FK Željezničar

AhmedNurudin

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AhmedNurudin »

Robusnatefaltava je napisao/la: 05 ožu 2026, 18:49
AhmedNurudin je napisao/la: 05 ožu 2026, 18:38 Ma apsolutno nisam vezan za tu struku pa mi je to problem a vjerujte da razni spinovi uđu u mozak pa svašta zamislim. One priče tipa nestalo novca, ne može se nastaviti gradnja, klizište itd itd...Na ovako tešku situaciju dodatno stvara nemir. Zato kada vidim da je jedan dio radova gotov obradujem se kao dijete. Da je aBd dočekamo uskoro.
Da ti docaram svaki ovaj betonski šip sto ga vidis je vece duzine u zemlji od visine naseg sjevera :mrgreen: a prebroj koliko ih je samo kod spoja sa istocnom tribinom
Hvala za informaciju. To je baš ozbiljan obim poslova. Da sve prođe aBd dobro do kraja.

godrina je napisao/la: 05 ožu 2026, 23:26 Raja, jel vama realno da ovaj iz Arsenala nije igrac za nas ?
Ja se vala nadam da postoji sansa da Savo vidi nesto u njemu i uspije probudit igraca koji nam fali. Mi smo totalno sterilni i u ovoj situaciji u kakvoj se nalazimo ne bi se ja tek tako rjesavao ljudi koji nam (mozda) mogu pomoc.
Da je srece da se probudi i razigra pa sve i da ode odma na ljeto.
Po mom mišljenju nije. Ja na njemu ne vidim ni volju kao što se mogla vidjeti recimo kod Jabera. U prilog mu svakako ne ide ni to kada je došao kod Adžema, praktično nije stigao ni upoznati ekipu. Pozicija mu je isto pogrešna, on je u Arsenalu igrao klasičnu osmicu u formaciji 4-3-3, a ovdje je došao da bude nova desetka umjesto Madžida. Još uvijek sam mišljenja da bi nam u onom trenutku bolje ruke dao recimo Mirzad Mehanović. Isto tako mislim da je donekle u nemilosti jer se svrstava u ove "holanđane" pa sa sklanjanjem njih automatski ode i on u paketu. Ruku na srce i ono malo što je igrao nije oduševio kada igrač dolazi iz akademija takvih ekipa očekuješ nešto više, dobar primjer je Adu-Adjei iz Rijeke. Njih dvojica praktično imaju isti put samo što je Adu-Adjei došao iz mladog tima Bournemoutha i već je jedan od ključnih igrača Rijeke i u Evropi i u ligi. To je osnovna razlika. Ako se ne snađe ovdje neće biti prvi, dolazili su i talentovaniji kapiteni mlađih kategorija Arsenala u uređenije sisteme kao Robbie Burton u Dinamo pa nije prošlo najbolje.

I njemu kao i svim našim igračima želim da proigraju naravno i da nam donesu milionske transfere ali u njegovom slučaju ne vidim da će biti tako, više mi izgleda kao raskid na ljeto. Ja se nadam da ću pogriješiti i da će sve biti suprotno, niko sretniji od mene ali za sada nije obećavajuće.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
AhmedNurudin

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AhmedNurudin »

Riquelme je napisao/la: 05 ožu 2026, 21:49 ----------------Muftić----------------
Galchev------?-----?----------Alić
-----------Hodžić----Pejić---------
-------------------Prokop--------------
-----?----------------?--------------?------

Po meni, ovako bi trebao izgledati kostur za novu sezonu.
Trebaju nam 2 štopera za početnu postavu jer svi trenutni plivaju i potreban je kompletan remont u napadu, to je odvratno za gledati.
To će i biti kostur nadam se.

----------------Šehić----------------
Galchev------?-----Zolotić----------Alić
-----------Hodžić----Pejić---------
-------------------Prokop--------------
-----?-------------Bajić--------------?------

Ovako ja to vidim. Sve su ozbiljnije glasine da bi Šeha mogao ovdje završiti karijeru, tako da ga očekujem kao jedinicu. Svakako uz Ćosića kojem mora biti pružena minutaža a i daje jednu opciju U21. To bi bilo idealno miksati minutažu kako su je dijelili Muftić i Bender. Za Muftića ne vjerujem da će produžiti. Gledajući da nam je Evropa sve dalje samim tim i ljetne pripreme se malo pomjeraju očekujem i Madžida da prođe dobar dio priprema aBd. Samim tim se otvata mogućnost da zaigra i na krilu kao kod Denisa, jer je pokazao da uz tehnički potkovanu desetku kakva je bio Dangubić on to može dobro odraditi, ovdje bi ta desetka bio Prokop. Ipak svakako su nam potrebna dva prava krila i uz Cvetin povratak tu bi bili pokriveni. Zolotić i Bajić su moje subjektivne želje, ali mislim da je vrijeme da se sjedne sa jednim kvalitetnim napadačem i da se dogovori, posebno jer sada možemo evidentno platiti, volio bi da to bude Baja ali ako nam pripreme nešto još bolje neću se buniti. Ostavio bi naravno Muharema kao back-up.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Odgovori