NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Prognoze kada matematički osvajamo titulu?

Anketa je završila: 01 svi 2026, 15:11.

Tuzla City (A)
4
16%
Radnik (H)
14
56%
Igman (H)
7
28%
GOŠK (A)
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 25

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Zamorano je napisao/la: 10 ožu 2026, 09:17 Ocekujem u subotu 4000+ gledalaca. Pobjedu naravno ono standardno nase,jaka odbrana i vise na misice. U21 pravilo nas malo sad zeza jer nemas tri U21 igraca da su kvalitetna. Hodzic i Jamakovic to mogu i iznjet al Smajlovic nikako! Jako los sad za sad u ovim pripremnim utakmicama. Sad zamislite da je ostao Kalesic i da je dosao samo Amoah koliko bi jaki bili na sredini.Al jbg imas sto imas i igraj,guraj,bori se!
Sutkovic,Sivac,Hodzic,Horic,Masetic (beton odbrana)
Amoah,Delic,Jenjic,Masic,Jamakovic,Sero

Rezerve Sijamija,Popovic,King,Palackic,Vardo al samo u sudijskoj nadoknadi da ulazi!
Koji 4000 gledalaca, sve ispod 7000 je bruka, ne znam šta više žele nasi navijaci, prvi smo na tabeli, stize nam mozda i najveci konkurent, lijepo vrijeme, termin, sta je to jos potrebno da ljudi dodju na utakmicu. Postava ce biti vjerovatno kao protiv TOŠK-a, mozda jedna izmjena u ekipi da bude i to je to, kao što sam vec pisao zbog U-21 pravila ja očekujem da mi skoro svaku utakmicu bolje izgledamo u 2 poluvremenu...
macak_

Post Postao/la macak_ »

Ne vjerujem da ce isti sastav, mislim da ce poceti masetic i sero. Sad su na klupi bili zbog nekih drugih razloga, vjerovatno da ih bojan malo disciplinuje. Hodzic ce sigurno u sredinu, a pitanje je ko ce na klupu vardo ili jenjic.
Krila ce bit jamakovic i sero.
U drugom poluvremeni izmjene:
Popovic/smajlovic
Jamakovic/sijamija
Vardo/jenjic
Sivax/jusic

Slazem se, sve ispod 7 hiljada je losa posjeta i pokazujemo da smo razmazena publika.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 10 ožu 2026, 14:04
Zamorano je napisao/la: 10 ožu 2026, 09:17 Ocekujem u subotu 4000+ gledalaca. Pobjedu naravno ono standardno nase,jaka odbrana i vise na misice. U21 pravilo nas malo sad zeza jer nemas tri U21 igraca da su kvalitetna. Hodzic i Jamakovic to mogu i iznjet al Smajlovic nikako! Jako los sad za sad u ovim pripremnim utakmicama. Sad zamislite da je ostao Kalesic i da je dosao samo Amoah koliko bi jaki bili na sredini.Al jbg imas sto imas i igraj,guraj,bori se!

Rezerve Sijamija,Popovic,King,Palackic,Vardo al samo u sudijskoj nadoknadi da ulazi!
Koji 4000 gledalaca, sve ispod 7000 je bruka, ne znam šta više žele nasi navijaci, prvi smo na tabeli, stize nam mozda i najveci konkurent, lijepo vrijeme, termin, sta je to jos potrebno da ljudi dodju na utakmicu. Postava ce biti vjerovatno kao protiv TOŠK-a, mozda jedna izmjena u ekipi da bude i to je to, kao što sam vec pisao zbog U-21 pravila ja očekujem da mi skoro svaku utakmicu bolje izgledamo u 2 poluvremenu...
Mislim da ce bit oko 7 do 8 milja sve ispod toga je lose da ne kazem sramotno.Sta je sa onom akcijom istok od privrednika i drugi donatora, sto je ta furka otanjala
FliX

Post Postao/la FliX »

Protiv Travnika 3:0 i ponovo delirijum. Svaki nam igrac odigro odlicno, neki i fenomenalno. Prave se spiskovi s kojim igracima treba potpisat profi ugovor i raspravlja da li mogu iznjeti premijer ligu. To smo mi..
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Cinvict35 je napisao/la: 10 ožu 2026, 16:21

Mislim da ce bit oko 7 do 8 milja sve ispod toga je lose da ne kazem sramotno.Sta je sa onom akcijom istok od privrednika i drugi donatora, sto je ta furka otanjala
Kako otanjala, klub danas pozvao pravna lica u akciju. Eto i ti si privatnik, bujrum.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Ispravka krivog navoda :D Bit ce vise od 7000 gledalaca.
Jbg nisam racuno da ce klub pokrenuti akciju "Napunimo istok " :D U stvari ljudi u klubu su procitali moj post o malom broju gledalaca pa su brze bolje uveli akciju :lol: :lol: Al pobjeda stoji da cemo pobjediti,to nije krivi navod :mrgreen:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ako vec u prvom kolu dobijem travnika, a žujani izgube od jedinstva, vjerujem da ovo mozemo mirno privesti kraju. To je odmah u startu +7, ako to ispustimo jebaji ga.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 10 ožu 2026, 17:04
Cinvict35 je napisao/la: 10 ožu 2026, 16:21

Kako otanjala, klub danas pozvao pravna lica u akciju. Eto i ti si privatnik, bujrum.
Hahha ma mali sam ja privatnik ali kupi se 2 karte barem pa se da dajdzi bratu tetku,dosta od mene :mrgreen:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Koliko su samo prijateljske pokvarile atmosferu to je cudo jedno i mislim da ce se itekako odraziti na posjetu.
Smatram da bi za ubuduce klub cak trebao razmotriti da sve budu zatvorenog tipa da ne rizikujemk da splasne atmosfera ovako.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Lijepo i ne ulazit na forum iskreno nekoliko dana, nisam ni znao da je ovakva negativa :D
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Ma jbo prijateljske, nagazi sada kada treba.Gore mi je pobjedjivat prijateljske a onda dodje prvenstvena ne mozes boda osvojit.Samo trka,trka,trka.Fizicka sprema je bar u ovoj ligi pola pobjede.
slika
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

slika

Sama izjava Vazde za Meridian sport govori da u Stupcanici i ne razmisljaju o Premier ligi.
slika
Eugen

Post Postao/la Eugen »

R0b je napisao/la: 11 ožu 2026, 09:59 slika

Sama izjava Vazde za Meridian sport govori da u Stupcanici i ne razmisljaju o Premier ligi.
Kako si to zakljucio? Nama su oni najveći konkurent, ali hajd vidjet ćemo na kraju sezone
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Eugen je napisao/la: 11 ožu 2026, 11:02
R0b je napisao/la: 11 ožu 2026, 09:59 slika

Kako si to zakljucio? Nama su oni najveći konkurent, ali hajd vidjet ćemo na kraju sezone
Kako sam zakljucio? Pa citajuci njegovu objavu :D Mislim moRe on i lagat ha ja, da jesu konkrurent jesu al heeej mi smo Čelik malo nam je velik :rock:
slika
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Idemoooo

slika
slika
Odgovori