FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Samo posljedica cinjenice da mogu da nas tuku kako hoce. Igrac kad igra protiv Zelje zna da ne mora kontrolisati start.
Edit: Faktor pise da je smijenjen kompletan UO.
Edit: Faktor pise da je smijenjen kompletan UO.
-
jointunija
-
UzivaocKajkuta
onda ima smisla sto Klix objavi sablju pa odjednom Savojointunija je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 13:20Ono što znam,da ga je Sanin lično zvao i kumio da odmah preuzme,a bio planiran za ljeto.
-
PatrickGerhardt
Ovo moze biti samo pozitivno.
Uskoro će biti mnoge stvari jasnije, bilo je tu i sabotaža
Steta zbog sutrasnje utakmice, taman sam mislio da ce nam ovo biti pocetak pozitivnog niza i vjerujem da bi ih prosli.
Ove smjene ne mogu ni komentarisati, ne zna vise covjek sta da ocekuje od nas i nasih ljudi.
Ove smjene ne mogu ni komentarisati, ne zna vise covjek sta da ocekuje od nas i nasih ljudi.
-
UzivaocKajkuta
mene sad interesuje ko ulazi u klub
- Robusnatefaltava
Sa nama nikad dosadno
jbt mi i Hajduk kao da smo od dva brata djeca
jbt mi i Hajduk kao da smo od dva brata djeca
-
UzivaocKajkuta
a tek partizan otjerali trenera pa ga vratiliRobusnatefaltava je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 14:11 Sa nama nikad dosadno![]()
jbt mi i Hajduk kao da smo od dva brata djeca![]()
Bolje sacekati sa komentarima, razne se informacije pojavljuju.
- Tranzicija
Potvrdilo se samo ono sto sam pisao prije par sedmica, Nijaz je dosao samo da uhljebi sebe, familiju i poznanike pocevsi od sina svog.
Drago mi je da je Sanin procitao situaciju i rijesio se na vrijeme ovog UO-a.
Sada konacno pade i mit o Nijazu kao bitnom faktoru u vremenu kad je Amar donosio titule a i otvara se put da se Amar konacno vrati u nekoj funkciji.
Drago mi je da je Sanin procitao situaciju i rijesio se na vrijeme ovog UO-a.
Sada konacno pade i mit o Nijazu kao bitnom faktoru u vremenu kad je Amar donosio titule a i otvara se put da se Amar konacno vrati u nekoj funkciji.
- AmarAmarOsimOsim
Nabijem na belegiju onog što je dao odobrenje ispred kluba da se odgodi utakmica. 2 igrača ti samelju, ono što je dočekalo naše, skandiranja, Feja kojem nije bilo grube igre i neko bude pametan da odgodi. Umjesto čiste rekreacije da odradiš utakmicu na 60% snage gdje njima nedostaje pola ekipe, ti odgodiš utakmicu. I to utakmicu gdje ganjaš rezultat. Čestitam. Glupani.
Još se nešto bunimo, trebaju da nas karaju i dan i noć opet ne bi došli pameti. Dok drugi orgijaju samo da dođu do cilja jedino mi nešto glumimo.
Trener je došao preko Sanina direktno. U UO-u su bile neke druge želje.
Sanin je pametan i sposoban. Priče kako napušta klub nemaju logike. Još jednom jasno poručio da ga interesuje uspjeh i da ima iskrene namjere sa Željom. Po meni nije šok što se spominje smjena UO-a. Dosta toga što im je rečeno i naređeno, nije urađeno i kad je urađeno nije kako je rečeno. Tako da me to ne čudi. Griješilo se dosta. Šta i kako dalje? Ko? Nadam se da imaju spremnu ekipu a da to nije prošla garnitura a ni one njuške kriminalne sa zapada na čelu sa Jaskecom.
Još se nešto bunimo, trebaju da nas karaju i dan i noć opet ne bi došli pameti. Dok drugi orgijaju samo da dođu do cilja jedino mi nešto glumimo.
Trener je došao preko Sanina direktno. U UO-u su bile neke druge želje.
Sanin je pametan i sposoban. Priče kako napušta klub nemaju logike. Još jednom jasno poručio da ga interesuje uspjeh i da ima iskrene namjere sa Željom. Po meni nije šok što se spominje smjena UO-a. Dosta toga što im je rečeno i naređeno, nije urađeno i kad je urađeno nije kako je rečeno. Tako da me to ne čudi. Griješilo se dosta. Šta i kako dalje? Ko? Nadam se da imaju spremnu ekipu a da to nije prošla garnitura a ni one njuške kriminalne sa zapada na čelu sa Jaskecom.