NK Čelik

TOMISLAV - ČELIK

Anketa traje do: 22 ožu 2026, 21:39.

POBJEDA
25
86%
NERIJEŠENO
3
10%
PORAZ
1
3%

Ukupno glasova: 29

MrAdislic
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la MrAdislic »

Brotherze je napisao/la: 22 vel 2026, 11:40
Avenija je napisao/la: 22 vel 2026, 11:29
Moram spomenuti Sivca. U kakvoj formi igra svaka mu čast. On je Mujkica iz Sarajeva pretrčavao kad god je htio a i jučer opasniji od Šere ono vremena što je igrao iako igra iza njega na beku dok je ovaj krilo. Imaš osjecaj 1 na 1 da sa 50% snage pretrči protivničkog igrača i stvori sebi prostor za centaršut.
Dosta raje ovdje njega ne gotivi radi one situacije sa Zeljom a on je jedan od rijetkih u ovoj ekipi koji moze PL igrati. A ako se Jusic oporavi i zaigra Sivac bi mogao i na krilu ako zatreba zaigrat. Jedino Jamakovic i on imaju tu neku brzinu da probiju po krilima.
Sijamija je napadac al eto Regoje ga gura na krilo pa vidjecemo.
Jusicu ce trebat dosta da se oporavibkako kleca, prije ce Hodzic igrat beka nego on.
A Sivi ne moze na kriko nikako, vise mu godi radi brzine da se ubacuje sa beka, i otvara prostor nekom sporijem krilu tipa Sero, a prolazi iskljicivo brzinom jer je sa loptom pretezno na vi.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Mozes mislit ne izgubis 20 i kusur utakmica u ligi zaredom,sa najjacom ekipom po imenima izgubiš samo 1 0 i to golom iz penala pred kraj utakmice.I sve je sjajno i bajno,međutim na prijateljskoj utakmici odigraš 1 1 i sve prethodno gore napisano bacis u vodu.
E to smo vam mi,navijači i simpatizeri NK Čelik.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Ma najpametnije je da igraju bez publike i bez prijenosa pa da ovi kriticari dezurni nemaju sta da pisu.
I jucer je sa zapada bilo dobacivanja dosta,sreca sto smo brzo izjednacili inace bi tek mogli ocekivat seljakluk pravi da se ispolji.

Odlaskom ovih nekoliko igraca klupa jeste kraca mozda ali ako ne bude povreda nekih vecih i ovi mogu bez problema iznijeti sezonu jer je to samo 13 utakmica.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Var je napisao/la: 22 vel 2026, 02:35
Var je napisao/la: 21 vel 2026, 12:21 Vozdra svima.ideja ima, malo klub, malo grupa.
Pitanje za sve, jel iko kontaktirao momke iz organizacije za bilo kakvu ideju ? Da se razmjene misljenja i ako ima volje za radom da se nesto i uradi ?
Jel ovaj baner na ceradi ili platnu zamisljen ?
To je samo imaginarno zamisljeno a tako ce i ostati!
Ovi pljuvaci sa foruma i zapada ko i sabrali bi mozda 1000 - 2000 km za pocetak,al ovi sto vole klub i pisu sve pozitivno o igri,klubu,igracima takvi za klub feninga ne daju!
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Da, da sve pohvale za Sivca u ove dvije utakmice je stvarno digao formu. Još samo malo mira u centaršutevima i onim povratnim kad probije skroz do kraja i bombonica.

On na ovom levelu je kao da smo doveli pojačanje u odnosu na njegov level iz prošle polusezone.

I @Zamorano nemoj shvatat lično i ne naziva niko tebe pljuvačem ako nešto malo iskritikuješ. Opravdana je kritika da smo slabi bili ofanzivno, da nismo stvorili puno prilika na utakmici da moramo u ovih 20 dana dotegnuti neke stvari ali ići iz krajnosti u krajnost je previše. Odigrat onakvu utakmicu protiv Sarajeva na POČETKU PRIPREMA i ne dozvolit onakvoj ekipi da nam napravi ijednu šansu, a nakon prijateljske koju su igrali 20 igrača pljuvat sve živo za mene graniči s ludilom.

A s tobom bih volio bacit jednu opkladu u poklon iz shopa da će nam Vardo bit najkorisniji igrač u ovoj polusezoni.

Čisto da nam bude zanimljivije.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Sivac, Horić, Mašetić, Amoah, Mašić, možda Jenjić i Hodžić mogu igrati Premijer ligu, ostalo je upitno. Drugi dio sezone dat će mnoge odgovore, prije svega očekujem od Šere da se uozbilji i da počne raditi ono zbog čega je doveden, pravit razliku na terenu, davat golove i asistirati, jer ako bude igrao kao u prvom dijelu sezone nema od njega ništa za sljedeću sezonu u Premijer ligi. Sijamija bi možda bolji bio na centralnom napadaču, vjerujem da će biti utakmica kada će i igrati na toj poziciji. Sve je još ranog za neke zaključke, odigrat ćemo sigurno još 3 utakmice do početka prvenstva
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Negdje je mjera da ovi igraci sto su sad kljucni mogu biti rotacija u PL. Ako (kada) uđemo ceka nas sigurno najizazovniji peroid od 2020.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 23 vel 2026, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

PatrickBateman je napisao/la: 23 vel 2026, 12:57 Negdje je mjera da ovi igraci sto su sad kljucni mogu biti rotacija u PL. Ako (kada) uđemo ceka nas sigurno mozda i najizazovniji peroid od 2020.
Ono sto je najvaznije da je klub ziv i da je stabilan, imamo odblokiran račun, pa vidjet cemo, ocekivat je svasta da ce biti u rezultatskom smislu kada udjemo u Premijer ligu, ali ono sto je najvaznije da po meni nikada uredjeniji klub nije bio. Naravno potrebno je tu jos nekoliko radnika u administraciji kluba, pojacanja u strucnom stabu, igrackom za PL, ali siguran sam da ce to doci sve kako se bude blizio ulazak u PL.

Ne smijemo da zaboravimo gdje smo bili 2020 a gdje smo sada
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Pored kvalitetnog zadnjeg veznog nama je trebalo i dobro krilo. Nikako mi nije jasno ovo dovođenje i muĉenje Dževada na krilu, par puta sam gledao Duvno, momak centralni napadač. Pogotovo ako nam se nudio Sadik Škrijelj kao što se pisalo, a mi se kockamo sa mačkom u vreći Kingom. Valjda se taj rizik isplati, daj bože, al ovo proljeće nama trebaju provjerene federalne rutonje.

Hajd barem jedna dobra vijest što Gorkom pobježe Mehmedović u Doboj :mrgreen:

Još 13 dana do generalke i 20 do prvenstva, još malo :grljenje:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Nadam se da ce u ovom periodu do generalke uspjeti otici jedno sedam dana na pripreme ili ponovo u Medjugorje ili makar na Kupres, da se jos bolje spreme i uigraju pred pocetak proljetnog dijela. Podizanje forme Sijamije, Jenjica, Sere pa i Kinga je od krucijalne vaznosti za konacni cilj. Opet ponavljam, konkurencija se pojacala imenima (iako to ne mora nista znaciti), bodovna prednost nije velika, a mi smo doveli par igraca koji po prikazanom jos nisu na zeljenom nivou. Ali ima jos vremena, vjerujem da ce sve doci na svoje i da ce Celik nastaviti u prvenstvu gdje je stao sa 13. kolom i utakmicom protiv GOSK-a.

NAPRIJED ČELIK!!!

Eto, prikucalo manje od mjesec dana do tekme, vec se nazire kraj najduze pauze u svijetu fudbala. :pray:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 23 vel 2026, 22:13 Pored kvalitetnog zadnjeg veznog nama je trebalo i dobro krilo. Nikako mi nije jasno ovo dovođenje i muĉenje Dževada na krilu, par puta sam gledao Duvno, momak centralni napadač. Pogotovo ako nam se nudio Sadik Škrijelj kao što se pisalo, a mi se kockamo sa mačkom u vreći Kingom. Valjda se taj rizik isplati, daj bože, al ovo proljeće nama trebaju provjerene federalne rutonje.

Tako je trebaju nam ta 2 igraca na tim pozicijama a i ja sam isto pomislio za Mehmedovica bolje je sto im je otisao, bilo bi teze ih dobit na Bilinom.Nesto gledam Tuzla City dovela 14 igraca i to sigurno 10tak sa ozbiljnic CV i premijerligaskim i inostranim iskustvom a mi nemozemo kao nac tih igraca sto se bas nisu snasli vani po nekim ligama a imaju dobri tekmi i u nasoj PL, nije valjda da ne zele igrat na punom Bilinom hahha.Bice zeznuto i T.C ce sad otkidat bodove i bit nagazna mina i nama iz vrna tabele
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Koga je to dovela Tuzla City?
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 23 vel 2026, 23:28
Truhlo je napisao/la: 23 vel 2026, 22:13 Pored kvalitetnog zadnjeg veznog nama je trebalo i dobro krilo. Nikako mi nije jasno ovo dovođenje i muĉenje Dževada na krilu, par puta sam gledao Duvno, momak centralni napadač. Pogotovo ako nam se nudio Sadik Škrijelj kao što se pisalo, a mi se kockamo sa mačkom u vreći Kingom. Valjda se taj rizik isplati, daj bože, al ovo proljeće nama trebaju provjerene federalne rutonje.

Tako je trebaju nam ta 2 igraca na tim pozicijama a i ja sam isto pomislio za Mehmedovica bolje je sto im je otisao, bilo bi teze ih dobit na Bilinom.Nesto gledam Tuzla City dovela 14 igraca i to sigurno 10tak sa ozbiljnic CV i premijerligaskim i inostranim iskustvom a mi nemozemo kao nac tih igraca sto se bas nisu snasli vani po nekim ligama a imaju dobri tekmi i u nasoj PL, nije valjda da ne zele igrat na punom Bilinom hahha.Bice zeznuto i T.C ce sad otkidat bodove i bit nagazna mina i nama iz vrna tabele
Kakva TC. Nema nijedan igrac u njihovom rosteru kojeg bi volio vidjeti na Bilinom.
Odmah da napisem za Nathana jer ce ga netko spomenuti. Nista bolji od nasih krila, nije za Premijer lige, a pitanje bi li igrao u trenutnom sastavu.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Nemoj me pogresno shvatit vise je bila zajebancija ali realno kqkva su nasa 2 krila i u Krivaji mozes nahvatat bolje :mrgreen:
Salu na stranu ali Sero i Marin dali 3 gola i 2 asist za polusezonu i Jamakovic mislim 2 gola, pa malo je rec kriminalno.Nas moze i treba cupat i bit najveca pojacanja ako prorade Sero i Sijamija pa et i jamakovic dok Marina i ne racunam ozbiljno za krila.
Nek mi neko replicira i kaze da nisam u pravu sto se tice nasig krila odnosno komplet ofanzivnog djela ekipe odnosno Delica Alija itd osim Masketa koji je jedini igrao i ima statistiku ofanzivca.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Okreni na slijedecu stranicu :D
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 24 vel 2026, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori