FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Ništa nego napravit duplo bolju ekipu od svih ostalih i onda nema problema.
Protiv Sloge smo trebali rješit sve u 90 minuta, sami smo im se servirali na tacni da nas pokradu.
Protiv Sloge smo trebali rješit sve u 90 minuta, sami smo im se servirali na tacni da nas pokradu.
- AmarAmarOsimOsim
Kao što sam i rekao. Ima članak na SC.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 14:46 Trener je došao preko Sanina direktno. U UO-u su bile neke druge želje.
- AmarAmarOsimOsim
Kukić nam sudi. Još jedna lakrdija u začetku.
-
PehariSuTu
Savo, Petev i onaj iz Rijeke crnogoracAmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑12 ožu 2026, 15:25Kao što sam i rekao. Ima članak na SC.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 14:46 Trener je došao preko Sanina direktno. U UO-u su bile neke druge želje.
- BukiBiščević
Hoćemo li se odazvati na ovaj sastanak sutra. Iskreno ne znam šta bih mislio po tom pitanju, i naravno da nije cilj Magodi "jačanje pozicije sarajevskih klubova", ali ne bi bilo loše otići i čuti šta se ima za reći. Iako bilo kakav vid suradnje sa pitarima me tjera na povraćanje.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- PlavaPorodica
Nažalost, mislim da je jedino rješenje trenutno da pružimo ruku jedni drugima. Glas dva kluba sa najvećom bazom navijača, možda i natjera na neke promjene. Inače nam nema svjetle budućnosti.BukiBiščević je napisao/la: ↑12 ožu 2026, 16:42 Hoćemo li se odazvati na ovaj sastanak sutra. Iskreno ne znam šta bih mislio po tom pitanju, i naravno da nije cilj Magodi "jačanje pozicije sarajevskih klubova", ali ne bi bilo loše otići i čuti šta se ima za reći. Iako bilo kakav vid suradnje sa pitarima me tjera na povraćanje.
Vidim lešinari opet stižu na Grbavicu. Kad ćemo mi imati "neke radove" na tribini, ili kad će naša policija biti primorana gospodu vratiti u Banja Luku, jer im ne mogu garantovati sigurnost?
Do kad više moramo svima titrati? Dok nas ti isti na svakom koraku ponižavaju,ugnjetavaju kao da smo crvi.
Šta će biti sa Krpićem i Radovcem?
- AmarAmarOsimOsim
Samo u slučaju ako će neutralni kandidati da brane interese oba kluba i KS. Samo u tom slučaju bih dao podršku tom sastanku. Otići pa čuti šta imaju da kažu. Prije da mi djeluje kao još jedan pokušaj jačanja Magodine kampanje i guranje pojedinaca u interesu FKS, ako je tako, onda odmah odustati pa čak pod cijenu da nas kolju i dalje.
- AmarAmarOsimOsim
Što se tiče trenera trojica kandidata su došla na megdan. Oni su zajednički prijedlog Sanina i UO-a. Sa tim, da se predsjednik isključio jer je pogriješio sa SS-om pa je odlučio da se ne miješa. Zaključak je bio da oni pričaju sa trenerima a da konačnu odluku donese Sanin. I pored toga su pojedinci pokušali da proguraju neka imena i da rade drugačije od procedura. Članak sa Sabljom nije slučajan. Kao ni spominjanje Klafurića.
- BukiBiščević
Prije svega dobra profilna brate mojPlavaPorodica je napisao/la: ↑12 ožu 2026, 16:49Nažalost, mislim da je jedino rješenje trenutno da pružimo ruku jedni drugima. Glas dva kluba sa najvećom bazom navijača, možda i natjera na neke promjene. Inače nam nema svjetle budućnosti.BukiBiščević je napisao/la: ↑12 ožu 2026, 16:42 Hoćemo li se odazvati na ovaj sastanak sutra. Iskreno ne znam šta bih mislio po tom pitanju, i naravno da nije cilj Magodi "jačanje pozicije sarajevskih klubova", ali ne bi bilo loše otići i čuti šta se ima za reći. Iako bilo kakav vid suradnje sa pitarima me tjera na povraćanje.
Vidim lešinari opet stižu na Grbavicu. Kad ćemo mi imati "neke radove" na tribini, ili kad će naša policija biti primorana gospodu vratiti u Banja Luku, jer im ne mogu garantovati sigurnost?
Do kad više moramo svima titrati? Dok nas ti isti na svakom koraku ponižavaju,ugnjetavaju kao da smo crvi.
Za Lešinare se slažem u potpunosti. Sad već slobodno možemo reći da nas godinama ponižavaju, red bi bio da i mi malo pokažemo ta famozna damu.
Za ovaj sastanak bih postupio isto kao što je dželo rekao, otići i vidjeti šta se ima za ponuditi, bilo šta što bi išlo na mlin pitarima, samo se sklonit i to je to.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."