Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 09:52
Ovo za raspustanje uprave bi trebala bit tolika bomba, prije par dana sam cuo o tome, ovo bi trebala bit neki miks badzak salcin struja
Nema tu nikakvih struja, to je pogrešan način za nazvat ovu situaciju, sad su okolnosti drugačije.
Toplo se nadam povratku jednog čovjeka u UO.
mozda se ja ne znam izrazit, ali eto ja samo prenosim kako cujem..
ako znas vise podijeli, ovde nema botova
UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 09:52
Ovo za raspustanje uprave bi trebala bit tolika bomba, prije par dana sam cuo o tome, ovo bi trebala bit neki miks badzak salcin struja
Jasko se uhvatio u kolo sa lošim ljudima,da ne kažem težu riječ,sumnjam.
Salčin je svakako vezan uz Fan Shop.
Nema još ništa konkretno što se tiče raspuštanja UO-a ali tačno je da Sanin ima puno zamjerki na rad trenutnog predsjednika i UO-a i da bi moglo da bude promjena.
AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 11:15
Nema još ništa konkretno što se tiče raspuštanja UO-a ali tačno je da Sanin ima puno zamjerki na rad trenutnog predsjednika i UO-a i da bi moglo da bude promjena.
Puna podrška Saninu Mirviću. Treba pogledati VIP ložu protiv Zrinjskog na Grbavici, i vidjeti da se ponovo ološ sjatio oko kluba. O Nijazu sam već govorio, nemam ništa protiv čovjeka, ali preuzeo je na sebe sportski segment kluba gdje su nam sve odluke bile katastrofalne. Možda jedino odluka za Savu bude dobra, ali i to će vrijeme pokazati. Sa funkcijom ide i odgovornost. I vjerujem da Sanin tako razmišlja.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."