FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Nije to baš tako jednostavno. Pored toga što je zadužen za operativne stvari oko administracije to je i prodajna uloga i marketing. Ne mora ovo nužno biti loše jer je radio na projektu "(ne)uspjeh prvaka" sa Slavenom Bilićem. Ako je još u dobrim odnosima sa ostalim ljudima oko tog programa (ne mislim na goste) to može samo dobro donijeti.Robusnatefaltava je napisao/la: ↑27 vel 2026, 13:41
to je taj ne znam kakve su njegove kompetencije za voditi klub, prvenstveno sto klub nije podcast niti petominutni sportski blok na kraju dnevnika![]()
Edit : oko emisije "(ne)uspjeh prvaka" se vrti mnogo jakih ljudi u sportu...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Meni je ovo odličan izbor, pravi profesionalac, koliko znam i dalje je izvršni producent te emisije.Levin je napisao/la: ↑27 vel 2026, 13:50Nije to baš tako jednostavno. Pored toga što je zadužen za operativne stvari oko administracije to je i prodajna uloga i marketing. Ne mora ovo nužno biti loše jer je radio na projektu "(ne)uspjeh prvaka" sa Slavenom Bilićem. Ako je još u dobrim odnosima sa ostalim ljudima oko tog programa (ne mislim na goste) to može samo dobro donijeti.Robusnatefaltava je napisao/la: ↑27 vel 2026, 13:41
to je taj ne znam kakve su njegove kompetencije za voditi klub, prvenstveno sto klub nije podcast niti petominutni sportski blok na kraju dnevnika![]()
-
PatrickGerhardt
Molim Allaha da mi ukabuli post i da Coric bude novi/stari sef struke
Ja ću samo reći da ovo ne mora uopšte biti loše. Štaviše, ako je u dobrim odnosima sa ljudima koji organizuju tu emisiju i koji se vrte oko te emisije (ne mislim na goste) to bi mogao biti pun pogodak.Arma. je napisao/la: ↑27 vel 2026, 13:57Meni je ovo odličan izbor, pravi profesionalac, koliko znam i dalje je izvršni producent te emisije.Levin je napisao/la: ↑27 vel 2026, 13:50Nije to baš tako jednostavno. Pored toga što je zadužen za operativne stvari oko administracije to je i prodajna uloga i marketing. Ne mora ovo nužno biti loše jer je radio na projektu "(ne)uspjeh prvaka" sa Slavenom Bilićem. Ako je još u dobrim odnosima sa ostalim ljudima oko tog programa (ne mislim na goste) to može samo dobro donijeti.Robusnatefaltava je napisao/la: ↑27 vel 2026, 13:41
Edit : Čestitke direktoru i želim mu mnogo sreće i uspjeha u radu. Trebat će mu.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 27 vel 2026, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
AhmedNurudin
Tri lijepe vijesti u ovom sivilu. Čestitke direktoru, hvala Bogu Ara je registrovan i po mom mišljenju najljepša da nije bilo kontakata sa jednim od plejade trenera bez karaktera Maksimovićem. Za mene je svako bolja opcija od dotičnog.
Što se tiče Ćorića raja, sigurno se pričalo bez obzira na to što je demantovao ali nema ova ekipa više veze sa njegovom ekipom, pogotovo iz prve polusezone. Nemaš Jabera i Radovca koji je želio nešto pokazati, nema Hiroša i Dange iza Sulje da budu, nema ni Karamarka a i Mufta je već puno puta ispricano u padu forme. Nema ni Bolje, koji je svoj najbolji fudbal u karijeri igrao pod Ćorićem. Tako bar statistika kaže. Trebalo bi i njemu dosta vremena da ovo posloži. Vremena kojeg nemamo. Verujem ljudima koji odlučuju i nadam se da će doći najbolji.
Što se tiče Ćorića raja, sigurno se pričalo bez obzira na to što je demantovao ali nema ova ekipa više veze sa njegovom ekipom, pogotovo iz prve polusezone. Nemaš Jabera i Radovca koji je želio nešto pokazati, nema Hiroša i Dange iza Sulje da budu, nema ni Karamarka a i Mufta je već puno puta ispricano u padu forme. Nema ni Bolje, koji je svoj najbolji fudbal u karijeri igrao pod Ćorićem. Tako bar statistika kaže. Trebalo bi i njemu dosta vremena da ovo posloži. Vremena kojeg nemamo. Verujem ljudima koji odlučuju i nadam se da će doći najbolji.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
- AmarAmarOsimOsim
Slato je naš. Ok je momak. Nemam baš neki komentar. Kako neko reče bio bi odličan načelnik. Možda sam ja naučen na njega sa mikrofonom pa mi je čudno ali eto tako su odlučili. Sretno najprije njemu a onda i nama sa njim.
-
PatrickGerhardt
Steta Core, sretno Sablja !
Persona non grata! Nikada vishe na Grbavicu!PatrickGerhardt je napisao/la: ↑27 vel 2026, 14:05 Molim Allaha da mi ukabuli post i da Coric bude novi/stari sef struke
Mulalich je novi shef struchnog shtaba.
الحزن يُعِدّكم للفرح.
أيًّا كان ما يأخذه الحزن من قلوبكم، فإن أشياءً أفضل بكثير ستأتي لتحلّ مكانه.
أيًّا كان ما يأخذه الحزن من قلوبكم، فإن أشياءً أفضل بكثير ستأتي لتحلّ مكانه.
Zvanicno?Rumi je napisao/la: ↑27 vel 2026, 14:49Persona non grata! Nikada vishe na Grbavicu!PatrickGerhardt je napisao/la: ↑27 vel 2026, 14:05 Molim Allaha da mi ukabuli post i da Coric bude novi/stari sef struke
Mulalich je novi shef struchnog shtaba.
- AmarAmarOsimOsim
Sablja se od jutros spominje ali ništa još nije odlučeno. Bar kako sam ja upućen. Trebalo bi danas da nas informišu ko je šsš.
Po meni najbolja opcija, prelazno rješenje kao Carrick recimo u Man Utd, ako zadovolji na ljeto može se produžit, ako ne ruka ruci, on sigurno probleme pravio ne bi oko ugovora jer je prvenstveno veliki Željovac.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑27 vel 2026, 15:00 Sablja se od jutros spominje ali ništa još nije odlučeno. Bar kako sam ja upućen. Trebalo bi danas da nas informišu ko je šsš.
Pritom, nama u ovom momentu i ne treba neko znanje, nego neko sa mudima da podigne ekipu.
Istina, Sablja neće biti slatkorječiv na pressicama i nije najbolji trener na svijetu ali malo ko misli dobro klubu kao on. Definintivno će doći kada god zatreba ma i da ganjamo 15 bodova zaostatka za opstanak. Hvala mu na tome. Imamo mnogo Željinih legendi kojima nije trenutak..valjda čekaju da igramo Ligu prvaka pa da kaže eh sad je trenutak..Sretno Edise, i tebi i nama, trebat će.
Da me je neko prije tri mjeseca upitao za Sablju rekao bih ni u ludilu ali sad već (iz mnogo razloga) pozdravljam njegovo imenovanje.
Edise samo pokaži mu*a.

Edise samo pokaži mu*a.

- AmarAmarOsimOsim
Sablja nije dugoročno rješenje. Zna i on sam. Trenutno je idealno. 15-ak utakmica do kraja, hajp, energija, bacanje, borba, to je ono što nam nedostaje. Jedini je koji će doći a da neće pitati šta dalje nakon 2.5 mjeseca. Garantujem da mu neće biti problem da se makne sa klupe ako će doći bolje rješenje i ako je to bolje po klub. Najbolje da sačekamo da se klub oglasi. Puno je mahalskih zadnjih dana. Dok ne bude na sajtu - ništa! Što se tiče plana na ljeto nadam se da će pronaći sportskog direktora i da će on da imenuje trenera. Normalno da odabir bude usklađen sa smijernicama kluba šta je plan da se uradi sljedeće godine i da onda on po toj procjeni pronađe najbolje rješenje. Pogubno bi bilo da se nađe trener pa onda sportski kao što se ranije radilo.