NK Čelik

Možemo li treći put u nizu ispuniti Bilino polje sa preko 10.000 gledalaca?

DA
12
60%
NE
8
40%

Ukupno glasova: 20

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Sve ispod 7000 je bruka, tako da očekujem dobru brojku i pobjedu na misice na otvaranju drugog dijela sezone
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Eugen je napisao/la: 05 ožu 2026, 11:01 Sve ispod 7000 je bruka, tako da očekujem dobru brojku i pobjedu na misice na otvaranju drugog dijela sezone
To je neka moja minimalna procjena, 7000
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Postaviti ciljeve maksimalno visoko.
Ne znam zašto bi na Čelik- GOŠK bilo više gledalaca nego na prvoj utakmici nakon 4 mjeseca gdje ti je utakmica važna da zadržiš prvo mjesto ili se odlijepiš od protivnika.
Jest da utakmica nije u fokusu javnosti TRENUTNO kao GOŠK ili Sarajevo ali ima 9 dana da se marketinški gurne u prvi plan.

Opet ću ponoviti nama je što veća podrška od krucijalne važnosti jer izvlačiš 120% iz limitiranog sastava što pravi razliku na terenu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Limitiran sastav najbolja ekipa lige. Sta se covjek nece procitati.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Mislim da je to naposao iz razloga sto trrba hajcat raju da dodze na tekmu i ove podrske koju su dobijali, ekipa je ok dobra ali upravu je kad kaze da je ovu ekipu dizalo to sto imaju nenormalnu podrsku, da je nisu imali kako kuci tako i vani sigurno nebi izvukli onakvu polusezonu i nebi bili prvi.Vjerovatno bi bili medzu prve 3 elipe i u samom vrhu ali prvi tesko ili u egalu na vrhu tabele.
Bilo je utakmica gdje smo publikom dobili Gosk Vitez Stupcanica Sloboda Hadzici Konjic pa i Travnik, bilo je tekmi gdje smo se patili i tom energijom sa tribino smo dobijali ili izvlacili rezultat
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Allgunsblazing je napisao/la: 05 ožu 2026, 14:58 Limitiran sastav najbolja ekipa lige. Sta se covjek nece procitati.
Ma ne osvrći se na analize avenije. Sve dok on piše da je limitirano ja ne strahujem.

Ne do Bog da nas počne hvaliti kao što je Luju i Goška na ljeto, propali bi ko i oni.
Odgovori