Takodze i Jamakovic i Babic imaju potencijal i trebali bi da ostanu uz ekipu a umaju sansu i ovu polusezonu da eksplodiraju, sve je na njimaAllgunsblazing je napisao/la: ↑18 vel 2026, 08:08Isakovic bi meni barem zaigrao iz fazona jednu utakmicu. Cisto da bude igrac koji je igrao u svim rangovima za Celik.Zamorano je napisao/la: ↑18 vel 2026, 08:04 U PL od ovih igraca u rosteru mogu samo igrati Durmo,Sutkovic,Horic,Sivac,Masetic,Amoah,Masic,Hodzic rezerve King,Jenjic i jos poneki pojedinac tako da na ljeto bez 7 - 10 igraca nema se sta traziti u PL.
PL ne daje bilo kakve sanse da zaigraju Burekovic,Vardo,Isakovic,Delic,Palackic.
Palackic je jos mlad i mislim da ne kosta previse da se vrti oko ekipe.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Slaganje u mišljenu 1000% međutim do tog momenta imamo 13 koraka..Allgunsblazing je napisao/la: ↑18 vel 2026, 08:01 Za igranje PL ti u najmanju ruku treba starter: lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni (pod uslovom da se Amoah pokaze kao centralni) i oba krila. Vrlo vjerovatno i golman, jedan stoper, spic. Govorim samo o starterima.
Hajde sada trenutnu ocjeni ekipu i da li mogu zadržati 1 mjesto ,da li treba dovesti jednog kreatora igre da imamo posjed i da poveže linije jer se to pokazalo kao jedina mana. A uporedi po meni jedinog konkurenta i njihov dugi roster koji ću postaviti. Stupčanicu. Iako mi ovaj GOŠK nije jasan. 11 bodova zaostatka, jako skup roster drže 20+ igrača, eno ih u Crnoj Gori već danima na pripremama. Ne znam čemu rasipanje toliko kada je skoro nemoguće nadoknaditi 11 bodova za Čelikom u 13 kola. Travnik i TOŠK nemaju šanse. Sloboda predaleko dole ostala. Liga kratka.
Evo 22 igrača po meni jedinog konkurenta koji nas može ugroziti

Mi ako pobjedimo prve tri tekme a Stupcanica jednu izgubi ili jednu odigra nerijeseno u prva tri kola to je gotovo!Avenija je napisao/la: ↑18 vel 2026, 15:46Slaganje u mišljenu 1000% međutim do tog momenta imamo 13 koraka..Allgunsblazing je napisao/la: ↑18 vel 2026, 08:01 Za igranje PL ti u najmanju ruku treba starter: lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni (pod uslovom da se Amoah pokaze kao centralni) i oba krila. Vrlo vjerovatno i golman, jedan stoper, spic. Govorim samo o starterima.
Hajde sada trenutnu ocjeni ekipu i da li mogu zadržati 1 mjesto ,da li treba dovesti jednog kreatora igre da imamo posjed i da poveže linije jer se to pokazalo kao jedina mana. A uporedi po meni jedinog konkurenta i njihov dugi roster koji ću postaviti. Stupčanicu. Iako mi ovaj GOŠK nije jasan. 11 bodova zaostatka, jako skup roster drže 20+ igrača, eno ih u Crnoj Gori već danima na pripremama. Ne znam čemu rasipanje toliko kada je skoro nemoguće nadoknaditi 11 bodova za Čelikom u 13 kola. Travnik i TOŠK nemaju šanse. Sloboda predaleko dole ostala. Liga kratka.
![]()
Jaka pocetna postava i jaka klupa, ne treba ih otpisivati, plus im idemo u gosteAvenija je napisao/la: ↑18 vel 2026, 15:46Slaganje u mišljenu 1000% međutim do tog momenta imamo 13 koraka..Allgunsblazing je napisao/la: ↑18 vel 2026, 08:01 Za igranje PL ti u najmanju ruku treba starter: lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni (pod uslovom da se Amoah pokaze kao centralni) i oba krila. Vrlo vjerovatno i golman, jedan stoper, spic. Govorim samo o starterima.
![]()
Slazem se 100% ako smijem napisat a da me moji firumasi ne napadnu, imaju jacu ekipu od nas i bice rutavo.Mnogo jaki imena i iskusni a i mladi momakaEugen je napisao/la: ↑18 vel 2026, 17:29Jaka pocetna postava i jaka klupa, ne treba ih otpisivati, plus im idemo u gosteAvenija je napisao/la: ↑18 vel 2026, 15:46Slaganje u mišljenu 1000% međutim do tog momenta imamo 13 koraka..Allgunsblazing je napisao/la: ↑18 vel 2026, 08:01 Za igranje PL ti u najmanju ruku treba starter: lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni (pod uslovom da se Amoah pokaze kao centralni) i oba krila. Vrlo vjerovatno i golman, jedan stoper, spic. Govorim samo o starterima.
![]()
Napraviste od Stupcanice Real Madrid.
Ma treba opreza. 3 boda prednosti je nista, jer je 39 u igri. Jedan kiks i jedan poraz od njih u Olovu, i vise nije nista u nasim rukama... Mada nam raspored ide u nasu korist, ali da ce se Sučtupcanica predati - nece. Iako ne znam njihov motiv napada na prvo mjesto
Ici iz utakmice u utakmicu jako i bez kalkulacija, pogotovo ove koje nisu derbi utakmice rjesavati maksimalno ozbiljno.
Ps. Lijepo je vidjeti da akcija 12. igrac jos uvijek privlaci nove ucesnike ( pored onih stalnih).
Ici iz utakmice u utakmicu jako i bez kalkulacija, pogotovo ove koje nisu derbi utakmice rjesavati maksimalno ozbiljno.
Ps. Lijepo je vidjeti da akcija 12. igrac jos uvijek privlaci nove ucesnike ( pored onih stalnih).
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Jel se samo meni cini ili je dosta umanjila ova akcija 12. igrac? Sjecam se prije i 2-3 servisa i autodijelovi, auto skola pa cak i grupe iz Svedske i Njemacke, medjutim u zadnju godinu dana nisam vidio te objave.phillies je napisao/la: ↑18 vel 2026, 18:13 Ma treba opreza. 3 boda prednosti je nista, jer je 39 u igri. Jedan kiks i jedan poraz od njih u Olovu, i vise nije nista u nasim rukama... Mada nam raspored ide u nasu korist, ali da ce se Sučtupcanica predati - nece. Iako ne znam njihov motiv napada na prvo mjesto![]()
Ps. Lijepo je vidjeti da akcija 12. igrac jos uvijek privlaci nove ucesnike ( pored onih stalnih).![]()
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
-
PonosniSmogovci
Sredina smo poznata po tome da tuđe dižemo, a svoje spuštamo. Sigurno da imaju kvalitetnu ekipu ali nipošto se ne bih složio da su kvalitetniji od nas.Cinvict35 je napisao/la: ↑18 vel 2026, 17:54Slazem se 100% ako smijem napisat a da me moji firumasi ne napadnu, imaju jacu ekipu od nas i bice rutavo.Mnogo jaki imena i iskusni a i mladi momakaEugen je napisao/la: ↑18 vel 2026, 17:29Jaka pocetna postava i jaka klupa, ne treba ih otpisivati, plus im idemo u gosteAvenija je napisao/la: ↑18 vel 2026, 15:46
Slaganje u mišljenu 1000% međutim do tog momenta imamo 13 koraka..
![]()
-
RutonjasaZapada
Pricamo o Stupcanici koja ce u Bihacu past isto tako u Tesnju plus bit ce kartonirani cijelu polusezonu vidjet ce te sta znaci savezu ici u kontru....
Otom potom....
Nakon tri kola nasa prednost ide na 7 do 10 bodova...
Otom potom....
Nakon tri kola nasa prednost ide na 7 do 10 bodova...
Samo na vrijeme da se odvojimo, ne mogu vise strahovati 
- R0b
- 12. igrač
Ovo sto napisa da se "odvojimo" me bacila u ona mracna vremena kad sam sam sebi govorio daj da se vise odvojimo iz opasne zone

Jedno pitanje. Maloprije sam pokrenuo online zahtjev za clanstvo,da se dostavi na adresu (Sarajevo). Kada otprilike mogu ocekivati da stigne. Da li dolazi preporuceno ili samo ubace u sanducic?
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši