Koji 4000 gledalaca, sve ispod 7000 je bruka, ne znam šta više žele nasi navijaci, prvi smo na tabeli, stize nam mozda i najveci konkurent, lijepo vrijeme, termin, sta je to jos potrebno da ljudi dodju na utakmicu. Postava ce biti vjerovatno kao protiv TOŠK-a, mozda jedna izmjena u ekipi da bude i to je to, kao što sam vec pisao zbog U-21 pravila ja očekujem da mi skoro svaku utakmicu bolje izgledamo u 2 poluvremenu...Zamorano je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 09:17 Ocekujem u subotu 4000+ gledalaca. Pobjedu naravno ono standardno nase,jaka odbrana i vise na misice. U21 pravilo nas malo sad zeza jer nemas tri U21 igraca da su kvalitetna. Hodzic i Jamakovic to mogu i iznjet al Smajlovic nikako! Jako los sad za sad u ovim pripremnim utakmicama. Sad zamislite da je ostao Kalesic i da je dosao samo Amoah koliko bi jaki bili na sredini.Al jbg imas sto imas i igraj,guraj,bori se!
Sutkovic,Sivac,Hodzic,Horic,Masetic (beton odbrana)
Amoah,Delic,Jenjic,Masic,Jamakovic,Sero
Rezerve Sijamija,Popovic,King,Palackic,Vardo al samo u sudijskoj nadoknadi da ulazi!
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ne vjerujem da ce isti sastav, mislim da ce poceti masetic i sero. Sad su na klupi bili zbog nekih drugih razloga, vjerovatno da ih bojan malo disciplinuje. Hodzic ce sigurno u sredinu, a pitanje je ko ce na klupu vardo ili jenjic.
Krila ce bit jamakovic i sero.
U drugom poluvremeni izmjene:
Popovic/smajlovic
Jamakovic/sijamija
Vardo/jenjic
Sivax/jusic
Slazem se, sve ispod 7 hiljada je losa posjeta i pokazujemo da smo razmazena publika.
Krila ce bit jamakovic i sero.
U drugom poluvremeni izmjene:
Popovic/smajlovic
Jamakovic/sijamija
Vardo/jenjic
Sivax/jusic
Slazem se, sve ispod 7 hiljada je losa posjeta i pokazujemo da smo razmazena publika.
Mislim da ce bit oko 7 do 8 milja sve ispod toga je lose da ne kazem sramotno.Sta je sa onom akcijom istok od privrednika i drugi donatora, sto je ta furka otanjalaEugen je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 14:04Koji 4000 gledalaca, sve ispod 7000 je bruka, ne znam šta više žele nasi navijaci, prvi smo na tabeli, stize nam mozda i najveci konkurent, lijepo vrijeme, termin, sta je to jos potrebno da ljudi dodju na utakmicu. Postava ce biti vjerovatno kao protiv TOŠK-a, mozda jedna izmjena u ekipi da bude i to je to, kao što sam vec pisao zbog U-21 pravila ja očekujem da mi skoro svaku utakmicu bolje izgledamo u 2 poluvremenu...Zamorano je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 09:17 Ocekujem u subotu 4000+ gledalaca. Pobjedu naravno ono standardno nase,jaka odbrana i vise na misice. U21 pravilo nas malo sad zeza jer nemas tri U21 igraca da su kvalitetna. Hodzic i Jamakovic to mogu i iznjet al Smajlovic nikako! Jako los sad za sad u ovim pripremnim utakmicama. Sad zamislite da je ostao Kalesic i da je dosao samo Amoah koliko bi jaki bili na sredini.Al jbg imas sto imas i igraj,guraj,bori se!
Rezerve Sijamija,Popovic,King,Palackic,Vardo al samo u sudijskoj nadoknadi da ulazi!
Protiv Travnika 3:0 i ponovo delirijum. Svaki nam igrac odigro odlicno, neki i fenomenalno. Prave se spiskovi s kojim igracima treba potpisat profi ugovor i raspravlja da li mogu iznjeti premijer ligu. To smo mi..
Kako otanjala, klub danas pozvao pravna lica u akciju. Eto i ti si privatnik, bujrum.Cinvict35 je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 16:21Mislim da ce bit oko 7 do 8 milja sve ispod toga je lose da ne kazem sramotno.Sta je sa onom akcijom istok od privrednika i drugi donatora, sto je ta furka otanjalaEugen je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 14:04Koji 4000 gledalaca, sve ispod 7000 je bruka, ne znam šta više žele nasi navijaci, prvi smo na tabeli, stize nam mozda i najveci konkurent, lijepo vrijeme, termin, sta je to jos potrebno da ljudi dodju na utakmicu. Postava ce biti vjerovatno kao protiv TOŠK-a, mozda jedna izmjena u ekipi da bude i to je to, kao što sam vec pisao zbog U-21 pravila ja očekujem da mi skoro svaku utakmicu bolje izgledamo u 2 poluvremenu...Zamorano je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 09:17 Ocekujem u subotu 4000+ gledalaca. Pobjedu naravno ono standardno nase,jaka odbrana i vise na misice. U21 pravilo nas malo sad zeza jer nemas tri U21 igraca da su kvalitetna. Hodzic i Jamakovic to mogu i iznjet al Smajlovic nikako! Jako los sad za sad u ovim pripremnim utakmicama. Sad zamislite da je ostao Kalesic i da je dosao samo Amoah koliko bi jaki bili na sredini.Al jbg imas sto imas i igraj,guraj,bori se!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ispravka krivog navoda
Bit ce vise od 7000 gledalaca.
Jbg nisam racuno da ce klub pokrenuti akciju "Napunimo istok "
U stvari ljudi u klubu su procitali moj post o malom broju gledalaca pa su brze bolje uveli akciju
Al pobjeda stoji da cemo pobjediti,to nije krivi navod 
Jbg nisam racuno da ce klub pokrenuti akciju "Napunimo istok "
Ako vec u prvom kolu dobijem travnika, a žujani izgube od jedinstva, vjerujem da ovo mozemo mirno privesti kraju. To je odmah u startu +7, ako to ispustimo jebaji ga.
Hahha ma mali sam ja privatnik ali kupi se 2 karte barem pa se da dajdzi bratu tetku,dosta od menephillies je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 17:04Kako otanjala, klub danas pozvao pravna lica u akciju. Eto i ti si privatnik, bujrum.Cinvict35 je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 16:21Mislim da ce bit oko 7 do 8 milja sve ispod toga je lose da ne kazem sramotno.Sta je sa onom akcijom istok od privrednika i drugi donatora, sto je ta furka otanjalaEugen je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 14:04
Koji 4000 gledalaca, sve ispod 7000 je bruka, ne znam šta više žele nasi navijaci, prvi smo na tabeli, stize nam mozda i najveci konkurent, lijepo vrijeme, termin, sta je to jos potrebno da ljudi dodju na utakmicu. Postava ce biti vjerovatno kao protiv TOŠK-a, mozda jedna izmjena u ekipi da bude i to je to, kao što sam vec pisao zbog U-21 pravila ja očekujem da mi skoro svaku utakmicu bolje izgledamo u 2 poluvremenu...
-
KakhaKaladze
Koliko su samo prijateljske pokvarile atmosferu to je cudo jedno i mislim da ce se itekako odraziti na posjetu.
Smatram da bi za ubuduce klub cak trebao razmotriti da sve budu zatvorenog tipa da ne rizikujemk da splasne atmosfera ovako.
Smatram da bi za ubuduce klub cak trebao razmotriti da sve budu zatvorenog tipa da ne rizikujemk da splasne atmosfera ovako.
Lijepo i ne ulazit na forum iskreno nekoliko dana, nisam ni znao da je ovakva negativa 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- R0b
- 12. igrač
Ma jbo prijateljske, nagazi sada kada treba.Gore mi je pobjedjivat prijateljske a onda dodje prvenstvena ne mozes boda osvojit.Samo trka,trka,trka.Fizicka sprema je bar u ovoj ligi pola pobjede.

- R0b
- 12. igrač

Sama izjava Vazde za Meridian sport govori da u Stupcanici i ne razmisljaju o Premier ligi.

- R0b
- 12. igrač
Kako sam zakljucio? Pa citajuci njegovu objavu

- R0b
- 12. igrač