Sto bi valjalo dobiti Krusevo u polufinalu
Premijer liga - aktuelno
Re: Premijer liga - aktuelno
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eh da vidimo šumare kakvi su, ove zvijezde im na klupi, čudno baš.
Tesko je igrati na dva fronta - ubitacan ritam
Samo Čelik zenički !!!
Pitice pisale, kako im ne fali Čelik u pl, kako smo ovakvi, onakvi... a eno ne mogu u Doboj otici, zabrana mupa 

Kod nas svi ko gospoda dodju navijaju 90 min., sa svim uslovima na tribini!
Nek se drze Sloge i jesu jedni za druge.
Kod nas svi ko gospoda dodju navijaju 90 min., sa svim uslovima na tribini!
Nek se drze Sloge i jesu jedni za druge.
Meni se zbog toga ne ulazi u PL
U PL će nam pola zabranit, ostalo će biti cirkus sa 200 ulaznica, dolaskom u 30. minuti, odlaskom u 80. minuti.
Joj karine od lige, Veležu Spahić iz Tuzla City i Salčin iz GOŠKa starteri
Široki odron i opet u borbi za evropu. Suđenje kriminal. Jbt ovo.
-
prisonbreak
Sad cemo u 15:00 vidjeti kako ce Sarajevo proci u Doboju, to mi je oravo zanimljivo.
Istovarit milion od grada na hasanovića 
-
prisonbreak
-
prisonbreak
Lose poluvrijeme Sarajeva, Telalovic nije toliko ni los.
Puno jaci sastav su izveli u Zenici, danas odmaraju jer su ocigledno potrošeni od kup utakmice.
Jovic i Hasanovic bas dobro djeluju.
Puno jaci sastav su izveli u Zenici, danas odmaraju jer su ocigledno potrošeni od kup utakmice.
Jovic i Hasanovic bas dobro djeluju.
Toni Jović bi bio sex na poziciji iza dobrog pokretnog napadača. Bez obzira na godine, pojačanje broj 1 koje bih doveo u slučaju našeg ulaska, bez obzira ostaje li sloga u PL ili ne.prisonbreak je napisao/la: ↑15 vel 2026, 15:35Cekam poluvrijeme da kazem koja bih dva igraca doveo u slucaju ispadanja Sloge. HASANOVIC I JOVIC.
Danasnju ekipu Sarajeva mi bi dobili na Bilinom.
Baš se vidi da su na Bilinom igrali u najjačem sastavu, a protiv Sloge dosta rezervi. Ma ne lože se oni na Bilino, ma kakvi
-
prisonbreak
Jovic i Hasanovic osigurani. Sta cemo dalje?
Dobar play, ostalo je sve sporedno to je pola ekipe. Kad se sjetim Jamaka sa viskom kilograma kako je dijelio lopte, pa ono je bilo cudo.
Dobar play, ostalo je sve sporedno to je pola ekipe. Kad se sjetim Jamaka sa viskom kilograma kako je dijelio lopte, pa ono je bilo cudo.
Mohedanoprisonbreak je napisao/la: ↑15 vel 2026, 21:07 Jovic i Hasanovic osigurani. Sta cemo dalje?![]()
Ma nema više playeva ko Jamak, mislim ima Pršeš al to više ne prolazi u našoj ligi, prvo pluća i trka pa tek onda pas. Zato me dizel jenjić iznerviro protiv pitara, radijus kretanja 10 metara.