/la: 13 ožu 2026, 18:54 A bila bi sminka da natrpamo sjever na derbiju
Odgovori