FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Imam.dobar osjećaj za večeras, da li ćemo pobjedit ne znam, ali neke bodove ćemo izvući.
Kad vidim to U 21,povraca mi se. Meni je to odmah sinonim Jaganjac,Sabic,Rakic....
Savo samo nek ove eliminise kao da je Europu izborio.
Sto se tice malog Dragovica,ne znam sta bih rekao. U ovakvoj situaciji sa kriminalnim napadom i krilima,ne znam sta je gore sto ih nemamo ili ovo sto imamo,mali Dragovic ne moze igrati,jer ce se kola lomiti na dijetetu a i nismo iskreno sigurni koliko malac objektivno i moze. Ovi znamo da ne mogu a onda bi se puno od malog ocekivalo,strah me da ga tako ne unistimo. Ako uopste i ima kvalitet za prvih 11.Mozda je golman kao opcija do 21, najmanja steta za nas trenutno.
Savo samo nek ove eliminise kao da je Europu izborio.
Sto se tice malog Dragovica,ne znam sta bih rekao. U ovakvoj situaciji sa kriminalnim napadom i krilima,ne znam sta je gore sto ih nemamo ili ovo sto imamo,mali Dragovic ne moze igrati,jer ce se kola lomiti na dijetetu a i nismo iskreno sigurni koliko malac objektivno i moze. Ovi znamo da ne mogu a onda bi se puno od malog ocekivalo,strah me da ga tako ne unistimo. Ako uopste i ima kvalitet za prvih 11.Mozda je golman kao opcija do 21, najmanja steta za nas trenutno.
Igrajte srcem sarajevski plavi!
Strah me i da pomislim šta bi nam večerašnja pobjeda donijela. Kakav bi to povratak bio. Idemo jako.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
HAJDEEEEE ŽELJOOOOO
- PlavaPorodica
Ide Krpa opet 90 minuta 
Koji je sastav. Nemam fb i instagram,pa nisam jos vidio. Jel Prokop opet na klupi.
Edit :vidio sam sad .
Edit :vidio sam sad .
- PlavaPorodica
Zrinjski je dobro promjenio sastav u odnosu na Palace..
Lijepa vijest je da će večeras biti bakljada, da barem par minuta ne gledam ovo. 
Ma ja cu vjerovat u pobjedu Zelje sve da nam je spic Dino Pekic a kontra nas mancester.
Veceras bi moglo bit bas rovovski i 1:0.
Imam neki fin osjecaj al bez nekog velikog hajpa.
Oni su valjda iscrpljeni, borac dobio futavce mozda su vec svjesni da ce ih tesko stic.
Prekinut aBd ovaj kosmar i malo da se smijemo napokon.
Veceras bi moglo bit bas rovovski i 1:0.
Imam neki fin osjecaj al bez nekog velikog hajpa.
Oni su valjda iscrpljeni, borac dobio futavce mozda su vec svjesni da ce ih tesko stic.
Prekinut aBd ovaj kosmar i malo da se smijemo napokon.
10 minuta utakmice,Jaganjac vec pokazuje 3 puta da je ne igrac manje,nego 3 igraca manje na terenu. Pa 21 ti je godina,hajde sto nemas kvalitet naprijed ,nego nas jebes i nazad svojim idiotskim pasovima,nikakav osjecaj za prostor,ali jarane imas li zivota u sebi.
jeb* te Vini i njegovo pipkanje,pa dodaj loptu nekad majmune,ova 2 idiota u napadu,pa ne mogu 1 sekundu zadrzati jebenu loptu. 2 destruktivca u vezi,pa mi ne znamo gdje udaramo.
Pa gledajte vi sta radi ovaj Jaganjac. Prokopa zavaljujes na krilo,ovo je jebavanje u zdrav mozak.
Dovedi Nermina Vazdu ,Nijaze jeb* te Tito i napad i krila. Nemamo posjed lopte 20 posto.
Strucnog staba i kurca.
Pa gledajte vi sta radi ovaj Jaganjac. Prokopa zavaljujes na krilo,ovo je jebavanje u zdrav mozak.
Dovedi Nermina Vazdu ,Nijaze jeb* te Tito i napad i krila. Nemamo posjed lopte 20 posto.
Strucnog staba i kurca.
Stavi covjeka u sredinu na njegovu poziciju,jeb* vas onaj ko vam licence podijeli.