FK Željezničar

jointunija

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jointunija »

Mehanicar je napisao/la: 09 ožu 2026, 21:01
jointunija je napisao/la: 09 ožu 2026, 19:14
Mehanicar je napisao/la: 09 ožu 2026, 18:46 Taj ciko ima problema sa egom, jaranstvom i sto je vrata zalupio guzicom.

A ako je istina sto se priča onda su razlozi za nogu sasvim opravdani
Ne treba nama jaran,nego savjet i mišljenje,da se ove jako skupe rage ne dovode u naš klub.
Sreća nije Sanin slijep pa će pitati.Čudi me da se javi uopšte sa obzirom šta su tom čovjeku uradili.
Ponavljam, veliki ego, za jarane, tetke itd. je valjao preko ledja kluba, a slag na tortu tuzbe kad je bilo biti ili nebiti.
Amar ako je u stanju biti radnik mozda i najbolje rješenje ali ne vjerujem da je to u stanju i jos da se recimo ne mijesa Savi u posao. Ima jos tu i kako bi bio primlje od navijača.
Ti stvarno misliš da je to tako bilo oko tužbi,stvarno vjeruješ bitangi Kovačeviću i tužiocu Pašiću,ko je pao neki dan ko kruška.
Pa ti ljudi su podnijeli tužbe protiv Amara,i naravno sve glat izgubili,pa klub mora isplati sudske troškove u visini od preko 30.000km.
A tek tužbe koje će dobiti.I ti i dalje vjeruješ u te priče.
Šta je vama ljudi dragi.
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Jedino ja mešćini ne znam zbog čega je ovaj sastav nogiran..
Svi nešto pišu o nekim talovima..kakvim? S kim su se talili? Je li to opet neka šema sa menadžerima, ili što sina ubaci u klub, onog novinara za direktora postavi?
Volio bih znati razlog, ne sjećam se iskreno da je neka Uprava manje trajala... Ili jednostavno nakon silnih promjena u svim ovim godinama iza nas ne mogu se ni sjetiti..
I sta je sa utakmicom sutra? Igra li se zvanicno? Da ne dodje opet do kakvog preokreta u zadnji cas.
Nadam se prolasku, pogotovo ako su desetkovani, krenuti sto ofanzivnije od samog starta.
BukiBiščević

Post Postao/la BukiBiščević »

Nisam nešto poprilično upoznat sa stvarima koje su se desile danas, ali mi one samo potvrđuju jednu stvar, a to je da su se svi živi pravili važni, od sebe napravili face preko Amarovih leđa. I da su svi na kraju dokazali da bez Amara ne vrijede ni ono crnilo ispod nokta. Fuj.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Svi sebe samo gledaju, svi se prave Zeljovcima, al Amar kakv god da je,,voli ovaj klub i to je tako
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Hebite vi mene ako ja ista vise znam. Ostaje samo nada da ce se ovo stabilizovati nekad i nekako..
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

Virtu4L je napisao/la: 09 ožu 2026, 20:06 Sviđa mi se ova Nedova analiza Huskovića, kaže frajer ima ubrzanje na ubrzanje. :mrgreen:

Progresivno eksplozivan. :tobože:
Momak jeste interesantan i treba mu dati priliku obavezno ali zna i Nedo izletiti. Nedo gleda treninge nema se šta tu reći ali rekao je i za Koningsa svojevremeno da je zujalica kao Dangubić pa ispade da je za šukalovu ublehu Danga lično Roberto Firmino. Sa ove dvije asistencije je pokazao da ima kvaliteta ali ipak je teren glavno mjerilo.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Orvel je napisao/la: 09 ožu 2026, 22:13 Hebite vi mene ako ja ista vise znam. Ostaje samo nada da ce se ovo stabilizovati nekad i nekako..
Isti sam ti..
Ovo fakat je za mene bilo kao grom iz vedra neba..
Po meni je očekivano bilo da se sudi na kraju sezone, ali očigledno je bilo marifetluka da je odmah metla morala raditi..
Fakat nemam pojma ni ko je kriv, ni ko je prav, ni da li mi treba biti drago ili cemo zaplakati..
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

PlavaPorodica je napisao/la: 09 ožu 2026, 22:01 Jedino ja mešćini ne znam zbog čega je ovaj sastav nogiran..
Svi nešto pišu o nekim talovima..kakvim? S kim su se talili? Je li to opet neka šema sa menadžerima, ili što sina ubaci u klub, onog novinara za direktora postavi?
Volio bih znati razlog, ne sjećam se iskreno da je neka Uprava manje trajala... Ili jednostavno nakon silnih promjena u svim ovim godinama iza nas ne mogu se ni sjetiti..
I sta je sa utakmicom sutra? Igra li se zvanicno? Da ne dodje opet do kakvog preokreta u zadnji cas.
Nadam se prolasku, pogotovo ako su desetkovani, krenuti sto ofanzivnije od samog starta.
I mene iskreno zanima zvanični razlog, ovo sve što si naveo može biti kao razlog i dovoljno je veliki razlog za smjenu, samo se nadam da nije nešto veće i opasnije bilo.

Što se tiče utakmice zvanično se igra jer su zakasnili sa zahtjevom za odgodu. Ja se više bojim nekog spina ili trika sa njihove strane, borili bi se oni više da se odgodi da je stvarno tako dramatična situacija, nadam se da ćemo ozbiljno pristupiti jer može se desiti da sat vremena do početka utakmice izađe njihov prvi sastav.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Tranzicija

Post Postao/la Tranzicija »

Dolaze bolji dani
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Tranzicija je napisao/la: 09 ožu 2026, 22:26 Dolaze bolji dani
Svaka tri mjeseca
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Joj irfo, ubleho stara
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

dali smo mu klub nek radi sto hoce, bolje i ovo neg novu aylu da dobijemo
PehariSuTu

Post Postao/la PehariSuTu »

BukiBiščević je napisao/la: 09 ožu 2026, 22:07 Nisam nešto poprilično upoznat sa stvarima koje su se desile danas, ali mi one samo potvrđuju jednu stvar, a to je da su se svi živi pravili važni, od sebe napravili face preko Amarovih leđa. I da su svi na kraju dokazali da bez Amara ne vrijede ni ono crnilo ispod nokta. Fuj.
Nadam se da je sada svima jasno je ko je bio mozak operacije a ko samo izvrsioci.
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

PatrickGerhardt je napisao/la: 09 ožu 2026, 22:30
Joj irfo, ubleho stara
:sjekira:
Levin

Post Postao/la Levin »

jole je napisao/la: 09 ožu 2026, 23:01