prisonbreak je napisao/la: ↑15 vel 2026, 21:07
Jovic i Hasanovic osigurani. Sta cemo dalje?
Dobar play, ostalo je sve sporedno to je pola ekipe. Kad se sjetim Jamaka sa viskom kilograma kako je dijelio lopte, pa ono je bilo cudo.
Mohedano
Ma nema više playeva ko Jamak, mislim ima Pršeš al to više ne prolazi u našoj ligi, prvo pluća i trka pa tek onda pas. Zato me dizel jenjić iznerviro protiv pitara, radijus kretanja 10 metara.
Mohedano. Na tri smo. Fali dobro krilo i napadac. haha
Jest Bruno odigrao losu utakmicu, valjda procepi, bio je to dobar igrac nekada
Šteta bi bilo da Rudar ispadne, baš su osvježenje lige sa ovom transfer politikom, trenerom, prilično velika sredina za BiH standarde. Imali su puno pehova u utakmicama, volio bih da ostanu u ligi, stvarno je uživanje gledati ih.
Ne vjerujem da će ovaj Rudar i Sloga ispasti, mislim da su za nijansu kvalitetniji od Radnika i Posušja. Radnik je sam sebe zayebo, imali su dobru ekipu na jesen. Eto baš neka prognoza, pa se zavratim u maju abd po ovaj post
Truhlo je napisao/la: ↑16 vel 2026, 20:04
Ne vjerujem da će ovaj Rudar i Sloga ispasti, mislim da su za nijansu kvalitetniji od Radnika i Posušja. Radnik je sam sebe zayebo, imali su dobru ekipu na jesen. Eto baš neka prognoza, pa se zavratim u maju abd po ovaj post
Sloga jaka, Rudar jak. Definitivno bi van mogli Radnik i Posusje taman da se zadovolji i nacionalni kljuc, nema sanse da oba S ispadnu.