Sve to imas u fan shopu! Kome ces bolan vise organizovat standove? Ko hoce bilo sta,kartu,rekvizite,uclanjenje sve ima to u fan shopu koji je od sopinga udaljen 300 metara! Rutonjama i kockastim glavama, rumenih obraza a usput krezubih žvalja trenurno je najveci prioritet gorivo,brasno i ulje!!! Sta zna dziber iz shopinga zasto je stand i postavljen!Rz88 je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 15:06 Lijepo vrijeme popravlja raspolozenje ljudima. Ne bi bilo lose napraviti stand za uclanjenje (koje je u jakom padu i zapostavljeno) u gradu ili kod sopinga na kojem ce biti 2-3 igraca. Usput prodati karte, slikati se, a moze se ukljuciti odredjeni broj robe iz fan shopa.
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Brate, svaka ti je ko u NjegosaZamorano je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 16:25Sve to imas u fan shopu! Kome ces bolan vise organizovat standove? Ko hoce bilo sta,kartu,rekvizite,uclanjenje sve ima to u fan shopu koji je od sopinga udaljen 300 metara! Rutonjama i kockastim glavama, rumenih obraza a usput krezubih žvalja trenurno je najveci prioritet gorivo,brasno i ulje!!! Sta zna dziber iz shopinga zasto je stand i postavljen!Rz88 je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 15:06 Lijepo vrijeme popravlja raspolozenje ljudima. Ne bi bilo lose napraviti stand za uclanjenje (koje je u jakom padu i zapostavljeno) u gradu ili kod sopinga na kojem ce biti 2-3 igraca. Usput prodati karte, slikati se, a moze se ukljuciti odredjeni broj robe iz fan shopa.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Prije 3 godine govorili da Karalic treba igrati beka, ipak je morao otici vani da se to uoci.