FK Željezničar

Odgovori
AhmedNurudin

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AhmedNurudin »

Ma apsolutno nisam vezan za tu struku pa mi je to problem a vjerujte da razni spinovi uđu u mozak pa svašta zamislim. One priče tipa nestalo novca, ne može se nastaviti gradnja, klizište itd itd...Na ovako tešku situaciju dodatno stvara nemir. Zato kada vidim da je jedan dio radova gotov obradujem se kao dijete. Da je aBd dočekamo uskoro.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Robusnatefaltava

Post Postao/la Robusnatefaltava »

AhmedNurudin je napisao/la: 05 ožu 2026, 18:38 Ma apsolutno nisam vezan za tu struku pa mi je to problem a vjerujte da razni spinovi uđu u mozak pa svašta zamislim. One priče tipa nestalo novca, ne može se nastaviti gradnja, klizište itd itd...Na ovako tešku situaciju dodatno stvara nemir. Zato kada vidim da je jedan dio radova gotov obradujem se kao dijete. Da je aBd dočekamo uskoro.
Da ti docaram svaki ovaj betonski šip sto ga vidis je vece duzine u zemlji od visine naseg sjevera :mrgreen: a prebroj koliko ih je samo kod spoja sa istocnom tribinom
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Robusnatefaltava je napisao/la: 05 ožu 2026, 18:49
AhmedNurudin je napisao/la: 05 ožu 2026, 18:38 Ma apsolutno nisam vezan za tu struku pa mi je to problem a vjerujte da razni spinovi uđu u mozak pa svašta zamislim. One priče tipa nestalo novca, ne može se nastaviti gradnja, klizište itd itd...Na ovako tešku situaciju dodatno stvara nemir. Zato kada vidim da je jedan dio radova gotov obradujem se kao dijete. Da je aBd dočekamo uskoro.
Da ti docaram svaki ovaj betonski šip sto ga vidis je vece duzine u zemlji od visine naseg sjevera :mrgreen: a prebroj koliko ih je samo kod spoja sa istocnom tribinom
JUG TVRĐAVA!
Virtu4L

Post Postao/la Virtu4L »

Robusnatefaltava je napisao/la: 05 ožu 2026, 18:10 Samo na autocesti kod zenice koriste ovako zgusnut niz sipova i sidara da zaustavi pomjeranje brda kod nas, ljudi ne shvacaju koliko je betona u ovo otislo komotno se mogao izidati i zapad sa tom kolicinom

A gdje su jos sidra temeljskih stopa itd.itd.

Jug je najbolji primjer kakva smo mi stoka. Prvo, decenijama pričamo o tome koliko je to kompleksan projekat, da se put naslanja na jug, da postoji realna opasnost od ozbiljnog klizišta i odrona. Drugo, neko će nam sve to platiti, daće nam preko 5 miliona maraka.

Ipak, na kraju je problem u par mjeseci, a ljudi nemaju pojma sa kakvim se izvođač problemima susreo ispod zemlje. Od temelja semafora do raznoraznih podzemnih instalacija za koje ne postoji niti jedan papir, a kamoli projekat.

Dakle, znaš koliko je to rizičan projekat, neko drugi ti sve plaća, ali Bošnjo mora da mudruje, pametuje i da traži problem gdje ga nema.
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Ma daleko od toga da iko pravi ikakav problem..
Nego raji je sumnjiv bilo koji projekat,koji se plaća od opštine/kantona/federacije, a pogotovo kad je u pitanju tribina koja nam svima posebno znači.
Virtu4L

Post Postao/la Virtu4L »

PlavaPorodica je napisao/la: 05 ožu 2026, 21:07 Ma daleko od toga da iko pravi ikakav problem..
Nego raji je sumnjiv bilo koji projekat,koji se plaća od opštine/kantona/federacije, a pogotovo kad je u pitanju tribina koja nam svima posebno znači.

Raji je sve sumnjivo, ali bez ikakve osnove, pare su u budžetu to svako sa dvije čiste u glavi može provjeriti. Baš zato što nam to toliko znači nije postojala ni minimalna šansa da se nešto zajebe.

Svašta se pisalo, insinuiralo, ono tipično naše preseravanje.
PlavaPorodica

Virtu4L je napisao/la: 05 ožu 2026, 21:11
PlavaPorodica je napisao/la: 05 ožu 2026, 21:07 Ma daleko od toga da iko pravi ikakav problem..

Raji je sve sumnjivo, ali bez ikakve osnove, pare su u budžetu to svako sa dvije čiste u glavi može provjeriti. Baš zato što nam to toliko znači nije postojala ni minimalna šansa da se nešto zajebe.

Svašta se pisalo, insinuiralo, ono tipično naše preseravanje.
Pa rekao bih više da se o tome pisalo po društvenim mrežama, a svi znamo kakve sve osobe se tu znaju javiti..
Po forumima, ne sjećam se da je neko rekao neće biti napravljena, već su samo pisali kako se rokovi štimaju da se završi pred izbore.
PlavaPorodica

-----------------Muftic-----------------
Galcev--Hodzic---Bicakcic--Alic--
------------Prokop--Pejic------------
Odinaka------Dragovic-------Vini
--------------Huskovic---------------

Ne znam majke mi... Da mi je neko rekao da će ovoliko teško biti izabrati prvih 11, ne bih mu vjerovao.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

----------------Muftić----------------
Galchev------?-----?----------Alić
-----------Hodžić----Pejić---------
-------------------Prokop--------------
-----?----------------?--------------?------

Po meni, ovako bi trebao izgledati kostur za novu sezonu.
Trebaju nam 2 štopera za početnu postavu jer svi trenutni plivaju i potreban je kompletan remont u napadu, to je odvratno za gledati.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Levin

Post Postao/la Levin »

Ima li neko info sa današnjih treninga? Je li Krpić i dalje prva opcija i ide li Nastić na stopera ponovo?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Levin

Post Postao/la Levin »

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Ima li ista od one price,da je Savo trazio napadaca i stopera.
Odgovori