FK Željezničar

AmarAmarOsimOsim

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Pablo11 je napisao/la: 25 vel 2026, 23:54 Neko ko je slicnog temperamenta, a da ima neko znanje je Željko Sopić. Istina nisu neki rezultati, ali volio bih ga vidjeti na klupi.
Ono u Gorici je nešto spektakularno bilo. Po meni, on trenutno nema potrebnu energiju. Potrošen je plaho.
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Ova ekipa je unistena,sto nekvalitetom,sto niskim samopouzdanjem. Ja ovoj ekipi vise ne vjerujem. Mislim da nemaju sta ponuditi. Jednostavno nemamo krila,nemamo napad,treneri su nam potpuni idioti,jednostavno svaka cam cast kad pravite sastave nakon svega. Ovo je za mrs u pm svi odreda.
Strah me i da Mirvic ne digne ruke od svega. Ja veci jad i bijedu nisam gledao. Opasniji smo bili 2007.
AmarAmarOsimOsim

AhmedNurudin je napisao/la: 26 vel 2026, 00:15 Da ti budem iskren neće me Branislav Krunić iznenaditi.
Sumnjam, sa nekih regionalnih ogromnih imena do Krunića. Ne bih baš rekao da smo na to spali.
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 26 vel 2026, 00:17
Pablo11 je napisao/la: 25 vel 2026, 23:54 Neko ko je slicnog temperamenta, a da ima neko znanje je Željko Sopić. Istina nisu neki rezultati, ali volio bih ga vidjeti na klupi.
Ono u Gorici je nešto spektakularno bilo. Po meni, on trenutno nema potrebnu energiju. Potrošen je plaho.
Ma da…bili bi treca ekipa u sezoni njemu, a Osijek ga je unistio mentalno sigurno
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

PlavaPorodica je napisao/la: 26 vel 2026, 00:07 Sve krenem nešto da napišem o utakmici, pa stanem.. šta više da se kaže..
Pa krenem o nekoj formaciji i postavi za Zrinjski(općenito za ubuduće), pa opet stanem..
Hajd da probam nešto..
---------------Muftic----------------
Odinaka--Bicakcic--Pejic--Alic
-------Hodzic---------Milosevic--------
Galcev------Prokop--------Vini
-------------Jaganjac----------------

Sa povredama Sosica,Foce,Nastica,Cvetanoskog mislim da je ovo najbolje za Zrinjski...
Uz neku ludu srecu, mozda do prvog boda.
Hronično nam lijevi stoper fali. Nisam ni sumnjao da će ovoliko faliti nakon odlaska Karamarka. Vjerujem da ono danas kidanje živaca od strane Osmanovića nije posljednje. Sredinom Hodžić-Pejić mislim da bi dosta učvrstili igru tako da onda on ostaje za stopera. Ovo ostalo i ja mislim da će biti, sa Galchevom na krilu valjda dobijemo malo više povratne trke.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

Teško je biti pametan nakon 2026te koja me unistila nije ni treci mjesec. Imam puno povjerenje u Nijaza i ostatak ljudi jer su tek dosli, svasta se nakupilo od prije. Nadam se SD od ljeta kako je i bio plan.
Poslije kiše dodje sunce jednostavno mora. Svi na zrinjski.
AmarAmarOsimOsim

Bio sam danas na utakmici i nešto mi je naumpalo a moguće da je ključno kad je u pitanju naš budući šsš.
AhmedNurudin

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 26 vel 2026, 00:20
AhmedNurudin je napisao/la: 26 vel 2026, 00:15 Da ti budem iskren neće me Branislav Krunić iznenaditi.
Sumnjam, sa nekih regionalnih ogromnih imena do Krunića. Ne bih baš rekao da smo na to spali.
Niko sretniji od mene ako nismo ali ne vjerujem da je trenutno borba za našu klupu bez obzira na možda primamljivu i platu. Vide ozbiljni treneri da ovdje mora sve od temelja. Recimo Ćorić je imao neku osnovu 6-7 igrača od prethodne sezone sa minimalno 6 mjeseci staža u Klubu. Ovo što mi priželjkujemo na ljeto bi mogao biti jedan od najvećih remonta. Nadam se da će se stvarno i desiti taj remont. To je ozbiljan posao i neće ga se svaki trener prihvatiti.
AhmedNurudin

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 26 vel 2026, 00:33 Bio sam danas na utakmici i nešto mi je naumpalo a moguće da je ključno kad je u pitanju naš budući šsš.
Da to može posložiti samo gospodin sa tvoje profilne? Ili nešto drugo?
Levin

Post Postao/la Levin »

Ja stvarno sumnjam da postoji ijedan ozbiljniji regionalni trener da bi nas sad preuzeo u ovakvoj situaciji. Pa čak sumnjam da bi to uradio i Željko Sopić. Mslm, jutros kad sam neke komentare pročitao dalo se naslutiti da SM ide životom.

Vrlo smo nestabilni i moguća nagazna mina za svakog trenera. Još kad tome dodaš i pritisak armije navijača dobiješ kombinaciju koju vjerovatno niko ne želi pa čak i za ozbiljne novce.

Nama preostaju treneri kao Kafurić, Janković, Maksimović i slični kojima nije problem doći na par mjeseci i uzeti neku lovu i koji se ne bi mnogo zabrinuli i da to bude potpuna kataklizma.

Druga varijanta su naši "vatrogasci" poput Dine ili Sablje. Na žalost i tu smo ograničeni jer zadnjih godina i nemamo ljudi jer kako nismo pravili igrače nismo pravili ni trenere.

Ja ne vidim treću varijantu. Možemo mi sad neke želje i pozdrave ali teška je tu situacija. Druga je stvar kad se neke stvari poslože na ljeto ali ljeto ljudi moji još daleko.
Levin

Post Postao/la Levin »

AhmedNurudin je napisao/la: 26 vel 2026, 00:37
AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 26 vel 2026, 00:33 Bio sam danas na utakmici i nešto mi je naumpalo a moguće da je ključno kad je u pitanju naš budući šsš.
Nešto?
AmarAmarOsimOsim

Danas (jučer) na utakmici nije bilo predsjednika. Što je čudno. Obično su tu. Najprije dođe od UO. Čak su i dole išli u kompletu. Moguće da je bio na putu odnosno da je negdje bio sa nekim. Nagađam.

Ono što mogu sa sigurnošću reći je da su jako ljuti na stručni štab i da je moguća smjena kompletnog stručnog štaba uključujući i Gušu. Samo se nadam da eminentni stručnjaci Omer i Almir S. neće opet u stručni štab.

Očekujem da se saga danas okonča.
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 26 vel 2026, 00:47 Danas (jučer) na utakmici nije bilo predsjednika. Što je čudno. Obično su tu. Najprije dođe od UO. Čak su i dole išli u kompletu. Moguće da je bio na putu odnosno da je negdje bio sa nekim. Nagađam.

Ono što mogu sa sigurnošću reći je da su jako ljuti na stručni štab i da je moguća smjena kompletnog stručnog štaba uključujući i Gušu. Samo se nadam da eminentni stručnjaci Omer i Almir S. neće opet u stručni štab.

Savo je navodno trebao biti na tekmi veceras, sumnjam da su onda njemu na noge išli. A strucni stab ce sigurno biti smijenjen, jer traze trenera koji ce dovesti svoj strucni stab. Iskreno kad sam vidio krpica setaca zadnje tri tekme kako danas trci i leta(nema veze sto je u prazno), sve mi je bilo jasno sta se desilo sa Slavisom
AhmedNurudin

Levin je napisao/la: 26 vel 2026, 00:46
AhmedNurudin je napisao/la: 26 vel 2026, 00:37
Nešto?
AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 26 vel 2026, 00:47 Danas (jučer) na utakmici nije bilo predsjednika. Što je čudno. Obično su tu. Najprije dođe od UO. Čak su i dole išli u kompletu. Moguće da je bio na putu odnosno da je negdje bio sa nekim. Nagađam.

Ako je tako kao što kažete meni je drago. Stvarno je vrijeme. Gušo danas prosipa silu galamom na neke poteze igrača, glumi Mourinha a kada treba reagovati na sudijske odluke miran kao bubica. Ljutnja je opravdana mada bi prije rekao razočarenje.
Levin

Post Postao/la Levin »

Jedno bezveze pitanje i ne bih da ulazim u konkretne razloge postupka ali čija je ideja bila da se Holanđani sklone? Mslm, Šuki i Osmanović kao i pola ekipe nisu ništa bolji od njih?

Nisam to baš upratio kvalitetno.
Odgovori